Tervisemure
Soovitage palun - Kaarli Hambapolikliinik
Ma 11. mai 2011, kl 09.55 |
väga lihtne 11. mai 2011, kl 10.10 |
mina 11. mai 2011, kl 10.13 |
kaarli hambapolikliinikus ei ole head arsti. enamuse selsetest on nõukaaegsed kooliarstid - mul tütar rääkis, kuidas nad teda kahe tümaka tädiga kinni hoidsid, kui ta hambaarstil valu kartis. mind muidugi koridorist kaugemale ei lastud ja laps hirmutati nii ära, et rääkida julges alles nüüd. kõik nende pandud plommid on muidugi nüüdseks välja kukkunud ja viru hambakliinikus uutega asendatud. kaarli kliinkiu töö kohta küsiti ka, et kas parandasime oma hambaid siiani ise :S
Ma 11. mai 2011, kl 10.17 |
mina 11. mai 2011, kl 10.22 |
m 11. mai 2011, kl 14.54 |
Nojah 11. mai 2011, kl 16.24 |
Aga mulle pandi Viru Hambakliinikus imeväike plomm hinnaga umbes 1500,- eeku, mis lahkus minu hamba küljest paar nädalat hiljem. Läksin tagasi, et ei ole nagu normaalne asi ja mulle tehti selgeks, et kauemaks ajaks ei olegi võimalik väikest plommi panna ja taheti uue eest jälle raha saada. Ja arst oli alla 30-aastane mees. Vahest vist on ikka parem, kui inimesel kogemusi ka on, kasvõi nõukaajast ja hiljem täiendatud?
Kuidas keegi, 11. mai 2011, kl 21.46 |
aga mina eelistaksin nõukogudeaegse haridusega arste, sest SIIS lollid ei suutnud ülikooli lõpetada.
Pealegi MEIE RIIGI kaasaegsed hambaarstid millegipärast SPETSIAALSELT TAKISTAVAD hambaravi arengut. Näiteks, üle 20 aasta tagasi loodi Ameerikas uus hambaproteeside tehnoloogia - VALplast. Selle järgi tehtavad proteesid on mitmeid kordi paremad, kui meil valmistatavad. Ja ime-ime, ISEGI Venemaa juba üle 10 aasta teeb proteese Ameerika tehnoloogia järgi, kusjuures hindadel ei olegi erilist vahet, võrreldes meie kõvade ja ebamugavate plastmasskobakatega.
Nõukogude ajal vanadele inimestele tehtud täisproteesid seisid suus ILMA ühegi liimita, kaasaegsed seisavad suus AINULT paksu liimiga, ja sedagi vaevu.
Meil ei hoolita kvaliteedist, meil hoolitakse RAHAST!
Pealegi MEIE RIIGI kaasaegsed hambaarstid millegipärast SPETSIAALSELT TAKISTAVAD hambaravi arengut. Näiteks, üle 20 aasta tagasi loodi Ameerikas uus hambaproteeside tehnoloogia - VALplast. Selle järgi tehtavad proteesid on mitmeid kordi paremad, kui meil valmistatavad. Ja ime-ime, ISEGI Venemaa juba üle 10 aasta teeb proteese Ameerika tehnoloogia järgi, kusjuures hindadel ei olegi erilist vahet, võrreldes meie kõvade ja ebamugavate plastmasskobakatega.
Nõukogude ajal vanadele inimestele tehtud täisproteesid seisid suus ILMA ühegi liimita, kaasaegsed seisavad suus AINULT paksu liimiga, ja sedagi vaevu.
Meil ei hoolita kvaliteedist, meil hoolitakse RAHAST!
rasva 12. mai 2011, kl 00.13 |
aga minul pani Viru hambakliinikus üks noor meesarst esihamba nurga plommiga nii kinni, et on juba mitu aastat kinni. enne käisin seda nurka tegemas teise arsti juures vähemalt 4 korda iga paari kuu tagant, koguaeg tuli ära. eks võib olla nii ja naa, ei ole ilus üldistada, eks võib juhtuda nii noortel kui vanadel ma arvan :)
viru hambakliinik 12. mai 2011, kl 08.25 |
hamba-kaksikute juures käija 18. juuni 2020, kl 12.17 |
hamba-kaksikute juures käija=lisaks 18. juuni 2020, kl 12.22 |
Okaspuu 16. november 2021, kl 10.49 | Registreerus: 3 aastat tagasi Postitusi: 26 |
Lisa postitus