ma ei oleks hakanud ennast kaaluma, kui ma ei oleks soovinud kehakaalu vähendada.
seega mõtlesin et toitun mingi aeg samamoodi nagu varem aga koos kaalumisega.
ja siis avastasingi sellised vahed.
nüüdseks olen oma toidukoguseid vähendanud kolm korda ja kaal hommikuti on väiksem kui õhtul, samasuguse vahega nagu enne. st. õhtuti kaalun tunduvalt rohkem.
päris 4 kilost vahet ei ole enam tulnud kui 2-3 kilo on ikka vahe olemas.
ma olen nõus et ma toitun mitte korralikult vaid palju. selle vastu ma võitlengi. kuu aega tagasi kaalusin hommikul 90 ja õhtul 92 kuni 94. praegu kaalun 86 hommikul ja õhtul 88-90. kuid siiski on selline kaalu vahe imelik, kuigi ma enam ei söö sisse päeva jooksul 4 kilo. kusjuures ma olen veel selline pardi seedimisega, et minu jaoks on (oli) tavaline süüa mingi 6 korda päevas ja ka 6 korda käia raskemal hädal. nooruses sain pidevalt õiendada, miks peab söögilauast minema jooksma vetsu. aga no esimeste suutäitega hakkas kohe seedimine tööle või ma ka ei tea. käin siiani mingi 2-3 korda kindlasti päeva jooksul. iseenesest on kõht korras (junn on igati normaalne, sorri), samas sõbranna mul käib kord nädalas suure surmaga ja sööme me temaga enam vähem samamoodi, korralikult ja koguseliselt väga palju. tema ei olnud nõus minuga muutumist alustama, mina tundsin et see kehakaal on minu jaoks palju. kusjuures ma absoluutselt ei söö magusat, võimalik et selles ongi minu probleem. kohvi ega teed ma ei armasta, pigem piima või vett. koogid ja saiad ei meeldi mulle, skoholaad on lihtsalt jäledalt magus, ka see tume bitter. aga ma söön liha, kartulit, kapsast, peeti, porgandit, kurki, leiba, saia,liha kindlasti 4 korda nädalas, apelsinid, viinamarjad. mul on väga palju allergiseerivaid toite - mesi, pähklid, sidrun. seega vaatan hoolega mida suhu pistan. aga jah, olen vähendanud oma portsjoneid kuskil kolm korda (võtsin kasutusele väiksemad taldrikud, ei tee enam kodus 3 korda päevas sooja toitu, ei osta koju külmkapitäit süüa. Ma ei tea kas juba on tulemused näha, aga kuu aja jooksul 4 kilo hommikusest kaalust alla saada on kõneväärt või mitte aga tundub et magu on väiksemaks jäänud, sest enam ei mahugi sisse terve praad (käisin sübrannaga väljas ja mina ei jaksanud praadi ära süüa) ning isu ei ole enam nii meeletu. varem pistsin nahka prae ja magustoidu ning poole tunni pärast oli selline nälg, et läksin sõin otsa veel igasugu asju või uue prae ja magustoidu. ning mõne tunni pärast täpselt sama jama, kõht nii tühi et hullu. Pidin iga 3 tunni tagant kõvasti sööma, sest muidu kippus pilt eest minema ja jalad värisesid. meditsiiniliselt oli enne ja praegu kõik korras, otsiti küll kilpnääret, küll suhkruhaigust ja ärritunud soolt aga kõik oli korras. selline siis minu lugu pikalt ja põhjalikult