Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Nõelravi
 
krsti 17. aprill 2011, kl 19.39
Olen hetkese seisuga kaks korda põlvevalu tõttu nõelravis käinud ning mind hakkas huvitama, et mitu korda enne käima peaks, et see mõjuma hakkaks? Kas on ka võimalik, et alguses lähevad valud hullemaks ja siis alles hakkab paremaks minema? Päris kahju on sellest rahast, kui 15 eurot maksab üks kord ja vähemalt 10 korda peabb käima ja siis lõpuks ei aitagi
skorpion42 17. aprill 2011, kl 20.35
krsti Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olen hetkese seisuga kaks korda põlvevalu tõttu nõ
> elravis käinud ning mind hakkas huvitama, et mitu
> korda enne käima peaks, et see mõjuma hakkaks? Kas
> on ka võimalik, et alguses lähevad valud hullemak
> s ja siis alles hakkab paremaks minema? Päris kahj
> u on sellest rahast, kui 15 eurot maksab üks kord
> ja vähemalt 10 korda peabb käima ja siis lõpuks ei
> aitagi
 
no 18. aprill 2011, kl 02.04
Pead ei anna, aga kui ma enam vähem õigesti mäletan, mis ühes artiklis nõelravi valuvaigistava mehhanismi kohta kirjutati, siis peaks nagu üsna kohe toimima hakkama.
 
kk 18. aprill 2011, kl 10.08
kõige tõenäolisem on jah see, et mingit kasu sul sellest pole. põlvevalul on ikka mingi konkreetne põhjus. võibolla kui põlvevalu peast hakkaks, siis ehk suur usk aitaks. ise olen kunagi muu probleemiga nõelravis käinud, pool aastat. kasu polnud.
 
anni321 18. aprill 2011, kl 15.07
teatud punte saad ka ise mõjutada. üks olulistest jala punktidest on siin:
kuid spetsiifiliste probleemidega usalda spetsialisti.

pead aru saama, et tema ei tee sind terveks, vaid aitab sinu tervenemisele kaasa.
 
tp kk 18. aprill 2011, kl 17.17
Valuvaigistav toime on teaduslikult tõestatud.
 
krsti 18. aprill 2011, kl 21.45
kk, olen kuus aastat piinelnud juba selle põlvevalu käes, kuigi olen alles 19. Läbi käidud nii operatsioon, lasermagnetravi, tavaline magnetravi, elektriravi, kõikvõimalikud ravimikuurid. Ükski arst ei oska diagnoosi panna, nii et ma nüüd viimases hädas proovin alternatiivmeditsiini.
 
kk 19. aprill 2011, kl 09.20
täiesti mõistan, et kui kusagilt abi ei saa, siis tuleb edasi otsida võimalusi ja kes teab, ehk tõepoolest toimibki sul see nõelravi. ei taha su lootust täielikult ära võtta, aga kui ei toimi sul see asi, siis lõpmatuseni pole mõtet sinna raha tassida.

ise haarasin ka õlekõrrest, kuna hulk arstide uksi kulutatud ja tablette neelatud, aga kasu ei midagi. abi sain siiski ikkagi tavameditsiinist.
 
kk 19. aprill 2011, kl 09.21
to tp
valu võib ju korraks ära võtta, aga põhjus jääb alles.
 
Mai 21. aprill 2011, kl 08.47
valu on sümptom, põhjus on mujal. See on vaja, kas sul endal või kellelgi teisel üles leida. Läbi punti teraapia saad tõkestustest küll lahti ja leevendada aga kui põhjus ei kao siis taastad sa jälle sama olukorra ja kõik hakkab otsast peale. Kahjuks/õnneks pead ise nii kaua vaeva nägema kui põhjuse kätte leiad. Tavaliselt on inimesed laisad ja sümptomite leevenemisel peatuvad otsingud. See on teekond väljast poolt sissepoole ja sa avastad, et seal on vähemalt sama suur maailm. selle maailma nimei on mõtted ja emotsioonid. uuri emotsioonide lahendamise tehnikaid: Castaneda, l.Viilma , I.Villido.
 
Maile 25. aprill 2011, kl 11.30
asjalikud komm-d
 
keiu 26. aprill 2011, kl 12.24
krsti kelle juures käisid?
 
õnnelik 26. aprill 2011, kl 14.54
To Krsti! Mina olen kolmel korral nõelravi kuure saanud (ühe kuuri pikkus on olnud 10 korda) Kuuri esimesed korrad teevad valu pisut tugevamaks, ja umbes 4-ndast korrast on minu olemine järsult paremaks läinud. Minu arust on nõelravi väga tõhus, aga kindlasti tuleb minna oma ala tippspetsialisti juurde mitte nurgataguse juurde. Nõelravi ajal ja pärast seda vähemalt 2 nädalat ei tohi kindlasti üldse alkoholi tarbida!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!