Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Tasuks teada, mis Tegelikult on hea tervis ja kuhu ning miks tervis ikkagi ära kipub kaduma
Raivo Orgusaar 17. aprill 2013, kl 12.12
Väga väärt ning hädavajalik teave minu sõbralt:
Lastearst kurtis muret,et lastehaigla ei suuda enam kõiki abivajajaid aidata,neid on lihtsalt nii palju,meie meditsiinisüsteem käriseb igast õmblusest,lapsed on vaktsiinidest,antibiootikumidest,energijajookidest,halvast toidust niivõrd kehva tervisega,et haigus järgneb haigusele ja miks siis nüüd ei sekku lastekaitse?Meie noored neelavad antidepressante,see teeb neist juba praegu eluaegsieid sõltlasi,meil on viimase 20 aastaga astmat,diabeeti allertgiat laste hulgas nii palju,et sellest ei julgeta rääkida,ravimihunnikud mida meie vanuritele sisse topitakse tapaks hobusegi aga see äri on nii tulutoov ilmselt,et kõik on vait,või kui räägivadki,ega sellst kuskilt lugeda ei saa. Ma loodan,et ükskord tõuesb kasvõi kuskil konverentsil püsti mõni arst kes ei kannata enam välja ja räägib suus puhtaks,ehkki see oleks võrdne ühiskondliku enesetapuga,oleks sellst palju kasu.

Väga kurb on seda kõike lugeda, teades, et maailmas on ju olemas väga tõhusad ja tõesti tervendavad loodusravimid ning ka Elav Vesi, kuid seda lihtsalt mitte ainult ei kasutata, vaid ka püütakse rahva eest maha vaikida. Lapsevanemad, mida Te enda lastest hoolides üldse mõtlete, kui enda lastele poest süüa ostate ja süüa annate?

Tulge palun Täna kell 17 Vilmsi 6, Kadriorgu, kuulama just seda, millest algab Meie tegelik tervis, kuidas seda ise väga edukalt ka kogu kogu selles mürgises keemias säilitada saab ning kuhu tervis tegelikult enamusel Inimestel ära kaob. Räägime sellest kõigest Koralliklubis. Helista, kui lähemalt huvitud 56496796
 
Teet 17. aprill 2013, kl 14.01
Jah, tundub, et inimesed on kogu vastutuse veeretanud teistele - olen haige, arst kirjutab mulle tableti. Ise töötan töökohal, mis eriti ei meeldi ja võtab ära kogu aja mõelda enda peale või et millessegi natukenegi süveneda. Maailm on hirmul, igal nurgal valitseb oht - vähk! võib sind tabada ei-tea-kust. Keegi ei räägi asjaolust, et vähk on elustiili haigus ja kergesti kontrolli alla saadav oma elu ja toitumise muutmisega. AIDS - põgenetakse HI-viiruse eest, mida....justkui polegi nagu tõestatud, et eksisteerib. Kas tegelikult on olemas uus haigus AIDS, mis tekib HI-viirusesse nakatamise tagajärjel või nimetatakse vana haigust uue nimega ja ravi ei anna tulemusi, kuna ravitakse OLEMATUT HAIGUST! Selle asemel, et ravida haigust, mis tekib immuunpuudulikkuse tagajärjel (a'la tuberkuloos, kollatõbi). Immuunpuudulikkus omakorda tekib ennast hävitavate eluviiside tagajärjel.

Tänapäeva inimeste hävitaivam haigus on ignorants, lollus & mugavus. Usaldatakse kõiki teisi, aga mitte iseend.

Meie elupäästjad arstid on omateadmata? osa jäledast korrumpeerunud süsteemist, mis elab ravimifirmade kasumist & inimeste hirmust.

Kutsuksin ka üles just lapsevanemaid oma lapsi kaitsma!!! Kogu informatsioon on olemas, on aeg oma silmad avada!
 
kris 17. aprill 2013, kl 15.18
Täna loengut kuulama minna kuidagi ei saa, kas oleks selle kohta võimalik kusagilt lugeda?
 
johanna 17. aprill 2013, kl 15.34
jah tean seda klubi ja neid tooteid, seal on pakkuda toidulisandeid,,,kuigi ka selles firmas ma kahtleks, mida sisaldavad ja kuidas tegelikult organismis toimivad. Isiklikult ei poolda ma ka toidulisandeid vaid inimesed peaksid ise olema nii targad, et ei võtaks ravimeid, mida arstid, kui ravimimaffia käsilased välja kirjutavad,,,tegelikult on nii, et vist kõik üle 60-ne aastased, kui mitte juba ka nooremad, võtavad kolesterooli alandavat, vererõhku alandavat ravimit ja igaks juhuks ka suhkruhaiguse tablette. See kui kergekäeliselt neid välja kirjutatakse, on lausa hämmastav ning seletatav ainult ravimimaffia ajupesuga arstidele, sama on antidepressantidega. Inimesed võiksid ise olla targad ja lugeda, uurida, samuti antibiootikumid, arstid teavad, et lubamatu on iga viirushaigusega neid tarvitada, eriti laste tervis on ära nullitud just nende antibiootikumidega, sest inimese immuunsus algab soolestikust, aga kui seal elavad meiel vajalikud mikroobid on hävitatud, siis ei ole ka immuunsust enam.
Kahjuks mõjub ka see, et meie vanaemad peavad töötama nüüd 65-nda eluaastani ja ei saa lapselapsi hoida ning neile valmistada normaalset toitu, ka isekasvatatud juurvilju jne. Siin ongi see koht, kus inimene ise peab olema tark ja teadma kuidas elada, mida süüa ,millist toitu lapsele pakkuda jne.
 
