Tere! Käisin kunagi veebruaris kontrollis perearsti juures. Kuna mul on tihti jamasid olnud hemoglobiiniga võttis ta verd. Medõde helistas mulle, et arutada minu vereproove. Kuna kõne pidevalt katkes levi pärast, siis mõtlesin, et pole vast midagi hullu ja ei hakanud peale pooletunnist üritust enam proovima. Täna sattusin juhuslikult sõbraga kaasa perearstile(meil sama perearst) ja perearst kutsus mind ka kabinetti ja seletas, et veri näitas tugevat põletikku. Kuna mul on olnud 3 korda põiepõletik, siis katsus kõhtu. Oli osadest kohtadest valus. Ütles mulle, et ma näost kahvatu ja silmaalused mustad (ise ei pane seda tähele). On küll nõrk olla ka. Ta ütles, et võimalik on neeruvaagnapõletik ja homme viin uriiniproovi ja annan verd. Kirjutas välja ka antibiootikumid (oli öelnud, et väga toksilised ja pean tervist nüüd väga hoidma). Minu küsimus seisneb selles, et kellel veel on olnud "vaikset" neerupõletikku, mille sümptomid ei esine? Ma rumal olen lasknud sellel põletikul nii kaua vohada endas, võimalik, et mitu kuud juba. Kas on veel kellegi sellist muret olnud? Ega teil pole krooniliseks jäänud? (arst kahtlustas kroonilisust ka). Vabandan ka pika jutu pärast, ootan teilt mõistliku suhtumist! Aitähh.