Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
pidevalt haige??
 
Heleen 18. aprill 2011, kl 15.59
Olen olnud aasta algusest alates iga kuu haige. Käin arsti juures ja saan jälle oma antibiootikumid, aga järgmine kuu juba jälle haige. Kusjuures varem olen olnud aastas maksimum paar korda haige. Arst soovitas trenni teha jms mõttetud soovitused, sest ma teen palju trenni umbes 5-6 tundi nädalas, lisaks jälgin tervislikku toitumist - söön kõike aineid vajalikus koguses ning võtan lisaks vitamiine. Ma ei kujuta ette milles võiks probleem olla?? Kelle juurde ma pöörduma peaksin?

Äkki oskab keegi kommenteerida või on olnud sarnane olukord endal või tuttavatel?
 
khm 18. aprill 2011, kl 17.15
ravi günekoloogilised värgid välja ja/või vaheta partner truuma vastu välja
 
viirused 18. aprill 2011, kl 17.26
Mu lapsed olid pidevalt haiged. Hakkas silma, et kunagi polnud viiruste ajalgi haiged ega väsinud mu need tuttavad kes krõbistasid GNLD kapsleid. Soovitati mullegi. Hakkasin kasutama.
Nüüd olen nii veendunud nende headuses, et anname ka lastele. Suur on hinnavahe kas ostsin või nüüd ema ise tellib. Ja me lapsed pole haiged ka siis kui kolmandik lastest puudus.
Pealegi on see kontsentreeritud toit, mitte keemia - lõhekalaõli, nisuiduõli, juurviljadest, puuviljadest, ristõielistest.

Pole me enam ei haiged ega tunne kevadväsimust ja sügismasendust.

Kahjuks uskusin kaua delfikate mahategemisi. Kui oled hädas, pead ju abi saama.
 
kröll 18. aprill 2011, kl 18.40
ega sul äkki stressi või depressiooni pole? või on hiljuti olnud kõva stress ja nüüd pingelangus võib ka nii mõjuda.
 
Heleen 18. aprill 2011, kl 22.04
Ei ole stressi ega depressiooni, pole kunagi olnud. Kogu aeg mõtlen ja üritan leida mingeid põhjuseid, et nii tihti haige olen viimasel ajal..aga ei tea..ja sellepärast ei oska ka kuhugi pöörduda. Kas mingid vereanalüüsid võivad näidata midagi, äkki peaks need laskma ära teha?
 
< 19. aprill 2011, kl 14.50
Mul hetkel sama jama neljandat nädalat. Üks asi lõppeb, hommikul kohe teine algab. Selle aja jooksul on praegu kolmandat korda kurk valus jne:( Haige olen olnud harva, nüüd ei saa aru, mis toimub. Immuunsüsteemi turgutajad ei toimi ka justkui üldse:(
 
M. 19. aprill 2011, kl 18.38
Sama siin - füüsiliselt täiseti terve inimene, kuid juba viimased 4 aastat iga paari kuu tagant haige ja antibiootikumiravil...
 
anni321 21. aprill 2011, kl 08.56
antibiootikumi raviga tapad oma immuunsüsteemi 2-3 nädalaks maha. pärast seda on vaja seda kiiresti turgutada. hiina meditsiini kohaselt on viirused kogu aeg meie kehas aga kui organism nõrgenem ehk energia ei liigu piisavalt siis nõrgeneb ka immuunsüsteem. seega peaksid oma energia ringlust parandama ja immuunsüsteemi tugevdama. õpi ära hingamistehnikad ja tee regulaarselt harjutusi (tagurpidi asendid) ja venitusi.
lisaks saad abi mitmetest akupunktide masseerimisest, kus parandad energia ringlust ja tugevdad immuunsüsteemi: lisan mõned viited:
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=184941014...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188380424...
 
??? 22. aprill 2011, kl 11.22
Minu pojal avastati lõpuks (kopsu)klamüüdia. Peale mitmenädalast erütromütsiinikuuri jäi terveks. Enne olid pidevad ägedad ülemiste hingamisteede põletikud + keskkõrvapõletikud.
 
mai 25. aprill 2011, kl 14.15
leisin hea artikli immuunsüsteemi tugevdamisest jagan seda ka sinuga:

http://akupunktuureu.blogspot.com/2011/04/immuunsusteemi-taastamine-ja_24.html
 
antibiootikumid 26. aprill 2011, kl 14.53
on kui orav rattas. haige - antibiootikumid- immunsüsteem maas- haige- jne
vaja sellest kord välja saada ja siis oma immuunsüsteemi tugevdama
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!