Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
N:N
 
Mesilase või muu nõelaja käest pihtasaamine? 22. juuli 2015, kl 17.06
Ka keegi on saanud nõelata mesilaselt( või kes just seda täpselt teab kellelt) silmalaule?
Mis oleks mõistlik ette võtta? Kas on võimalus, et on nõel veel sees?( ja kuidas seda küll kätte saada?)?
Praegu on punane ja paistes, kipitab.
 
galita 22. juuli 2015, kl 18.19
Nõela jätab sisse mesilane, herilased, vapsikud ja selle laadsed nõela sisse ei jäta. Kui mesilase nõel oleks silmalau sees, siis see oleks kohe näha-nõel ei kao üleni naha alla ja nõela nägemiseks ei lähe luupi vaja.
Ma ei usu hästi, et said mesilaselt nõelata, pigem oli see väike kihulane. Mesilane sumiseb nõelamise ajal päris kõvasti ja seda oleks kuulda olnud ning nõelamine on valus. Pärast on silm vähemalt kaheks päeva kinni paistetanud. Herilase nõelamine ei lähe nii paiste, kuid on sama valus ja vaevalt, et herilasegi nõelamine märkamata/kuulmata jääb.
 
njahh 22. juuli 2015, kl 19.06
see, kui paiste keegi kellegi nõelamisest läheb, on individuaalne. Kui galita siin väidab, et herilase nõelamisest paiste ei lähe, siis mina väidan täpselt vastupidist. Mina lähen väga paiste herilase nõelamisest ja paistetus püsib nädala vähemalt, aga mesilane ei tee mulle midagi.
Aga silmalaul tekib kergesti paistetus ka sääse või kihulase hammustusest.
 
N:N 22. juuli 2015, kl 19.23
Kellelt sain piste, ei tea, oli jube valus küll. Mesilaselaadsed sumisesid marjades, mida metsas korjasin, sp. arvan, et mesimumm. Täpselt ei tea, kuid kihulasi ja parme on tänavu vähe.
Silm päris kinni ei paistetanud, laug on punane, paistes veidi, aga mingi tumepunane laik või lai triip ja õudselt pakitseb ja kiheleb.
 
claritine 22. juuli 2015, kl 20.21
Mul aitab paistetust ja punetust vähendada üks tablett claritine.See on retseptita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!