Tervisemure
Rauapreparaat ja imelikud muutused organismis
Roostes 17. aprill 2013, kl 14.05 |
Perearst soovitas mulle mingit vedelat rauapreparaati, Toh'hema nimeline, pidi paremini imenduma kui tabletid. Mul alati kui vereproovi võetakse on mingeid rauatransportereid vähe vms. No ostsingi paki, 20 tk, nüüd on üle poole võetud ja jumala imelik olemine on. Esiteks, suus oleks nagu alatasa magus maitse. See siirupine vedelik ise on väga jälgi imala maitsega, võtsin apelsinimahlaga, aga imal maitse on ikka päev otsa suus, kuigi rauda võtan hommikuti. Teiseks, pisvinnid on aktiviseerunud, näol ja seljal jne, kolmandaks, khm-khm, alumine korrus streigib, et siis nagu pärmseen oleks aktiviseerunud. Infolehel küll selliseid kõrvalnähte kirjas ei olnud... :( Täna jätsin võtmata, aga nõme imal maitse on ikka suus.
Kas kellelgi on selle preparaadiga kogemusi ja kas mu hädad on sellest tingitud või tuleks minna hoopis veresuhkrut mõõtma vms?
Kas kellelgi on selle preparaadiga kogemusi ja kas mu hädad on sellest tingitud või tuleks minna hoopis veresuhkrut mõõtma vms?
johanna 17. aprill 2013, kl 16.27 |
kasutanu 17. aprill 2013, kl 17.13 |
Raivo Orgusaar 18. aprill 2013, kl 00.53 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 41 |
johanna 18. aprill 2013, kl 07.12 |
vaidlen viimasele vastu. Viimasel ajal on jah propageeriud, et rohelistes taimedes olev klorofüll on organismile väga kasulik ja tõepoolest, laboris, me näeme, et klorofül on tõesti olemas jne, aga kahjuks inimorgansim ei ole võimeline klorofülli omastama, meie seedekluglas lihtsalt puuduvad need fermendid mis aitaksid klorofülli omastada, nii et see on kõik toitumisteadlaste müüt. Rauapuudus ei oel tõesti pelgalt raua puudus. See on raua omastamise häire ja rauda omastada aitab foolhape ja C vitamiin.Soovitan osta loodustoodete poest acerola 500, mis on looduslik ja annus ka väga effektiivne, lisaks foolhapet ja siis edasi ikka kaks korda kuus maksa süüa ja mitte loobuda ka teistest lihatoodetest. Vaata kas siis saab paremaks...
ja jälle 18. aprill 2013, kl 17.32 |
blabla 20. aprill 2013, kl 10.35 |
johanna 20. aprill 2013, kl 20.30 |
ei ole meedik, rohkem teadja inimene, elu õpetab ja tarkustele juurdepääs on tänapäeval hea...tavaliselt inimesed, kelle organism on juba mürgitatud ei taju ainete mõju,,,kui aga organism on puhas, tunneb ta kohe ära, mis talle on hea ja mis mõjub halvasti...on inimesi kes söövad hirmsates kogustes ravimeid, ega tunne mingeid mõjusid, ei häid ega halbu, samas on inimesi, kes ei kannata mingeid ravimeid...meie organism on väga tark, kui vaid kuulata oskaks,,,
ja 20. aprill 2013, kl 21.05 |
johanna 21. aprill 2013, kl 08.09 |
kõige parem õpetaja on elu ise ja internetis levivaid asju ei saa kõike tõepähe võtta, isegi artikleid, mmis olevat teadlaste poolt kirjutatud jne, eriti ei maksa uskuda neid totumisspetsialiste, kel tavaliselt puudub üldse mingi koolitus ja jagavad vaid oma tõeskpidamisi...seega tuleb uurida ja kuulata ja teha ka omi järeldusi..
Jumalast õige jutt 21. aprill 2013, kl 18.41 |
johanna Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kõige parem õpetaja on elu ise ja internetis leviv
> aid asju ei saa kõike tõepähe võtta, isegi artikle
> id, mmis olevat teadlaste poolt kirjutatud jne, er
> iti ei maksa uskuda neid totumisspetsialiste, kel
> tavaliselt puudub üldse mingi koolitus ja jagavad
> vaid oma tõeskpidamisi...seega tuleb uurida ja kuu
> lata ja teha ka omi järeldusi..
Need toitumise jutud on kõik üks suur korrutamine, õpitud totrus.
Kes viitsib uurida, siis lugeda tasub ka välismaa lehekülgedelt.
On ka arste, kes julgevad välja öeda OMA seisukohad. Nad on põhjalikult uurinud ja oma patsientide kogemus on ka olemas.
*
Kõige targem on meelde tuletada, mida vanavanaemad toiduks tegid ja kust toiduained pärit olid.
-------------------------------------------------------
> kõige parem õpetaja on elu ise ja internetis leviv
> aid asju ei saa kõike tõepähe võtta, isegi artikle
> id, mmis olevat teadlaste poolt kirjutatud jne, er
> iti ei maksa uskuda neid totumisspetsialiste, kel
> tavaliselt puudub üldse mingi koolitus ja jagavad
> vaid oma tõeskpidamisi...seega tuleb uurida ja kuu
> lata ja teha ka omi järeldusi..
Need toitumise jutud on kõik üks suur korrutamine, õpitud totrus.
Kes viitsib uurida, siis lugeda tasub ka välismaa lehekülgedelt.
On ka arste, kes julgevad välja öeda OMA seisukohad. Nad on põhjalikult uurinud ja oma patsientide kogemus on ka olemas.
*
Kõige targem on meelde tuletada, mida vanavanaemad toiduks tegid ja kust toiduained pärit olid.
vaat see 21. aprill 2013, kl 19.21 |
on tõesti õige jutt!aga küsimus on:kust saada vanavanemate toidupoolist?mina elan õnneks maal-aed aitab,talunikud aitavad(kodumunad,kodupiim,)aga liha on rikutud jõusöödaga ka talunikul,kuigi hulga parem variant,kui näiteks Rimist või Maximast ostetud liha.mind teeb murelikuks see,et isegi leib ja jahu on reostatud igasugu keemiaga.LEIB!no ei jõua kõike ise teha,seda enam,et puhast jahu ju pole.aga soola ja suhkrut peaks vähem tarbima küll,muus osas valige,mida saate,ärge lugege igasugu jama(näide:ärge jooge piima-üleliigne kaltsium ladestub arteritele!jooge piima-jaapani arstid tegid katseid,mille põhjal piimajoojaid ähvardab vähem südamehaiguste risk
Lisa postitus