60-2 17. aprill 2013, kl 18.58
olen väga nõus eelkirjutajatega,eriti viimasega.aga millal inimene teab,mida võtta,mida mitte? ei tea ju!vana inimene usaldab arsti,siis sööbki tablette,mis tegelikult kasu asemel kahju teevad(statiinid näiteks).toit on solgitud,ise midagi linnaoludes kasvatada ei saa,lapsed kasvavad töö õpetuseta(just nimelt-töö õpetuseta)väljas ei käi,füüsilist koormust pole,õhk on saastatud,vanematel pidev kiire-kiire.mida need lapsed veel sisse peavad vanaduses sööma,kui juba lapsena sandistuvad?kes annaks nõu nii,et KÕIK mõistaksid,mis tegelikult toimub???
 
jah 17. aprill 2013, kl 21.28
see on suur ari, ravimfirmad ja arstid elavad meie piinade nimel. psyhhiaatriline saab sandise pensioni ,aga haiglad arstid ravimfirmad rikastuvad. sellises maailmas ei jõua elada , suitsiid tuleb kui mõistad, et abi ei kuskilt aga keegi rikastub sinu nahal. need arstid, kes sisse topivad seda keemiat peaksid ise saama samasuguse elu saatuse ,ehks siis saab aru mis elu on
 
kuuke 17. aprill 2013, kl 21.45
Tegelikult toimub see, et `köik` on omakasu peal väljas. Tarbimise käigus ei osata säästa loodust, tervist, kaasinimesi - see on saadava kujuteldava tulu nimel vähetähtis. Aga oluline ei ole niivörd teada, mis `tegelikult toimub`, seda näeb isegi, kuivörd leida lahendus. Alustades väiksemate muudatustega endas.
Kui organism on puhas, ütleb keha, mida ta vajab ja mida mitte. Alustada vöiks `köige lihtsamast` - ei osta töödeldud, konserveeritud toitu, eelistada kodumaist... Teha rohkem ja väjem teistelt oodata ja aru saada, elus röömu tunda vöi rahu.
Aga vöib ka loota, et köik iseenesest paika loksub, sest inimene on ka looduse osa... Teeme vigu ja öpime (?)
Raivo Orgusaar 18. aprill 2013, kl 00.23
Hetkel vaid venekeelsed videod, kuna eestimaised arstid ise midagi samaväärset juurde pole osanud õppida, on kogu see teave pärit suurelt Venemaalt ja eesti keelde veel tõlkimata... Ma võin seda loengut pidada ka mõni teine kord, sobivamal ajal ja ka sobivamas kohas
 
kata 18. aprill 2013, kl 07.12
Mina olen elanud mitu aastat suurel Venemaal ja vägagi korduvalt puutunud kokku nende meditsiinisüsteemiga. Ütlen ausalt, meie oma on sellega võrreldes ikka suurepärane. Võimalik, et seal imepisike osa teab, kuidas oleks õige ravida, aga üldsusel sellest küll kasu ei ole. Vaid üks näide, viirushaiguse raviks määrati lapsele 13 (!) erinevat rohtu ja seda pealinna ühe ministeeriumi polikliinikus.
 
johanna 18. aprill 2013, kl 07.23
eelkommenteeriatega täiesti nõus, seega kordan veel kord, inimesed, olge ise targad, uurige, internet on suur võimalus palju teada saada, seetõttu, et vanemad iniemsed seda ei oska kasutada ja neile on arst ikkagi endiselt nagu jumal,kes neid tereks teeb, seetõttu, võivadki ravimifirmad nende kulul elada,,,täielik müstika, milliste näitudega meil inimestele rohud määratakse ja see rohi tapabgi inimese ennem kui see haigus ise teda tapaks. Soovitan lugeda John Virapeni raamatut- Surm- ravimi kõrvaltoime, sela kirjutabki suure ravimifirma turundusjuht,milliste vahenidtega ravimifirma arstidele paneb peale kohustuse määrida inimestele pähe just selle firma ravimeid ja mis tegelikult toimub...kui selle läbi loete, saate palju targemaks, seega peame ise olema targad ja kaitsma ka oma lapselapsi arstidemaffia eest. Koralliklubist niipalju, et mõni asi seal ehk on ka küllaltki hea, jsut see sipelgapuu koor aitab reumaatiliste põletike puhul, olen proovinud ja ka tuttavad on seda proovinud, muude asjade kohta ei oska öelda ja ka mõnes kahtleksin, sest ilma suure kasumita ei tööta ka kõige puhtam loodustoodete firma...
 
Just 18. aprill 2013, kl 12.15
Lisaks tablettidele on ka toidulisandid suur äri.
 
kuuke 18. aprill 2013, kl 14.13
Mul jäi minemata, sest arvasin, et tegemist on mingi äriga ja ma ei oleks tahtnud poole pealt lastevanemate ees ürituselt minema hiilida. Aga paistab, et ka lapsevanemad ei jöudnud sinna. Ma ei teinud taustauuringut ka. Paistab, et vöib siiski sisukamat teavet saada sealt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!