Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
madal temperatuur
 
tärn 11. september 2011, kl 17.51
vanal inimesel väga madal temperatuur 35,5 Mida teha? Vererõhk on normis.
 
aga 11. september 2011, kl 18.07
kas tal on enesetunne seetõttu halb? Kui pole, siis pole vaja ka tähelepanu pöörata. Vanuritel on veresooned ahtad ja vereringe häiritud, termoregulatsioon vilets. Sellest ka madal temperatuur ja külmetamine. Tee sooja teed. Ka kange alkohol - rumm, brändi, liköör - laiendab veresooni. Seda võib ka tee sisse sortsu panna. Muidugi pead oma vanurit hästi tundma, kuidas ta alkoholile reageerib.

Aga soe jook on ikka asjaks.
 
Kas 12. september 2011, kl 11.39
olete seda mõõtnud mingi ühe kindla termomeetriga, või mitmega. Ega need turumajanduse tooted polegi kõik nii kvaliteetsed.
Teisest küljest võttes - Jaapani teadlased näevad roppu vaeva, otsides võimalust,kuidas muuta inimkeha temperatuur 1 kraadi võrra madalamaks - siis pidi inimese eluiga pikenema vähemalt 50 aasta võrra. "Üüri" oma vana inimene hea raha eest jaapanlastele välja, äkki tema kaudu saavadki nad oma kehatemperatuuri probleemi lahendatud.
 
anni321 12. september 2011, kl 12.44
soovitan nimme massaaži ja sumuti masseerida jalgasid.
lisan mõned lingid:
http://akupunktuur.eu/kategooria/hiina-meditsiin...

http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!