Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kas aitab ainult AB?
 
No mis? 19. oktoober 2015, kl 07.27
Alles olin kodus haige, sain ca 7 päeva tööl käia ja jälle siruli. Proovinud olen kõiki teada-tuntud meetmeid pikemalt a la küüslauk-mesi-sidrun-ingver-tee-jalavann-vietnam-soolalahused-kurgupastillid jne jne jne! Sain mõned päevad ka kodus rahulikult olla, aga läheb aina hullemaks... nina läheb rohkem kinni ja kurk on rohkem valusam. Lisaks muidugi palavik. Kas tõesti ainult AB võiks nüüd aidata?
 
Uudam & Aadam Co 19. oktoober 2015, kl 08.57
Gripp põetakse läbi ilma ravita! Kui kehatemp. muutub kriitiliseks võetakse appi ''tablett'' nimega ibu, para, aspi. Kui võtta kehatemp. tõusul tablett, siis viirus jääb sisse ja teeb väga suurt kahju. Tablett ei tapa viirust vaid alandab kehatemp.-i. Kaks nädalat kindlasti kodus olla isegi, kui nädalaga palavik läinud. Midagi tõsisemat? Suguhaiguse testid kõik. Hepatiidi markerid A, B, C.
 
njahh 19. oktoober 2015, kl 09.38
AB-d viirushaiguste korral on mõttetud, sest nad ei tapa viirusi.
 
Kui 19. oktoober 2015, kl 10.29
viirus, siis tõesti AB ei aita, kui tegemist juba tüsistusega, mille kahtlus tekib, kuna haigestumise vahe nii väike, peaks siiski arstiga uuest kontsulteerima ja tema otsusega nõustuma.
 
No Mis? 19. oktoober 2015, kl 11.07
Võimalik, et sain ehk veel külma ja olin alles nõrk ka ja nüüd ongi nagu põskkoopapõletik või kurk põletikus. Ilmselt siis ikkagi AB :( Arstist viibin praegu eemal, saan ta ainult võib-olla telefoni teel kätte.
 
toh 19. oktoober 2015, kl 11.18
kas äkki põdesid jooksvalt grippi ja nüüd siis tüsistused käes. Tavaliselt löövad tüsistused nädala jooksul peale haigust.
 
No mis? 19. oktoober 2015, kl 11.52
Ma ei oska öelda, olin ca nädal kenasti kodus ja kui hästi tundsin läksin tööle. Siis üks päev lõuna aeg sain veidi nagu külma ning tundsin, et kurk hakkas valusaks minema. Ja nüüd siis käes, taas palavik ja kõik muu halb...
 
liisi 19. oktoober 2015, kl 19.53
Kasutasin Gelomyrtoli ja tõesti aitas juba mõne päeva jooksul oli parem olla ja muidugi palju teed juua
 
Doc_who 19. oktoober 2015, kl 21.21
Nii see käib! Nüüd pole midagi, kui istu ja higistad haiguse välja.
 
naine 22. oktoober 2015, kl 20.37
Osta endale looduslik AB
Parim sipelgapuu koore kapslid. Ma ostsin biore.ee aga sojapoes ka on. Täiesti super tulemus. Googelda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!