Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Soovitage kõõmavastast šampooni
 
Miski peab ju aitama! 07. oktoober 2014, kl 16.36
Mul on esimest korda elus kõõm peas. Teada värk, kui on kõõm, tuleb võtta kõõmavastane šampoon. Aga no milline? Eile vaatasin poes, juba nt Fructise omasid oli 3 erinevat sorti. Teistest tootjatest rääkimata. Pudeli peal lubavad kõik, et mõjub kohe, eks ole. Aga kaua peab tegelikult kasutama, et kõõm välja ravitud saaks?
Mulle on üldse nagu kuskilt kõrva jäänud, et need poe omad ei mõjugi, tuleb apteegist hoopis osta. Noh, ma mäletan ammusest ajast mingeid Nizorali reklaame ja tean veel sedagi, et see vist oli jube kallis toode võrreldes tavalise šampooniga.
Ma ei taha ehku peale suvalist osta, kirjutage palun siia oma kogemustest, millise konkreetse šampooniga olete päriselt ja lõplikult kõõmast lahti saanud?
 
nizoral 07. oktoober 2014, kl 16.47
ainult Nizoral annab kiire ja hea tulemuse. kasutada vastavalt juhendile.
 
mina 07. oktoober 2014, kl 17.03
sain kõõmast lahti sellega, seega soovitan https://apteek.apotheka.ee/product/1897/neutrogena-t-gel-total-shamp-koomav-tugev-125ml
 
aitab 07. oktoober 2014, kl 17.28
ise pole proovinud aga ainult apteegi omad, ei sa võid poe oma ka võtta aga sellega on nii, et kui kasutamise lõpetad tuleb kõõm tagasi.
 
Nizoral 07. oktoober 2014, kl 17.37
Nizorali ja Neutrogena lõppedes tuleb ka mingi aeg kõõm tagasi, kuid samas on kõige tõhusamad vahendid. Soovitan.
 
KOgemus 07. oktoober 2014, kl 17.59
Ükski poeshampoon ei mõju. Apteegist ehk leiab. Samuti tasub proovida ökoshampoone. Mulle mõjus veel hästi Herbalife.
Kuid hoiatan - lõplikult sa köömast vabaneda ei pruugi, katseta kuidas oskad.
 
Nizoral aitab raudselt 07. oktoober 2014, kl 19.15
Lisaks vaata üle oma toitumine ja otsi netist kõõma tekkimise põhjuseid. Siis on võimalik edaspidisest kõõma tekkest hoiduda. Peale Nizorali ravi võiksid katsetada Soomes toodetud XZ kõõmavastase shampooniga, nüüd on neil spetsiaalselt ka naistele mõnusa lõhnaga mõeldud toode, ilma silikoonita ja igatpidi ohutu shampoon.
 
kah soovitan 08. oktoober 2014, kl 11.39
mina Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sain kõõmast lahti sellega, seega soovitan https:/
> /apteek.apotheka.ee/product/1897/neutrogena-t-gel-
> total-shamp-koomav-tugev-125ml

mu mees sai sellega kõõmast vabaks
 
Puhas peanahk 08. oktoober 2014, kl 17.15
Enne pesemist määri peanahk kookosõliga, harja ka juustele.
Pese tavalise neutraalse või loodusliku shampooniga, sisse võib tilgutada mõned tolgad teepuu õli.
Sisse võib ka võtta toidulisasid, küsi apteegist: juuksed ja küüned.

.
Raivo Orgusaar 08. oktoober 2014, kl 19.24
Kui läbia korralik puhastuskuur ja kehst seenes v'lja tõrjuda, kaob ka kõõm iseenesest. Loobudes kõikidest pärmitoodetest, loobute ka seeni endasse igapäevaselt taas sissesöömast.
Raivo Orgusaar 08. oktoober 2014, kl 19.26
Muidugi šampooniga, ehk välispidiselt ei sa lahendada olukorda, mille tekkepõhjus on seespidine. Seega aitab siin vaid seespidine seenest puhastumine.
 
no 09. oktoober 2014, kl 10.21
ega iga ebe juustes pole ka veel kõõm. kõõm on seenhaigus. aga peanahk võib ketendada ka muust, kui kõõmast. ka sel juhul on apteegi shampoonidest kasu. need tasakaalustavad peanaha ph-d.
 
kasuta 09. oktoober 2014, kl 22.07
alati pesu järel palsamit juuste loputamisel ja seejärel ka juustesse jäetavat. shampoon osta rasvastele juustele. väga hea on tõrva shampoon. umbes kuuga kaob kõõma probleem palsameid kasutades.
 
