Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
millal on massaaž vastunäidustatud?
 
malle 13. juuli 2011, kl 13.22
millal on massaaž vastunäidustatud?
 
nohh 13. juuli 2011, kl 17.54
kasvajad, veenilaiendid.... Rohkem praegu ei meenu äkki...
 
laura 13. juuli 2011, kl 18.51
Vastunäidustusi on tegelikult suhteliselt palju - äge südamepuudulikkus - reuma, infarkt, südamelihase põletik, arütmia jne, liiga kõrge või madal vererõhk, palavik, nakkushaigused, trombemboolia oht (gangreen, infarkt), ägedad põletikulised haigused - gripp, palavik, mädased põletikud, haavad, naha- ja suguhaigused, veenipõletik, verejooks, kasvaja või kasvajakahtlus, kilpnäärmehaigused, neurosteenia, viha, stress - afektiivsed psüühilised seisundid, üleväsimus, äge maksapuudulikkus, äge neerupuudulikkus, raseduse katkemise oht, ägedad traumad - luumurrud, rebendid, põrutused, suured sünnimärgid ja verevalumid masseeritavas piirkonnas, alkohoolne või narkootiline joove, tuberkuloos, kõhtu ei maseerita songa, raseduse, menstruatsiooni, sapi- ja neerukivide puhul, massaaži ei tehta ka vahetult peale traumat või operatsiooni.
 
annamaa 13. juuli 2011, kl 20.49
Hüpertoonia on osaline vastunäidustus. Kui see on ravimitega kompenseeritud, siis võib massaaźi saada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!