Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
raua manustamine infusiooni teel
 
ferrum 14. veebruar 2014, kl 12.52
Raua sisaldus veres on kogu aeg nii madal ning olen väsinud vere laboritestidest iga kuu tagant. Tabletid aitavad ainult lühiajaliselt, umbes kuu voi kaks ning siis on jälle väsimus peal ning tahan ainult magada. Kogu aeg on jouetuse tunne peal. Palun kui kellelgi siinolijatest on samad probleemid , siis voimaluse korral vastake.
Alternatiivina otsin arstidelt voimalust raua manustamist infusiooni teel.Perearstid on suuremjaolt selle vastu, sest pidi jällegi tervist ohustama. Samas tunnen kogu aeg füüsilist norkust ja väsimust ning see hakkab juba tasapisi minu elukvaliteedile mojuma, sest paljud toimetused jäävad tegemata. Teid ette tänades.
 
tule taevas appii 14. veebruar 2014, kl 12.57
sa mammi hakka n i k k u m a ja kõik saab korda
 
jep 14. veebruar 2014, kl 13.40
On ka samalaadne probleem, aga ei käi ammu enam laborite vahet vaid sööngi perioodiliselt rauatablette lisaks rauarikkale toidule, silmalaugude kahvatuse järgi on juba pilt selge, et jälle asi metsas. Kui ära väsima hakkan siis läheb asi nii hulluks, et ei jaksa enam püstigi seista ega rääkida jõudu lihtsalt ei ole, kui juba juuksed välja tulevad on asi päris käest ära ja taastumine võtab oma aasta jagu aega.
Tuleb oma võimaluste järgi elada, ega muud lahendust ei ole. Igasugune ülepingutamine maksab kiiresti ja valusalt kätte. Kui lähedased sellest aru ei saa on kahju küll, aga sa ei saa ennast lõputult üle pingutada, mida varem selle endale selgeks teed, seda kauem saad suhteliselt normaalsemat elu elada.
 
johanna 14. veebruar 2014, kl 18.09
rauatabletid on samuti kahjulikud, üldse raua viimine sellisel kujul organismi, kui on aneemia siis kõige parem ravim on kolm kuud järjest süüa metsmaasikaid koos kitsepiimaga, seda saad muidugi alles suvel teha, aga tuleb süüa maksa ja foolhape ning C vitamiin aitavad rauda omastada toidust, samuti tuleb maksa puhastada, kasuta maarjaohaka õli kapsleid, samuti tuleb võtta kalamaksaõli ja üldse tuleks leida ülesse põhjus,miks on rauda vähe...kas peensooles on asjad korras ja maksas, kas ei ole düsbakterioosi mis ei lase ainetel omastuda jne...
 
aneemik 16. veebruar 2014, kl 12.01
Olen saanud rauda tilgana veeni ja ülla-ülla, aitas! Sellest juba pea aasta ja senini kõik ok! Ei aidanud mulle see kuulus retafer, mida paljud kiidavad ega igasugu muud toonikud-siirupid, lihtsalt organism ei omastanud ja lõpuks oli asi juba kriitiline - hemoglobiin alla 7 ja rauasisaldus 2! norm on 13 ja raud 8!
 
jep 16. veebruar 2014, kl 21.39
asi ei ole retaferi kiitmises, vaid selles, et seda on arst määranud ja saab ise apteegist kätte. Samas ei leia ma midagi kadestamisväärset vereülekannetes, see on väga äärmuslik abinõu.
 
A 24. veebruar 2014, kl 17.10
Raua omastamist mõjutab ka B12 vitamiin, minul näiteks organism seda ei omasta ja saan iga 3 kuu tagant B12 süstina, võtsin ka pool aastat raua tablette, nüüd asi korras, aga käin paari kuu tagant kontrollis. Minul oli ka tohutu väsimus.
fd8002044 17. august 2020, kl 10.17
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!