Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Nina-kõrva-kurguarst
 
Mailis 12. juuni 2011, kl 23.39
Millise kurguarsti juurde saaks Tallinnas ilma saatekirjata ja palju see umbkaudu maksta võiks? Keegi teab ehk mõnda odavamat kliinikut?
 
igale poole saab 13. juuni 2011, kl 00.43
Absoluutselt igale poole saab ilma saatekirjata, kui maksad täishinna. Vanasti oli kõrvaarsti visiit 350 ja 500 krooni vahel. Eks ta ole umbes nii praegu ka.

Karell kliinikus on näiteks 27 eurot, see on 422 krooni:

http://karell.ee/eraklient/eriarstid

See on erakliinik, aga igale poole mujale võid ka minna, keegi ei keela. Mina eelistan alati Mustamäe kiirabihaiglat, mulle need "erad" väga ei meeldi.
 
Miisu 13. juuni 2011, kl 01.55
Ma ei lase oma nina kallale mitte kedagi teist peale Viktor Solovjovi. Võtab vastu Fertilitases ja Mustamäel.

Tänu temale ei ole mul 10 aastat enam põskkoopapõletikke olnud (oleks-poleks, aga kui ma tõesti oleks kohe läinud Solovjovi juurde, poleks mul kõige tavalisemast külmetusnohust tekkinud põskkoopapõletikku, mille ravimiseks kulus kuu aega, 700 krooni eest kõikvõimalikke antbiootikume jm keemiat + ebakompetentsete arstide tehtud põskkoopaloputust). Sõbranna väikelapse päästis antibiootikumikuuridest. Kolleegi õel avastas õigeaegselt lümfivähi, nüüd on tüdruk terve.
 
Miisule 13. juuni 2011, kl 11.40
Kas Viktor Solovjov räägib vabalt eesti keelt?
 
tante 13. juuni 2011, kl 13.26
Solovjov räägib küll vabalt eesti keelt,aga minul pani ta ikka diagnoosiga väga puusse. Ise kiidan Oliver Vaidet-ei pannud diagnoosi silma vaadates( nagu eelpool mainitu),vaid saatis esmalt diagnostikakeskusesse uuringutele.Kui tulemused käes,seletas üksipulgi kõik lahti ja tegi probleemi olemuse ka meditsiinikaugele inimesele selgeks. Tallinnas Merimetsa Tervisekeskuse hoones on nina-kurgu-kõrvakliinik.Seal on ka tasuline vastutvõtt-aja olen saanud isegi samaks päevaks.
Lisaks dr.Vaidele on seal ka hulk teisi tarku tohtreid. Fertsist kiidan dr.Ene Millerit ja dr.Maret Kalvetit ( sorry,kui viimase nimes pisut eksin).
 
Madli123 07. jaanuar 2016, kl 12.31
Soovitan Vitaclinikas
http://vita.ee/teenus/lor/



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Madli123 12.01.2016 09.59.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!