Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Pidevad peavalud
 
Liina 15. september 2011, kl 13.16
Juba natukene üle nädala on mul pidevad peavalud, iga päev. Päeva jooksul on võibolla paar tundi, kui pea ei valuta. Nii vastik on, tuju on paha, väsimus on tänu valudele suur, keskenduda ei suuda . . ei jaksa enam niimoodi, valuvaigistid ka ei aita, ükskõik palju neid sisse võtta . .

Olen 20 aastane.

Mis võiks olla põhjus, mis võiks olla lahendus? oskab keegi nõu anda?

Pöörduda arsti juurde?
 
v 15. september 2011, kl 14.27
Võta konjakit 50gr,mitte rohkem ega vähem,võib aidata.
 
jälle 15. september 2011, kl 14.49
äkki jälle see puuk. Lase vereproovi kontrollida.
 
mari 15. september 2011, kl 16.13
mul oli kuu alguses sama jama. mul olid need peavalud kohe mitu nädalat. käisin siis isegi perearsti juures, ta ütles, et ma olen külma saanud arvatavasti ja et ma sööks valuvaigisteid. kuigi ma väga ei usu, et see väike tuuleke mulle mitu nädalat peavalu valmistas. viimasel ajal olen hakanud veidi rohkem väljas liikuma, jalutama jne ja nüüd on veidi paremaks läinud, aga siiski mõni päev tuleb see peavalu suure hooga tagasi. ja väsimus ja pahur tuju käib sellega ka kaasas. midagi teha ei jaksa jne. oeh ei tea. äkki sügisväsimus?
 
nimetu 15. september 2011, kl 16.46
lase vererõhku kontrollida.
 
analyannelyy 16. september 2011, kl 11.49
need mul igapäevased probled ja lihtsalt lambist ilma tabladeta elada ei saa.iga päev valuvaigisti.
muidugi olen hüpertoonik,süstiv suhkruhaige ja südemeprobled on aastaid piinanud.isegi haiglas olnd.
kas keegi oskab öelda kui ültsegi ei maga.lihtsalt ei uinu,kas selline väsimus paneb pea valutama.:::::))))
rasked eluprobled,deprekas,stressan.
 
kk 16. september 2011, kl 11.52
mingit toidulisandit, uut teed vms pole hakanud hiljuti tarbima?
 
n37 16. september 2011, kl 19.54
Lisaks eelmistele vastajatele: kas ma saan õigesti aru, et tegemist ei ole nt migreeniga, või on siiski? Kuidas on sul lood silmanägemisega? Ehk tasuks käia optometristi v silmaarsti juures silmi kontrollimas (kui sa seda just äsja teinud pole). Nt silmade ülepingutamine võib pidevat peavalu tekitada. Vererõhku soovitaks minagi kontrollida. Kui need asjad korras, siis võiksid perearstiga võimalikult põhjalikult nõu pidada ja ehk paluda tal end neuroloogi juurde suunata. (Sobivaima valuvaigisti v muu ravimi asjus soovitan ka perearstilt nõu küsida, kuna (ka käsimüügist saadavate) valuvaigistite pidev tarvitamine võib juba ise kroonilist peavalu põhjustada, nii et tekib nõiaring.) Neuroloog siis suunab sind vajadusel ka uuringutele edasi.
Edu probleemile lahenduse leidmisel!
 
Liina 18. september 2011, kl 12.21
Olen viimasel ajal hakanud tarbima magneesiumi tablette, kas toidulisandid võivad peavalu tekitada? Migreeni mul pole, või vähemalt pole varem olnud. Prillidena kasutan nõrka miinust koolis ja teleka vaatamisel, kas ehk on nägemine kehvemaks muutunud ja peaksin koguaeg prille kandma? Ohh, kui raske, võibolla peaksin siis rohkem väljas pikki jalutuskäike tegema, esimesena proovin ilmselt seda ja kui miskit ei muutu, siis suundun arsti juurde.
 
ju 18. september 2011, kl 16.41
on liiga lahjad valuvaigistid,minul võtab peavalu ära tramadol 50mg,piisab ühest kapslist.Ibuprofeen muidugi mulle absoluutselt ei aita.
 
Kunagi 18. september 2011, kl 21.30
...jõuab kätte aeg,kui ka see tramadol enam ei mõju.
 
peata 18. september 2011, kl 22.15
äkki miskid magnettormid või asjad?
mul sama seis. peavalud miski üle nädala juba. või juba 2 tuleb täis? jäme jama. :(
 
kui 19. september 2011, kl 06.50
mul ükskord tramadol ei aita,siis aitab vicodin.
 
anni321 21. september 2011, kl 20.06
lase omal korralik ülakeha, kaela ja pea massaaz teha, üks koolitus on tulemas kus õpetatakse ka enesemassaazhi ja see"ohtliku piironna" massaazh on ka programmis. lisan koolituse lingi: http://www.facebook.com/event.php?eid=1490912385...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!