Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Seljaop
 
Natuke mures 27. oktoober 2013, kl 18.29
Kui keegi siinolijaist on käinud seljaopil (dikiprolaps), siis, kui kaua olid valud peale lõikust ja kui pikalt olite haiguslehel? Kas käisite taastusravil? Ja kirjutage üldse enda kogemusest pärast operatsiooni, huvitab kõik.
 
revalcafe 27. oktoober 2013, kl 19.16
Sedasi see opp toimub
 
orava-olga 27. oktoober 2013, kl 19.55
Tegin selle opi läbi 6 aastat tagasi Tartus. Juba 5 tundi pärast oppi tegin esimesed sammud ja viiendal päeval sain koju. Taastumine võttis aega paar kuud, niikaua olin ka haiguslehel. Kõik läks suurepäraselt. Taastusravi on kindlasti oluline, samuti pead ennast algul väga hoidma - ei mingeid raskuste tõstmist, ülespoole upitamist ega äkilisi liigutusi.
Mina ka kartsin algul, see on üsna tõsine opp ja minul oli olukord juba väga-väga tõsine, ilma lõikuseta oleksin ilmselt peagi halvatuks jäänud (20 aastat seljavalusid, lõpuks läks jalg tuimaks ja hakkasin kukkuma kuna ei tundnud jalga).
Aga kindlasti läheb kõik hästi ja peale operatsioon tuleb uus elukvaliteet.
Edu sulle ja ära muretse, kõik läheb suurepäraselt ja varsti tantsid jälle!
 
ebaõnn 27. oktoober 2013, kl 22.22
minul juba oligi halvatus. erakorraline opp,diski eemaldamine ja selgrookanali kahepoolne laiendamine. 3nädalat praktiliselt ratastoolis, hädapärast liikusin rulaatoriga.kuu aega Magdaleenas taastusravil, veidi hiljem Haapsalus.seljavalud siiani, nii ristluudes kui selgroo piirkonnas.opist nüüd 2 aastat, 80% töövõime kaotus.tantsimisest ei ole juttugi.
 
jama värk 08. jaanuar 2014, kl 22.51
juba 4 korda diskiopil käinud, selg ikka valutab, viimane op oli 2 ja pool nädalat tagasi, masendav
 
N40 14. jaanuar 2014, kl 18.50
Opitud 3 a tagasi (disk ja selgrookanali laiendus). Taastumine oli väga suurte piinadega, kohati tekkis tunne, et midagi on opiga valesti läinud. Läbi valu võimlemine, ujumine, liikumine aitasid mind kiiresti jalule. Haiguslehel 2 kuud. Tänaseks aga parimas vormis, spordin, tantsin, elan täisväärtuslikku elu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!