Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
ei saa aru mis viga 2a nii haige nagu needus kallal:(
 
evekene1 13. aprill 2013, kl 18.15
Algas kõik ärevus/paanika häiretega,süda kloppis,hingamisraskused,magamatus ja ikka tugevad paanika hood nii,et sai korduvalt mööda haiglaid käidud ja tervist uuritud aga midagi ei leitud!Kirjutati antidepressandid aga need tegid justkui olemise veel halvemaks ja ulmelisemaks! Mida aeg edasi seda kehvemaks läks siis tekkisid ka südame vahelöögid, meeletu kõhuvalu,38 palavik ei saanud enam voodist pysti,jõuetus ja viidigi kiirabiga haiglasse ja arvati ,et tegemist pimesoolega mis võib iga hetk lõhkeda kuna veri näitas ka tugevat põletikku! Lõigati siis pimesool maha ja tuli välja ,et pimesoolega oli kõik ok seega täiesti ilma asjata lõigati pimesool välja! Haiglas sain terve posu antibiootikume ja tänu neile rohtudele sain põletikust ja palavikust lahti ja saadeti tagasi koju! Ikka oli mul paanikahood,käed,jalad surisesid,lihastõmblused kogu kehas,syda kloppis ja jättis lööke vahele,lõpuks hakkas ka liigestele jalad raksusid,selg valutas jne jne. Siis avastasin netist,et mul borellioosile kalduvad tunnused siis jooksin ka merimetsa haigla vahet ja lõpuks sealt öeldigi,et vana nakkus ja borrelioos! Olin juba õnnelik,et leidsin oma hädadele põhjuse,pandi haiglasse ja sain jälle antibiootikumid peale! Ja ei ikka mitte kui midagi analüüsid sain piiripealseks aga tervis ikka koguaeg halb:( Merimetsast öeldi,et se ei saa olla kõik borrelioosist tingitud,et ju mul ikka mingid muud tervisehädad kallal! Olin jälle alguspunktis tagasi:( Käisin läbi kardioloogi kes kinnitas,et süda lööb mul liiga kiiresti aga põhjust ei leitud ,et miks kyll,siis kilpnäärme lasin läbi uurida se oli korras ja ikka olen nõutu,et mis mul viga kyll on:( Hetkel on seis selline,et keha ikka suriseb,syda klopib,jätab vahelööke,luud liigesed kõik nii haiged ja raksuvad meeletult,ärevusehood käivad ka peal aga neid surun alla xanaxiga,lisandunud on ühepoole peavalud ja selline tunne et silmamunad kukuvad pealuu seest välja,üks silm on udune ja väga valus samuti lõhkevad silmas veresooned tihti,kõrvad raksuvad ja justkui võnguvad,pea käib aeg ajalt ringi,syda on kergelt paha,päevade valu,pidev pissihäda,minestustunne .....oehhhh ja no ei leia hädadele lõppu..... veel mida mul uuritud ei ole on kurgumandlid aga kas haiged mandlid võivad tekitada selliseid vaevusi??? Või on tõesti mul mingi needus peal:( Ise olen 30a üksikema ja väga mures oma tervise pärast! Isegi tööl ei suuda käia enam ja enamuse ajast veedan voodis:( Vanemad,sugulased väga mures ja nõutud:((( Ja vb oskab keegi head sensitiivi või ravitsejat soovitada kust võiks tõesti ka abi saada:((((
 
johanna 13. aprill 2013, kl 18.20
borrelioosi lõplikult välja ravida ei saagi, mingid jääknähud jäävad sellisel juhul kui haigus on jäänud pikas perspektiivis ravimata, samuti oleks võindu sela merimetsas kontrollida toksoplasmoosi olemasolu, ka see haigus on igavesti organismis ja teeb palju paha. Närvisüsteemi nõrkus. Kui on ka päevade ajal halb olemine, võiks arvata et kas ei ole polütsüstilised munasarjad. Tuleks tugevdada immuunsust, proovi esialgu looduspere poes on Camu camu marjadest tabletid, meie peret aitasid väga hästi talve üle elada ei olnduki haiged, samuti on seal C-vitamiini mis on odav ja suurtes tablettide, peävane annus on üks neljandik tabletist ja katab 150 protsenti päevasest annusest. Hoia eemale ravimitest, need on kehale mürgiks. Toeta just looduslike toidulisanditega oma organismi, seda ta just vajabki...
 
