Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Tamiflu
 
simone40 13. veebruar 2013, kl 14.14
kas on keegi tarvitanud seda ravimit gripi ravimiseks ja kuidas on mõjunud? mul 7 aastane laps juba 4-ndat päeva 39.5 palavikus ja köhib. ma ise ei kannataks nii kõrget palavikku välja ja ravimi infolehel on kirjas, et kui esimeste haigussümptomite ilmnemisel kohe tarvitama hakata, siis taandub haigus kiiresti. Lapsele olen selle ravimi andmiseg kahjuks juba hiljaks jäänud.
 
piia 14. veebruar 2013, kl 00.24
tamiflu ju retseptiravim gripiepideemia puhul tarvitamiseks. kui arst selle välja kirjutas, tuleks võtta, niisama kindlasti võtta ei tohi. ja kas sul lapsel on üldse gripp diagnoositud või ta on viibinud kollektiivis, kus palju gripihaigeid?
reaalsesse grippi haigestuvad inimesed ikka väga harva, enamasti on tegemist gripilaadsete haigustega (palavik, köha, nohu, kurguvalu jms). ei ole kuulnud, et eestis viimasel ajal gripiepideemiaid oleks, et seda ravimit üldse tarvitama peaks. ja kus sa esimeste haigusnähtude puhul üldse kindel olla saad, et just gripiviirusesse nakatunud oled. kuna ravimil väga palju tõsiseid kõrvaltoimeid (sh võivad hingamisteede haigused hoopis ägeneda), peab sellega olema väga ettevaatlik.
 
johanna 14. veebruar 2013, kl 07.38
selle rohu puhul pole küll täheldatud, et ta eriti aitaks, eks see ole jälelgi ravimifirmade nipp, et müüa seda ravimit gripi puhul,,,ikkagi immuunsuse tugevdamine ja just tsink lisaks ja C vitamiin aitavad paremini
 
sama meelt 14. veebruar 2013, kl 09.48
Gripi parimaks profülaktikaks on apelsin. Hetkel on nad ka eriti odavad. Nämma.
 
see ravim 14. veebruar 2013, kl 10.04
on ilmselt üls viimase aja korralikult katsetamata ravimitest, trüki nimi ka kõrvaltoimed sisse ja ära suhtu tervisesse kergemeelselt, eelmine aasta lugesin miskit paha nende toimete kohta ajakirjandusest
palaviku alandamiseks võib määrida pooleks lahjendatud viinaga nii tallaaluseid kui rinda ja selga ning mitte väga paksult kinni katta kuid siiski nii soojalt et ei külmetaks ja jõhvikajooki, ka jõhvikas alandab palavikku
 
Kadri34 14. veebruar 2013, kl 21.59
Palun südamest natukene enne uurida netist tamiflu kõrvaltoimeid. Südamest loodan, et te sea rohtu lapsele ei andnud!
 
kõrvaltoime 14. veebruar 2013, kl 23.08
Kui 4 päeva juba olnud, siis Tamiflu enam ei aita. Seda tuleb võtta paari päeva jooksul pärast haigestumist, mida varem, seda parem efekt.

Kõrvaltoimed on kõigil ravimitel, millel mingi toime on. Kui üldse pole mingeid toimeid, ei ole loomulikult ka kõrvaltoimeid.
lisrataee 27. juuli 2020, kl 18.18
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!