Tervisemure
Ei jõua õhupalli täis puhuda
Nõrguke 12. märts 2014, kl 11.34 |
Kas olete puutunud kokku sellise probleemiga, et ei jaksa õhupalli täis puhuda? Avastasin enda ehmatuseks sellise asja ühel peol juba aastaid tagasi. Lapsena mul õhupalli täispuhumisega probleeme polnud.
Olen muidu kah selline nõrk, madala energiaga, väsin kiiresti.
Millest selline asi võib tingitud olla ja mida see organismi jaoks tähendab?
Kas kopsude tööd saab treenida? Kas see annaks energiat juurde?
Olen muidu kah selline nõrk, madala energiaga, väsin kiiresti.
Millest selline asi võib tingitud olla ja mida see organismi jaoks tähendab?
Kas kopsude tööd saab treenida? Kas see annaks energiat juurde?
tugev 12. märts 2014, kl 12.23 |
no praegused osad õhupallid ongi sellised, et isegi pumbates on keeruline neid täis saada.
ei ole puhujas viga.
viga on pallide tootjas.
osad pallid on väga kergesti puhutavad endiselt.
ma ka lapselapsele vahest ostan ja siis jaman enne kui õnnestub üldse mingi õhuraas sinna sisse saada.
kopsusid saab treenida küll, võta klaas vett ja pista sinna joogikõrs, mida peenem seda parem. ja puhud niiviisi vee sisse mitmeid kordi päevas.
üle 20 korra puhumist ei tohi teha, pilt võib tasku minna.
aga treenib kopsusid väga hästi, tean sest olin lapsena täielik kopsuhaige. praeguseks aga puhin kui vedur ikka sisse-välja
ei ole puhujas viga.
viga on pallide tootjas.
osad pallid on väga kergesti puhutavad endiselt.
ma ka lapselapsele vahest ostan ja siis jaman enne kui õnnestub üldse mingi õhuraas sinna sisse saada.
kopsusid saab treenida küll, võta klaas vett ja pista sinna joogikõrs, mida peenem seda parem. ja puhud niiviisi vee sisse mitmeid kordi päevas.
üle 20 korra puhumist ei tohi teha, pilt võib tasku minna.
aga treenib kopsusid väga hästi, tean sest olin lapsena täielik kopsuhaige. praeguseks aga puhin kui vedur ikka sisse-välja
Nõrguke 12. märts 2014, kl 12.44 |
Uriinia 12. märts 2014, kl 14.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
Nõrguke 12. märts 2014, kl 15.57 |
astmaatik 12. märts 2014, kl 19.05 |
Lisa postitus