Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
GNLD Acidophilus Plus mõistliku hinnaga ?!
 
HK 12. aprill 2013, kl 00.16
Kui kellegil on pakkuda mõistliku hinnaga, siis soetaks 2 purki. Ootan pakkumisi mailile, muid probiootikume ei soovi!
 
HK 12. aprill 2013, kl 01.29
Võib pakkuda ka Biolatte toodangut;
Biolatte Original,
Biolatte Boulardii

Asukohaks Tallinn
 
hinda ei saa 13. aprill 2013, kl 11.11
ju allapoole lasta kui ta maksab, ega siis keegi saa omast taskust juurde maksta-1 maksab 30.-euri,päevas peab võtma vaid ühe ja 60 on purgis!!
 
HK 13. aprill 2013, kl 13.17
to: hinda ei saa

Kas pakute 30-ga ? Seni pole ma saanud ühtegi konkreetset pakkumist !
 
ja, 17. aprill 2013, kl 09.31
30.-on purgi ametlik müügihind-see on Eestis registreeritud toode, mitte apteegi toode!!!
 
ei 17. aprill 2013, kl 11.14
Taolisi arstimeid võib müüa ja osta ja tarbida vaid range artliku kontrolli alusel. Igasugune põrandaalune vanendustegevus karistatakse kriminaalkorras.
 
keemik 17. aprill 2013, kl 15.23
Kõige odavam tuleb, kui ostad nt porgandi, riivid ära, segad väikese suhkurga ja jätad selle tuppa 1 päevaks seisma. Edasi pane külmikusse. Porgand on kenasti laktofermeerunud ehk hapendunud ja sisse süües saad suurema koguse sõbralikke piimhappebaktereid.
 
katarita 17. aprill 2013, kl 15.31
Hea soovitus keemiku poolt.
Keemia peal kasvatatud ning üle talve seisnud porgandist saab kindlasti suurepärast abi :D
Raivo Orgusaar 18. aprill 2013, kl 01.02
CoralProbiotic


Product form:
100 capsules
Code 91635
Bonus 13
€ 16.80
CoralProbiotic is a symbiotic that combines probiotics (Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium longum) and prebiotics (inulin) in a completely unique way that achieves a complete recovery of the intestinal micro flora. Probiotics increase the efficacy of synbiotics manifold. The recommended daily dose contains 5 billion lactobacillus and bifidobacteria and 50 mg of inulin. CoralProbiotic is made from high quality raw materials using cutting edge technologies and meets the requirements of GMP and the industry quality standards. To preserve the activity of the strains of freeze-dried prebiotic cultures, the product is packed in a flow of nitrogen in special organic capsules which allow it to preserve all of its biological properties for an extended period of time.

FOS inulin obtained from chicory roots is the most famous and most researched prebiotic. In addition to being a source of fibers needed by the gastrointestinal tract, inulin also stimulates the growth and activity of a number of good bacteria found in the large intestine as well as those that are taken in together with the supplement. It supports all kinds of metabolism in the body (especially carbohydrate and lipid). Inulin is a good sorbent that magnifies the detoxification function of the micro flora. It improves the function of the intestines and purges the body of toxins, making the stool soft as a side effect.

Probiotics normalize digestion, accelerate the breakdown of proteins and carbohydrates, and produce their own enzymes to improve the digestion of food. They also participate in the synthesis of many vitamins (K, D, and B) and accelerate the absorption of calcium. Another effect is the suppression of pathogen flora, prevention of damage to the micro flora as a result of using antibiotics, and increased immunity.

CoralProbiotic protects your intestine micro flora and can help if you have:
• Dysbacteriosis, problems with the gastrointestinal tract;
• Intoxication;
• Problems with metabolism and digestion;
• Damage to the micro flora following a course of antibiotics;
• Flatulence and constipation.
 
HK 18. aprill 2013, kl 13.21
To; Raivo Orgusaar
Inuliin ja FOS toidavad ka halbu baktereid organismis, selliseid leidub apteekides laialdaselt ! Juhul kui kellegil on soovi, siis võin tasuta ära anda paki analoogilisi, kahjuks parim enne tähtaeg möödas (01.2013).

Ps. hetkeseisuga vajalikud kapslid olemas, pakkuda muidugi võib, juhul kui hind on HEA !
 
ei,le, 25. aprill 2013, kl 10.07
ükski bakter pole ravim vaid loe läbi mis on bakter, kui meil on bakterite tasakaal vale, ei saagi me terved olla, sest head ja halvad bakterid peavad olema tasakaalus.Kui aga kasutada antibiootikume või muid ravimeid, lähevad bakterid tasakaalsut välja ja ei saagi terve olla. Need GNLD tooted aga pole ravimid ega sünteetilised vitamiinid, mis apteekides enamuses on, vaid toidulisandid, mis inimestel ennem tootmist testitud ja on toiduameti nimekirjas toidulisanditena!!!
Kui need, kes on kasutanud ja tulemused on olnud head, siis ei tasu ju raha raisata sünteesitud toodete peale, millest me kõike kunagi ei omasta, sest sünteeline väljub kehast, mitte ei imendu kõik!!!
 
soovin osta 26. juuni 2014, kl 19.42
Palun saata pakkumine meilile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!