kurb 13. aprill 2013, kl 19.01
Kurb tõesti,kui tervis niii käest läheb,aga lase teha vereanalüüüs,äkki on sul mingi aine puudus.Mul kunagi oli ka see keha surisemine ,no üldiselt samad sümptomid kui sul ja mul olid tol korral kaalium ja naatrium paigast ära.
 
... 13. aprill 2013, kl 19.42
Homme hommikul ärkad ja pole sul enam mingit häda. Lihtsalt tõused voodist üles, käid vetsus ja teed endale kohvi ja võileiva. Seejärel tegeled lapsega, valmistad hommikusöögi. Seejärel lähete lapsega jalutama. Iga jalutuskäik toob aina sinule tervist juurde. Peaasi ärkad homme hommikul täiesti tervena. Need pisikesed naginad, sügelemised, südamelöögid. Need ongi elusoleku tunnused. Kui sa midagi ei tunneks ei elaks sa ka. Ärgates oled täielikult terve. Nii lihtne on see.
 
to evekene 1 15. aprill 2013, kl 10.37
kuidas sul nüüd olemine on?
 
evekene1 15. aprill 2013, kl 14.36
Ikka sama:( ei muutu midagi :( 2a olen piinelnud:(
 
dr 15. aprill 2013, kl 19.46
Jätad rääkimata, mis eelnes sellele.
 
sama siin 15. aprill 2013, kl 20.29
juba 2009-st aastast.Vahete-vahel ununeb haigus ka,sest halva enesetundega harjub äragi.Alati pole hull ka.
Aga hiljuti olin haige,mingi viirus vist ja nüüd on borre jälle elu jubedaks teinud.Ei ole kohta,mis ei valutaks,pearinglus,iiveldus,surve peas ja kõrvades,külm higi iga liigutuse peale.
Aga sunnin end tund aega päevas looduses käima,tegema majapidamistöid,lisaks veel peab käima ka tööl.
Aga ma tean,et tuleb ka parimaid aegu ja nii ma elangi.
Loomulikult vaatan ringi internetis ja püüan loodusega kooskõlas olla, ravimeid ei söö,ainult looduslikke asju.
Arste ei tülita,sest lootusetu ettevõtmine.Olge tugevad!
 
sama siin 15. aprill 2013, kl 20.32
http://www.borrelioos.com/
Abiks.
 
--- 15. aprill 2013, kl 21.44
Äkki tõesti mõni needuse peale pannud. Täiesti võimalik.
 
proovi ehk 15. aprill 2013, kl 22.20
Kas su kõhuõõnt on ultraheliga uuritud? Ma küll pole kompetentne aga kivid sapipõies või neerudes võivad anda kõrvalorganitele selliseid aistinguid. Või kivide liikumine sapiteedes(t) edasi. Tekib mulje, et südamel on midagi tõsist viga, et tasakaaluhäired või hirm teadvusekaotuse ees, seletamatud valud, seljas tuim, nõrk valu jne.
Needust ehk saabki siit kui palju kellelegi vastu kommenteerida või kedagi oma mõtete või tõekspidamisetega salvata valusalt. Te ei kujuta ette missusugeid nõidu siin anonüümsuse taga toimetab omi räpaseid tegusid!
 
Ikka 15. aprill 2013, kl 22.24
ärevushäire.sellega kaasnevadki kõik sellised sümptomid, mida arstid ei suuda kuidagi kokku viia ja tuvastada millega tegu.Loe raamatut :SALADUS.(secret)Aitab hästi eluvaimu sisse ja muremõtted eemale viia.Ärevushäired suurest stressist ja üle mõtlemisest.
 
