Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Antidepressantide asemel
 
uurija 07. juuli 2015, kl 15.57
Olen aastaid depressiooni käes vaevelnud, on olnud nii täiesti sügavmusti auke kui ka stabiilsemat ühtlast hallis udus kulgemist. Proovitud on mitmeid ravimeid, kuni lõpuks leidsin ühe, mis tõesti olukorda parandas. Võtsin seda üle aasta, kuid kuna sellega kaasnes libiido täielik kadu, mis hakkas omakorda stressi tekitama, loobusin mõni aeg tagasi rohtudest täielikult.
Toitun korralikult, teen trenni ja viibin palju värskes õhus, kuid tunnen, et asjad ei ole siiski päris õiged. Tablettide võtmise lõpetamisest on möödas üle kuu, viimasel ajal on hakanud tekkima tugevad meeleolukõikumised, unehäired (öösel ei jää magama, hommikul ei ärka üles) ja kõik muu "tore".

Kas on olemas looduslikke vahendeid, mida võiks proovida? Ei tahaks kohe tablettidele tagasi minna, üritaks enne ise asja kontrolli alla saada-
 
D. 07. juuli 2015, kl 16.00
siit leiad infot: https://ravimid.wordpress.com/alternatiivid/looduslikud-toidulisandid/

lisaks, sa kahjuks võõrutasid ravimitest liiga kiirelt ning sul on praegu selged võõrutusnähud. paraku võib hullem võõrutus tulla alles 3-5 kuu möödudes. soovitan uurida selle lehe peal olevaid materjale ning lugeda ka foorumit http://www.survivingantidepressants.org/
 
Trulla 07. juuli 2015, kl 16.02
Tõeliselt looduslik ja eriti tervislik vahend on regulaarselt nìkkuma hakata. Nii 2-3 korda päevas. Igaüks meist teab et naised kes ei nìku muutuvad tõelisteks nõidadeks ja just sääraseid põletati hulganisti tuleriitadel.
 
jâreldus 07. juuli 2015, kl 16.25
Trulla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tõeliselt looduslik ja eriti tervislik vahend on r
> egulaarselt nìkkuma hakata. Nii 2-3 korda päevas.
> Igaüks meist teab et naised kes ei nìku muutuvad
> tõelisteks nõidadeks ja just sääraseid põletati hu
> lganisti tuleriitadel.

Tundub, et sul on tõesti ränk tervisemure, et siin foorumis nilbusi loobid.
Arvad, et oled anonüümne ja jääki siin oma nilbusega teemasid risustama? Anonüümsus internetis on ammu müüt. Alles lugesin kohtuotsust, kus Delfi jäi kaitavaks pooleks, sest vastutab solvavate kommentaraide eest. Ainult üks kiri sinna ja su asukoht ning isik saab tuvastatud. Siis on sul mark täis ka.
 
' 07. juuli 2015, kl 16.33
Jälle see tuleriidal põletaja platsis jah?
Nii avalikult panedki siia tapmisähvardusi üles, mis?
 
to uurija 07. juuli 2015, kl 18.29
palun ütle, mis rohi see oli, mis sulle sobis? ma olen ka täiega augus ja proovinud erinevaid tablette, aga miski pole aidanud!
 
galita 07. juuli 2015, kl 19.33
Trulla ei väljendanud end ehk kõige eetilisemalt, kuid tegelikult on teadlaste poolt juba ammu tõestatud, et kõige parem looduslik antidepressant on seks. Hästi lõppenud seks, ehk siis orgasmiga lõppenud vahekord, tõstab õnnehormoonide taset. Keemilised antidepressandid mõjuvad seksuaalelu pärssivalt nii meestele kui naistele ja enne kui haarata tablettide järele võiks üritada omale leida voodikaaslane kellega seks klapib.
Teemaalgataja peab nüüd leidma vahendi mis ta "käima tõmbaks", sest tablettide võtmine ainult süvendaks aseksuaalsust. Ehk aitavad pornofilmid või midagi sellist, millest sai kunagi unistatud, kuid mida siiani ei ole veel katsetatud-kasvõi seks teise naisega.
Looduslik rahusti on palderjan, aga kui juba on võetud antidepressante, siis palderjan tõenäoliselt ei aita enam. Kui võimalik käi kuskil reisil, reisi kasvõi hääletades, peaasi et see sind korralikult väsitaks.
Mul on umbes semptembris plaanis kuskile lõuna poole reisida. Kui oled julge tüdruk ja võhma jagub, siis võid ühineda.
 
kullerkupp 07. juuli 2015, kl 19.36
naistepuna on looduslik AD. teine n-ö looduslik vahend on tegeleda põhjusega
 
uurija 07. juuli 2015, kl 21.20
Cymbalta oli see, mis aitas.

