Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Tugev seljavalu
 
Celica 08. november 2011, kl 13.01
Tegin eile õhtul seljale harjutusi ja hommikul tundsin, et selg kange ja õrnalt valutab. Siis tehes mingi kõverdava järsu liigutuse ja selline äge valu käis läbi ja enam püsti ei saa.Ka puusa kandub valu.
Paremas pooles, nagu oleks ristluudes.
Hea, et koduse tööga olen, muidu poleks täna kuhugi liikuda saanud. Vaevu saan end kuidagi püsti ja ettevaatlikult liigun toas.
Olen määrinud täna Ortofeniga ja võtnud ühe valuvaigisti hommikul ja ka võtsin nüüd lõuna ajal Xeforapid ravimit. Selja ja õla lihaspingete all olen aastaid vaevelnud, kuid midagi sellist äkilist pole tundnud.
Mida teha? Kas keegi oma kogemustest oskab soovitada? Kas valu võib taanduda mõne päevaga?
 
j 08. november 2011, kl 14.00
pipra plaaster
 
valu 08. november 2011, kl 14.19
taandub kindlasti mõne aja pärast, kuid ära mäkerda ennast liiga hoogsalt iga ravimiga, mis kodus kätte juhtub. helista perearstile või mine vastuvõtule, tema saab anda soovituse ja õiged ravimid. Ütle mis sul kodus on ja kas tohib kasutada.
Miks seda räägin? sellepärast, et oli kord sama juhus ja kausutasin salve, mida kodus oli ja teadsin arvavat ja teadvat, et see just see õige möks, kuid tulemuseks oli villis nahk ja hoopis sandim lugu kogu täiega.
 
kk 08. november 2011, kl 14.22
kui valu tugev, siis mingi määrimine, plaastrid jm jama ei aita. minule kirjutas perearst Olfen kapslid (dikofenakk) ja juba paari päevaga läks palju paremaks.
ära praegu mingeid harjutusi küll rohkem tee, läheb asi veel hullemaks. katsu selg hoida sirge, ei tohi minna väga nõgusaks ega kumeraks.
 
Celica 08. november 2011, kl 15.58
Tänud, helistasin oma kunagisele tohtrile G.Männikule- ta manuaalterapeut. Käskis valuvaigisti sisse võtta ja kui vähegi võimalik tema vastuvõtule õhtul minna. Ta väänab paika.
 
anni321 08. november 2011, kl 16.32
aitab akupunktuur valuplaaster:
http://akupunktuur.eu/akukleebised/vabanemine-va...
aktiveerib energialiikumise ja valu väheneb loomulikul moel.osta saab netipoest:
http://acupunct.cieaura.com/shopline_category...
 
ja 12. november 2011, kl 12.18
olffenplaastid aitavad ka.
 
Celica 12. november 2011, kl 13.14
Mulle need plaastrid pole aidanud.
Mind tõesti tegi terveks seekord Dr. Männik.
Väänas mind uuesti paika ja pani rohud peale.
Paljud seljavalud ikka tekivad nõrkadest lihastest ja sinna vahele kogunenud lihaspingetest, kes omavahel seal jõudu katusvad ja siis tekivad spasmid, mis ägedat valu teevad. Ujumine ja seljaharjutuste tegemine on hea seljahädade puhul!
Ja juba kõnnin rõõmsalt ringi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!