Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
unerohi ja pikk lennureis
 
kai 08. jaanuar 2012, kl 12.21
Lähiajal tulemas 12 tunnine lennureis,ise olen aga suhteliselt kehv transpordivahendite peal magaja.Isegi kodus magades peab mul olema vaikus ja rahu.Kuidas siis magada lennukis,kas tasuks võtta unerohtu.Kellel on kogemusi.
 
annamaa 08. jaanuar 2012, kl 13.34
Elasin unerohuga 15-tunnise lennu kenasti üle. Lend algas vastu ööd ja magasin sirgelt enam-vähem hommikuni välja.
Oleneb, milline lend sul on. Kui on tśarter (näiteks Indiasse), siis neil lennukeil on ainult mõned tekid ja padjad jagamiseks. Endal oli fliispleed ja väike padi kaasas, eks needki aitasid kaasa.
 
sassa 08. jaanuar 2012, kl 13.36
loomulikult tasub.
ise võtan unerohtu, kui olen komandeeringus hotellides. ei maga võõras kohas üldse muidu.
miks üldse unerohtu nii kardetakse, ei mõista.
võtad tableti, magad välja, oled puhanud ja tegus. selle asemel, et zombina peavalus ringi ukerdada.
seda enam, kui uneka võtmine üliharva.
 
uni 08. jaanuar 2012, kl 17.17
Imovane - väga hea unerohi. Ärkad värskena ja mingeid kõrvaltoimeid ei ole.
 
Magadan 08. jaanuar 2012, kl 17.30
Mulle sugulane rääkis, et ei tohi mingil juhul unerohtu võtta, ta teooriat ei osanud hästi seletada. Küla pealt kuulis, kas keegi oskab seda väidet toetada või ümber lükata? Ise olen ka unerohtu kasutanud lennureiside ajal ja kenasti elus siiamaani.
 
sassa 08. jaanuar 2012, kl 19.18
ehk ei tohi sellel põhjusel, et ohu korral pole siis enam adekvaatne. mina näiteks magan unerohuga nii, et see on tõesti nagu surmauni. nagu täielik väljalülitus. normaalselt magades ju muidu mingi mürtsu pealegi ärkad ikka üles.
ehk sellest.
aga unerohtu vist ilma retseptita ei saagi, seega paras siis ka arstilt üle küsida, et mis kõlakas see on.
 
Imovane 08. jaanuar 2012, kl 19.25
pole sugugi süütu unerohi. Pikemaajalisel tarvitamisel põhjustab mäluhäireid, mis võivad kasutamise jätkamisel muutuda pöördumatuteks. Sümptomid sarnanevad Alzheimerile...
 
unemati 10. jaanuar 2012, kl 01.51
ma olen isegi poole imovanega pool järgmist päeva ka veel uimane. seepärast aitab rahusti. see ei kustuta päriselt, aga samas aitab magama jääda.
 
haige 10. jaanuar 2012, kl 02.37
Kui ikka üldse ei maga, siis aitab unerohi.Parem kui magamatus. Viina joomine ka kahjulik, aga ikka juuakse.
 
naine 10. jaanuar 2012, kl 12.11
unerohu tarvitamine lennureisil tõepoolest veidi ohtlik, sest kui peaks tekkima olukord, kus vaja kiirelt reageerida, siis uimastatuna on reaktsioonikiirus tunduvalt aeglasem.
olen ise rahusteid proovinud aga üldiselt püüan selle lihtsalt üle elada. mind teeb lendamine ärevaks ning rahustiga ei saanud ka korralikult magada. esiteks oli ebamugav ning erinevate teadete edastamine stjuuardesside poolt (alguses vali plõnnimine ja siis jutud) ei aidanud puhkamisele ka kaasa.
töölähetustel olen aga kasutanud actifed'i tablette. need on mõeldud küll nohu ravimiseks, ööseks aga kuna on uimastava toimega, siis mulle sobib paremini kui unerohi või rahusti. ma usun, et rahustid ja unerohud ei ole nii süütud midagi.
 
sleep 11. jaanuar 2012, kl 15.19
Xanax pidi ka aitama...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!