Seksuaalelu hakkab taastuma, päris normis veel ei ole, kuid mõte seksist ei ole ka enam eemaletõukav, nii et edasiminek seegi. Selles osas olen väga rahul, et rohtu enam ei võta. Õnneks mees on kogu aeg kannatlik olnud aga endagi jaoks on ääretult frustreeriv, kui miski, mis varem väga mõnu pakkus järsku eemaletõukav on. Ei tahaks aseksuaalsena elada, ei kujutaks sedasi püsisuhet ettegi.
Aga see on mulle küll üllatuseks, et hullemad kõrvalmõjud võivad alles ees olla! Piinlesin pärast võtmise lõpetamist nädalakese ja lootsin, et sellega on nüüd kõik.
Aitäh viidete eest, uurin neid kindlasti!
 
Relaxor 08. juuli 2015, kl 00.48
Relaxor Forte - kannatuslille tabletid. Puhas looduslik preparaat, uimaseks ei tee.
 
pii 08. juuli 2015, kl 03.05
Naistepuna peaks suvisel ajal vältima, kuna võib tekitada päikesetundlikkust. Looduslikest vahenditest on minu meelest väga tõhusad aminohapped, millest keha ise vajalikku (serotoniini, dopamiini, melatoniini) ehitab. 5-Hydroxytryptophan ja N-Acetyl L-Tyrosine on need, mida mina tarvitan peale AD-ga lõpetasin.
Ainus AD, mis ei tekita ebameeldivaid kõrvaltoimeid nagu söögiisu tõus (seeläbi ka kaaltōus) ning libiido muutused, on Valdoxan. See on tõesti tõhus, kui vaja sügavast august välja saada ning elu stabiliseerida. Ainus jama, et Eestis on see ravim kohutavalt kallis ja haigekassa soodustuseta vist ikka veel? Elan välisriigis ja siin on see ravim soodustusega.
Edasi jätkasin mina siiski looduslikumate meetmetega. Nüüd on mul paari kuu jagu Valdoxani tablette, aga lähiajal ei ole mul neid küll plaanis võtta.
 
pähh 08. juuli 2015, kl 06.25
no võta neid AD-sid või mitte aga ,kui mees ei taha ,siis ta ei taha.Olgu see naine tal mis tahes tujus.Mehel armuke ,siis järelikult oma naist ta enam ei taha.
 
n65 08. juuli 2015, kl 08.49
5-HTP
L-tyrosine
GABA
kahte viimast proovinud, praegu võtan GABAt ja tundub, et hoiab jälle auku vajumast. 5+HTP ka varuks olemas.
 
pii 09. juuli 2015, kl 18.58
n65, kust ostad GABA-t?
 
n65 09. juuli 2015, kl 21.46
banana.ee
eesti netipood
 
Dep 02. november 2015, kl 18.09
http://static.inimene.ee
http://medisato.com
http://www.depnet.org
http://peaasi.ee
http://raulpage.org/depress
http://onneklubi.onepagefree.com/?id=16348&onepagefree=9cb9ea09f0b6b0b8883a9d39f2080e2c
http://onneklubi.onepagefree.com/?id=16014&
http://engine.koduleht.net/templates/psy/files/mdl_files.php/depressioonist_arsti_pilgu_labi.pdf
http://www.hippokrates.ee/art4marts20.htm
http://www.eestiarst.ee/arhiiv/aid-125/Depressiooni-ravi-perearsti-praktikas
http://www.eestiarst.ee/arhiiv/aid-542/Mitmepalgeline-depressioon-eeldab-mitmetoimseid-antidepressante
http://www.kliinikum.ee/psyhhiaatriakliinik/lisad/ravi/ps-ravi/DEP/depressiooni_ravijuhis.htm
http://www.hambaarst.ee/artiklid/496
http://www.med24.ee/eng/services/contact/article_id-11154
http://www.sam.ee/sites/default/files/documents_old/bullet07.pdf

http://nuusi.ee/01161044
Kahjuks Eestis ei tegelata
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!