Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
tsüst otsmikukoopas
 
murelik 13. september 2012, kl 10.31
otsmikukoopast leiti tsüst, kellel on veel tsüste olnud ja kas on opereeritud...sooviks teada kuidas oppi tehakse kuidas te peale seda ennast tunnete
Karl Kindermacher 13. september 2012, kl 10.54
Lõualuu sees oli. Pool aastat käisin iga nädal hambaarsti juures. Päris korralikult tüütas ära. Aga ega see opp hullem ei olnud kui raskemat sorti hambatõmbamine.
 
ss 13. september 2012, kl 10.55
mul öeldi ka et tsüst (mitte küll samas kohas), mis osutus vähiks, tehti üldnarkoosis op. Tsüste võib olla nii hea/kui halvaloomulisi.
Karl Kindermacher 13. september 2012, kl 11.23
Tegelikult siiski kaks oppi.
 
well 13. september 2012, kl 12.04
Minul oli tsüst, enam ei mäleta kas põskkoopas või otsmikukoopas, opereeriti Tartu nina-kõrva-kurgu kliinikus. Kuidas oppi tehakse - ei oska vastata, narkoosis olin :) Peale seda tunned ennast... noh nagu narkoosist ärganu ikka tunneb. Hiljem muidugi põsk veidi valutab, aga kohe on ju võimalus valuvaigisteid paluda. Ma ei mäleta küll erilisi kaebusi/valusid või muid kannatusi. Kõige keerulisem hetk oligi vast see narkoosist toibumine. Enne muidugi oli ka närv sees, aga tegelikult polnudki midagi karta. Ma olen õudne jänes lihtsalt :)
 
igemetsüst 13. september 2012, kl 23.45
Mul oli tsüst igemes ,aga kirurg ,kes ära lõikas küll ei maininud ,et võib halvaloomuline olla. ei tea ,kas üldse uuringule saatis ? Sest mulle tõesti midagi ei mainitud ,lõigati kohaliku tuimestusega ära ja kõik. Rohkem kui kuu on möödas ,aga see koht peale vajutades kuidagi imelik ja hell. Kas peaksin muretsema ?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!