Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Dalacin T
 
tirtsik 03. oktoober 2012, kl 10.23
Kuidas te seda Dalacin T kasutate. Kas pean ilmtingimata selle otsiku sinna pudeli peale panema ja sellega tupsutama või võib ka lihtsalt vatitikuga tupsutada? See ostik nii suur ja siis saab ju nii suur nahapind sellega kokku(karadn,e t äkki paneb mujalt ka siis naha punetama). Ja kui märjaks võin naha teha rohuga, et ei saaks liiga ega oleks ka vähe? Kui kiiresti muidu Dalacin T nahaaluse punni ära kaotab?
 
b 03. oktoober 2012, kl 13.23
ära karda, ei peaks panema punetama, muidugi võid ju tikuga teha.Väga hea rohi on.
 
yxnaine 03. oktoober 2012, kl 13.24
Mina vajutan pressin seda vedelikku sõrme peale ja tupsutan näkku. Enne pesen loomulikult käed. Usun, et nii on rulliku saastumine väiksem ja tundub kuidagi hügieenilisem.
 
xwe 03. oktoober 2012, kl 14.14
kas seda tervele näole ei võigi siis panna?
 
yxnaine 03. oktoober 2012, kl 14.36
Tervele näole küll ei ole mõtet kanda, kui igal poole vistrikke pole. Mul on probleemseimaks kohaks T-tsoon, eriti suu ümbrus ning sinna panengi. Kui põsed siledad, milleks rohtu raisata. Punnid kipuvad kolima ka. Paar aastat on otsmik punniline ja siis järsku nina-suu piirkond. Minul oli nii ja arst ütles, et see on normaalne.
 
tirtsik 03. oktoober 2012, kl 15.17
AGa kui kiiresti see rohi aitab? Eriti siis nahaalusele punnile.Ja kas peab korralikult rohuga märjaks tegema selle koha või ikka ainult õhukese kihi?
 
eeva 13. november 2012, kl 22.41
mulle jäi natuke segaseks, kas peale seda kui on tupsutatud jätab selle nahale või tuleb see mingiaeg maha pesta?
apteeker ütles et 2 korda päevas ja siis 30 sekundit????mis 30 sekundit jäi segaseks, võib-olla kuulsin valesti ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!