Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Endoskoopia hirm
 
mumm 27. juuli 2015, kl 10.10
Tere! Minu 16aastane poeg hakkas nädal aega tagasi kaebama kõhuvalude üle mõlemal pool ribide all, ütles et on gaasid. Valutama pidi vaid hommikul ärgates ning õhtul magama minnes, päeval ei valuta. Samuti oli kaka tumedamaks läinud. Kahtlustasin, et äkki on maohaavandid, sest laps on saanud korduvalt antibiootikumiravi ning on võtnud valuvaigisteid (on tihti haige) ja ta toitumine on ka nigela võitu, ei taha palju süüa on alakaaluline. Kõrvetisi on ka paaril korral olnud. Helistasin perearstile ja rääkisin murest. Arst ütles, et kui valud jätkuvad, siis tuleb kakaproov teha ning endoskoopia. Poeg kakaproovi pärast ei muretse, aga nüüd on täiesti endast välja selle endoskoopia pärast, kuna see on üsna ebameeldiv. Olen üritanud maha rahustada, aga näha, et laps hirmul. Maohaavandid vist ise niisama ära ei lähe, ikka ainult ravimitega. Kas kellegil on kogemusi seoses endoskoopiaga? Kas see oli väga ebameeldiv?
 
Ära pabista asjatult 27. juuli 2015, kl 11.07
Pole hullu midagi, tehakse tuimestusega ja läheb kähku. Mulle tehti nn. Meremeeste haiglas, diagnoosiks oli ärritunud sool ja 4 kuud ravi. Nüüd on kõik korras.
Teismelise puhul võib viga olla hormonaalne ja kaasneb stressiga.
 
galita 27. juuli 2015, kl 11.45
On ka korra tehtud. Valus ei olnud, kuid tekkis okserefleks, aga selle elab üle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!