vendel 09. veebruar 2015, kl 13.50
Mu mehel oli üksvahe päris kohutav kõõm - mitte ainult pudisev vaid kohati lausa koorikud punetaval peanahal.
Küll ma siis proovisin igasugu looduslikke vahendeid (teepuuõli ja ma ei tea mida veel) ja korrigeerisin toitumist (kuigi me toitume väga tervislikult niigi).
Vahel kõõm lihtsalt tekib, nt stressist ja siis pole igasugu toitumisnippidest ja muust sellist abi, see võib isegi rohkem stressi tekitada kui pead pidevalt veel millelegi mõtlema.
Nizorali shampoon leevendas olukorda ainult veidi ning siiski olid mehel õlad "lumised".
Kõige jubedam oli see, et mehel juuksed hõrenesid ja üldse nägi see olukord kole välja.
Ökoshampoonidest ei olnud üldse mingit abi. Sai veel mitmeid apteegitooteid proovitud, tulemusteta kuni üks shampoon lõpuks toimis juba kahe pesukorra järel. "Lund" oli palju vähem ja paari nädalaga oli peanahk ilus ja puhas, ärritus oli kadunud. Nüüd, mitu kuud hiljem peseb ta selle shampooniga kaks korda nädalas.
Lisaboonusena ja minu suureks üllatuseks läksid mehe juuksed ilusaks ja tihedaks ning endisest hõrenemisest ei ole jälgegi.
Seda shampooni saab apteegist - Vichy Dercos kõõmavastane shampoon. Seda on kahte varianti - kuivale peanahale ja normaalsele/rasusele peanahale.
 
kõõm 09. veebruar 2015, kl 22.54
Mina võitlen kõõmaga vist kogu oma teadliku täiskasvanuelu ja olen no kõik poest ja apteegist saadavad vahendid läbi proovinud, kasu on 0 või siis ajutine. Õnneks on küll peanahal olev kõõm, mis riietele ei pudise, kuid vahel sügeleb ja üleüldse ei ole tore, et see seal olemas on. Tervis muus osas nagu korras ja ka rämpsusöödik ei ole.
 
mamma 10. veebruar 2015, kl 11.49
Mu poeg võitles aastaid kõõmaga, isegi nahaarsti kirjutatud vedelikud ei aidanud ja natuke leevendust pakkus vaid nizoral. Nüüd leidis lahenduse poisi silmarõõm, kes pakkus välja õunaäädika ja vee segu, mis hõõrutakse peanahka...ja aitab, vähemalt talle!
 
kogu elu 10. veebruar 2015, kl 22.39
Mina olen ka kogu elu, mis mäletan kõõmaga võidelnud. Alates poekaubast kuni retseptiravimiteni. Tulemus 0. Nüüd tütar leidis netist Davines Purifying Shampoo ja imede-ime, et kõõma, sügelemist ega valusaid punne. Kasutanud olen 3 nädalat, vaatame, kuidas edasi. Kaupsis 15,-.
 
pakun 11. veebruar 2015, kl 13.19
Proovi pesta munarebuga.Hõõud selle järk-järgult peanahale, lased seista 10-15 minutit ja siis pesed maha, ainult selle munaga mis peas on, mingit shampooni ei pane.
 
vendel 11. veebruar 2015, kl 16.12
Jah, eks see ole üks katse-eksitus meetodil lahenduse leidmine.
Kunagi oli üks TIGI meeste shampoon "tsink püritiooniga" ja see toimis aga siis lôpetati selle tootmine ja tuli otsinguid uuesti alustada.
Mina proovisin mehe peal ka ôunaäädika lahuse ja munarebuga pesemise ja muud loodusravivahendid, paraku asjata. Ôunaäädikalahusega loputamine leevendas ôige veidike, peanaha ärritus tundus selle abil taanduvat aga kôôm oli ikka.
Muna oli üldse môttetu...
Eks ta üks katsumus on see kôômaga vôitlus ja masendav ka.
Nii palju olen täheldanud, et piimatoodete ja ôlle tarbimisega läks hullemaks.
 
..... 08. mai 2015, kl 12.59
Kõõm on väidetavalt vohama hakanud pärmseene tulemus, seega on üsna loogiline, et äädikas aitab. Aga kui põhjus on muus, siis ei aita.
 
mix 13. mai 2015, kl 16.58
apteegist eucerin kõõmashampoon aitas. Neid on nii kuivale kui ka rasvasele kõõmale. Ainuke päästerõngas mul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!