Naine 15. aprill 2013, kl 23.00
Kas ärevshäire puhul ravi ei ole?
 
to proovi ehk 15. aprill 2013, kl 23.02
Nali naljaks, aga selliseid nõidusi on täiesti olemas ja tehakse ka tänapäeval.
 
proovi ehk 16. aprill 2013, kl 10.02
Pidasin silmas, et sellised elus kibestunud ja muidu halva loomuomadustega vanemad naised (ja ehk ka mehedki)võivad vabalt, vahest ehk tahtmatult mõne siinse kommenteerija suures vihas ära sajatada. Eks meist iga on vahest kellestki halvasti mõelnud aga see on sihtmärgile nagu olmesaast mille mõju pärast pesemist või magamist on kadunud. Mõtlen ikka selliseid kes pika elu jooksul on endasse kogunud nii palju viha ja vaenu kõigi vastu, et...
Siis on sellise ohvril häda kaelas ja arstidelt abi ei saa. Needja ise ehk saab looduse poolt tagasilöögi, aga ega see ei päästa ohvrit. Ise tean üht sellist mutti. Pensioniealine, hallid, pikaks räpaseks patsiks seotud juuksed, elu aeg vist üksik olnud vanatüdruk. Kondab vaikselt ja hiilivalt mööda inimrohkeid kohti. Silmad ja vaade on erilised. Neid tasub vältida nagu maailma kõige kangemat mürki. Kui sind tabab tema vaade siis on tunda kuidas nõelterav piik tungib läbi su kaitsest ja kehv enesetunne on kindlustatud kogu päevaks. On tunda kuida kõik helge mis su hinges oli hetkel, on kadunud. See pole mitte teadlik sinule suunatud pilk vaid lihtsalt piisab kui möödudes üksteisest pilgud kohtuvad. Ei suuda keegi end sellise vaate eest kaitsta.
Tee end nii tugevaks kui tahad või nii kaitstuks kui tahad, lihtsalt täiesti jõuetuna vaatad pealt kuidas sust tehakse hale ohver. Kuna töötan rahvarohkes kohas kus seda seljakotiga ja räpaselt riides mutti aegajalt võib kohata siis kaon koheselt varju kui seda näen.
 
--- 16. aprill 2013, kl 11.08
Loen ka vahest Saladust. Mõnusa positiivse laengu annab.
 
ikka 16. aprill 2013, kl 16.15
See raamat peaks koguaeg käepärast olema kui läheb jälle masenduseks kohe loed.ise tegin paberile kokkuvõtte ja nüüd lappan need read läbi ja juba optimism tuleb.kõik ongi ainult mõtlemises kinni,proovige inimesed tablettide asemel enda mõtlemist muuta,see tõesti toimib.kasvõi õhtul voodis kui kuskil valutab või närib ,sisendage endale järjest mõtet ,et sa oled terve ja kõik on hästi.varsti läheb valu või mure ära ja magad nagu laps.
Raivo Orgusaar 18. aprill 2013, kl 00.45
Väga kurb on lugeda ja tõdeda, et tead kõigi haiguste tekkepõhjust, ka Teie omasid siin ja tead kuidas nendest ka ise väga edukalt jagu saab, kuid kahjuks ei kipu Inimesed mind uskuma, kuna need viisid, kuidas seda saavutada, käivad risti vastu kaasaja meditsiini raviskeemidele.
Kuhu need nii kaasaja toitumisnõuanded ja meditsiini raviskeemid Inimeste tervise viinud on, näete kõik nii iseenda, kui ka kõigi lähedaste ja võõraste pealt ja võin siia juurde veel ka lisada, et samas suunas edasi minnes, sama elu ja "ravi" jätkates Te kunagi terveks ei saagi, sest Inimorganism toimib paraku lihtsalt ristipidiselt sellele, kuidas kaasaja meditsiin seda käsitleb...

Kui kellelgi on tõsine huvi terveks saada, siis võtke ühendust...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!