Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Doonori vereanalüüsi kohta on tekkinud probleeme...
 
Ave 13. oktoober 2011, kl 14.29
Tere,
oskab keegi jagada kogemusi, kui on veretalituse poolt (kuna olen pikaajaline doonor) kutsutud tagasi, et verest on leitud kahtlaseid antikehi.Soovitati pöörduda infektsionisti poole.
 
Ausalt 13. oktoober 2011, kl 16.13
Milles siis küsimus? Pöördu infektsionisti poole. Ega keegi läbi arvuti praegu ei näe, et mis siis täpselt seal viga on..
 
Helle 26. november 2011, kl 19.09
Kas keegi teab kui kiiresti tehakse doonorile need vereanalüüsid viirustele?....Lugesin mingi artiklit kus oli kirjas, et veredoonor võib kohe peale vereandmist kindel olla et tal pole viirusi..!?
 
süstal 26. november 2011, kl 19.57
Helle: Viiruste testimiseks on teised kohad!!!
Teemasse aga niipalju, et pöördu siis soovitatud spetsialisti poole ja tee analüüsid. Saad rahulikult magada jälle :)
 
Styg 27. november 2011, kl 11.28
ja lähedki infektsionisti juurde, mis sul muud üle jääb.

minul on see tee läinud talvel läbitud. tehti kordusanalüüse ikka iga natukese aja tagant ja lõpuks otsustati, et ikka C-hepatiidi antikehad ja doonorlusele eluks ajaks kriips peale.

antikehad tähendavad seda, et sul ei ole mitte haigust ega viirust ennast, vaid selle läbipõdemisel või kokkupuutel on verre jäänud antikehad. minul näiteks siis C-hepatiidi omad. millal, kust, kuidas - kes seda teab. doonor olin kaksteist aastat, enne kui see jama juhtus, nii et kokkupuute võimalik aeg oleks isegi teada. aga kokkupuudet ennast ma tuvastada ei suuda :)

mis seal siis ikka, kui nii on, siis on. kusjuures kogu selle loo juures ei häiri mind mitte see pagana hepatiit, vaid fakt, et ma ei saa enam iialgi doonor olla. vot see on põnts. ma siiralt olin hea meelega alati nõela all ja mul on ka haruldane veregrupp... aga nagu öeldud, kui nii on, siis on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!