Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Põlvevalud
 
Sillu 23. juuli 2014, kl 23.53
Kas keegi on põlvevalude /kulumine,trauma jne./ puhul saanud renehavise süsti (RenehaVis)?
Kas on abi saanud? Süst on kallis - seepärast ei tihka igaks juhuks osta - tedmata, kas aitab.
 
põlvevalu 24. juuli 2014, kl 00.09
proovi magneesiumi tablette, tavalise põlvevalu puhul olen ise nendest abi saanud. kiire mõju kusjuures.
 
To 24. juuli 2014, kl 00.09 24. juuli 2014, kl 01.28
Hämmastab, kuidas mõni lihtsalt peab ennast absoluutselt igale poole toppima!
Kas sa üldse küsimusest aru said? Oled sa kursis, mis ravim see on ja kuidas saab nii loll olla, et trauma või liigeste kulumise võrdsustada tavalise põlvevaluga?!
Magneesium ilmselt kasvatas sulle kiirelt uued liigesed :D
Kuna ravimiinfost ei leia ühtki apteeki, kust seda osta saaks, siis ootaks tõesti, et mõni seda kasutanud inimene siin sõna võtaks.
Ja kas ostetud 25 £ netist?
 
n64 24. juuli 2014, kl 06.12
Ma ei tea seda rohtu, küll aga kaks tuttavat on lasknud teha põlvesüsti eraarstil. Maksis 250 ringis. Ja tunnevad nüüd end hästi. Endal hakkas ka põlv valutama aasta tagasi kuid praegu ok. Söön igasugu toidulisandeid. Kui vaja edaspidi, siis mõtlen ka kindlasti minna seda süsti.
 
n60 24. juuli 2014, kl 08.39
mina ka SEDA preparaati ei tea, kuid eelmisel aastal tehti mulle artroskoopia ja võeti ära meniskiräbalad .2 kuud hiljem soovitati teha süst(mingi hüaloroonhape)põlve, mida haigekassa ei hüvita.mulle aitas küll, nüüd tunnen, et mõju hakkab kaduma, peaks vist uue teha laskma.mul on ka liigestekulumus päris hull aga toidulisand mulle küll eriti ei mõjunud.kuigi 3 kuud nosisin.aitab vist sel juhul, kui kulumus pole veel nii tugev.soovitan süsti soojalt, kuigi maksab 250 eurtsi, aga lükkab liigesevahetuse edasi ja annab elukvaliteedi tagasi.millal haigekassa enne tulusaid tervisetoetusi-teenuseid rahastanud on?ikka ise!
 
Sillu 24. juuli 2014, kl 11.14
Süst on jah hüaluroonhape.Paar aastat tagasi üks mu tuttav ostis Tallinnast ühelt maaletoojalt ja see olevat maksnud ca 75 € - aga ta ei mäleta enam - kas see oli ühe süsti hind või kahe. Lasi teha ühe süsti ja nädala pärast veel ühe.Toime pidi kestma umbes kaks aastat.Siis vaja korrata. Temale aitas aga nüüd võib selle hind olla tõusnud.Maaletoojat ta ei mäleta.
Kulla n60 kuskohast sa seda osta said?
 
teemaalgatajale 24. juuli 2014, kl 15.31
helista 5079730 ja kurda oma muret, saad abi
 
eelmisele 24. juuli 2014, kl 15.36
võiks ikka kirjutada, mis abi see on. Kuidas lihtsalt helistada, imelik.
 
n60 24. juuli 2014, kl 16.22
ega ma ostnudki ise.ortopeediaarstide juures süstiti, kuigi enne oli kokkulepe arstiga, kes mulle artroskoopiat tegi.peale opi 2 kuu pärast tehtigi.
 
to teemaalgatajale (kl.15:36) 24. juuli 2014, kl 16.41
Johann-Gottfried-Pahl-Straße (5079730) - OpenStreetMap
5079730 - The Phoenix Metro Group
FARK.com: (5079730) Jon Stewart finally went on ...

ja veel mõnikümmend asutust on selle telefoni numbriga lisaks sellele võib samal numbril osta naiste sooja kurtkat.

Siin on inimesed oma murede ja valuga aga mitte lollustega!
 
Ju Sillele 25. juuli 2014, kl 11.40
Ehk teavad ortopeedid sulle nõu anda.Küllap nad on kursis ka maaletoojate ravimitega.Oskavad nõu anda.
 
anne 25. juuli 2014, kl 23.02
ma pole küll siin kirjutatud rohu mõjude ja kõrvalmõjudega kursis, kuid tean, mida tähendab põlve liigesekulumus, kuna mehe suguvõsas on see pärilik, ämmal (kadunuke) vahetati põlveliigesed, ta vend sellega ratastoolis, mees kannatab selle käes ja ka tema õde, isegi meie vaevalt 30 tütrel on see diagnoositud ja pole vahet, kas inimene on sale nagu modell või veidi ülekaalus. nii, kui mingi rohi annab positiivse mõju vaid aasta, siis ma mõtleks... terveks ta ju ei ravi, ilmselgelt on tegemist vaid valuaistingute peitmisega. ja kulumisprotsess jätkub sellele vaatamata, op´i see ju edasi ei lükka tegelikult, see tähendab operatsiooni vajalikkust, lihtsalt inimesel on mingi rõõmus valuvaba aasta enne seda, mida nagunii tegema peab...
konsuldeeri pigem heade arstidega. minu mehe elukvaliteeti aitab parandada pidev glükosamiini söömine. tütrele öeldi ka, et ega muu aitagi, järgmine samm on op. :( ämm käis operatsioonil, valud kadusid, aga jalg oli pärast ikka nagu võõras. vbolla ta jäi ka natuke liiga hiljaks. ta vend ei läinud op´ile, nüüd liigub vaid ratastoolis, kuigi ise elurõõmus (hea seegi)
 
Sillule 26. juuli 2014, kl 03.04
Arvan, et ortopeedid või reumatoloogid saavad ise selle rohu kusagilt tellida.
Ega sa ise või mõni juhuslik meedik ikka seda süstima ei hakka ju.
Kui 75€ ja nii pika toimega, siis pole kallis ju ka.
Ma otsisin ka, kas mõni välismaa foorum sellest räägib, aga suurt kokemuste vahetamist ei leidnud. Ka Soomes mitte.

Siin on video: http://www.youtube.com/watch?v=xbpwOY9zwEc

Ja siin link, kus lõpus on meiliaadress. Kirjuta ja küsi toimetamise ja hinna kohta. Enne aga räägi arstiga ikka.

Anna siis ise teada, kui ära oled proovinud, kuidas aitas. Loodetavasti saad ikka abi.

http://www.lspbio.com/RenehaVis/healthcare-product.html
Mis on RenehaVis ™?
Innovatiivne ja patenteeritud toode põlve osteoartriidi RenehaVis ™ on ainus toode, mis sisaldab 2 hüaluroonhapped 1 süstlaga ühendatud järjestikku
Koda 1 sisaldab: Väikese molekulmassiga HA - Kõrge kontsentratsioon
koda 2 sisaldab suure molekulmassiga HA - Madal kontsentratsioon
Kui tihti seda manustada?
RenehaVis ™ on heaks efektiivsust kuni 12 kuud ja Keskses uuringus ligi 20% patsientidest ei vajanud Uuesti manustamisest pärast 12 kuud. Kuid vajadusel võib uuesti manustada osaline või täielik muidugi patsientidel pärast 6 kuud või kui vaja, kuna toime algus on nii kiire. Erinevalt teistest HA tooteid RenehaVis ™ on ka näidanud, et järjekindlalt korrata oma efektiivsust järgnev ravi üle 2-aastase kestusega uuringus.
 
Sillu 26. juuli 2014, kl 21.17
to 26.juuli 2014 kl.03.04 postitajale

Suured tänud! Nüüd on asi selge.Tegutsen edasi.
Kaja Must 23. november 2015, kl 18.21
RenehaVis lisainfo 56251065
 
Svetlana 30. juuni 2016, kl 11.34
Just ostsin sellist süsti,arst soovitas ja aaptekis on kaa saada kuid palju kallim 130 või rohkem aga otse numbrilt on odavam 94euri üpris kallis eks paistab kas abi kaa on, teisipäeval lähen tegema
 
Naine70 01. juuli 2016, kl 20.49
Umbes 3-4a.tagasi hakkas üks põlv valutama. Teadsin, et tasub proovida vana head asja - kapsalehte. No panin lehed põlvele ööseks. Hommikul oli selge, et häda peaaegu läinud. Kui kapsas aitab, siis tegu põletikuga. Aga kurtsin ka perearstile, see sai ka kapsalehe jutu peale samuti aru. Tegi siiski röntgeni. Sealt nägi, et kõhre kulumist on ka. Andis saatekirjaortopeedile. Sain tookord jõulu eel ime läbi vaba aja Meremeeste haigla (või mis ta nüüd on)ORTOPEEDIA ARSTID juurde. Leiti, et op.-i küll vaja pole. Sain 2 süsti KENALOG nädalase vahega. Aga nüüdki ikka jälgin põlve ja panen talle kapsast peale. Rohu pakendi panin tookord tallele, et oleks teada. Arsti visiit maksis 5eur., 2 ampulli KENALOG-i maksis üle 3eur samas apteegis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!