Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
lihtsalt ei saa aru, mis värk on
 
mul 25. oktoober 2015, kl 08.50
on väga happeline,sooviks küll veidi nõu kuidas seda võiks muuta.Arstid eriti ei kipu õigest toitumisest rääkima,kirjutavad vaid omepi-t välja.
 
Helika Kasetee 25. oktoober 2015, kl 12.04
Kirjutage mulle helika37@gmail.com ja saame suhelda.

Hea artikkel lugemiseks on ka see: http://kehakeel.ee/2011/10/aluseline-ja-happelin...

Kuid ootan teie kirja.
 
Jälle see PH-ime jutt! 25. oktoober 2015, kl 13.20
Helika Kasetee Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kirjutage mulle helika37@gmail.com ja saame suheld
> a.
>
> Hea artikkel lugemiseks on ka see: http:
> //kehakeel.ee/2011/10/aluseline-ja-happeline-ehk-p
> h-tase-meie-kehas/
>
> Kuid ootan teie kirja.

''''''
Loe sina ise ka:

http://banaanisaar.ee/markus-murrab-ph-muudi-aluseline-pole-hea-ja-happeline-pole-paha/

Teadus ütleb, et bakterid (v.a. tuberkuloosibakter) ei suuda elada hapus keskkonnas. Seetõttu tulebki uriini hapustada k.a. marjade ja jookidega.
 
Helikale - uriin peabki happeline olema 25. oktoober 2015, kl 13.29
Neerud on organismi filtersüsteem, mis puhastab verd, eraldab sellest jääkained ja mürgid ning reguleerib kehavedelike tasakaalu. Neid ülesandeid täidavad neerud uriini moodustamise teel. Uriin tekib neerude keskosas ning sinna kogutakse toidus sisalduvatest mineraalainetest ja sooladest kokku mittevajalik või üleliigne, aga ka verest välja puhastatud organismile kahjulikud mürgid. Iga päev toodavad neerud üks kuni kaks liitrit uriini, mis lisaks filtreerimisele aitavad hoida kuseteede happe-leelise tasakaalu, toota eri hormoone ning reguleerida vererõhku ja veremahtu.
Neerude keskosast liigub seal moodustunud uriin mööda kusejuhasid põide, kust see organismist väljutatakse.

Happe-leelise tasakaal kuseteedes on oluline kuseteedepõletike tekke vältimiseks. Leeliseline uriin, mille pH-tase ulatub üle 7, on bakterite paljunemisele soodsaks keskkonnaks. Happeline uriin seevastu on bakteritele ebameeldiv.


Põiepõletik on üks sagedamini esinevaid kuseteede haigusi, eelkõige naistel. Põletikku tekitavad kuseteedes vohama pääsenud leeliselist keskkonda armastavad bakterid. Nende paljunemise tõkestamiseks tuleks püüda olukorda teadliku hapestamisega muuta. Selleks tuleks süüa ja juua happelise uriini tootmist soodustavaid toite-jooke: jõhvikaid ja jõhvikamahla, tsitrusvilju ja nende mahla, lihatooteid jms.
 
Uudam & Aava Co 07. november 2015, kl 03.10
Küsin, mida eelnevalt tarbisid, et valu tekkis. Kas oled AD tarvitanud?
Seal on jämesool https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Gray1223.png
Võib olla neer, ribide vahel liigliha, rasunääre http://tervis.tostamaa.ee/?id=171 kasvanud.

Tee kerge soodalahus. 1/2 teelusikas. Joo paar päeva ja puhka. Magamatus on üks variant. Vahest hakkavad roided kasvama ja sellest probleem tekibki. Arsti juures on halb käija, sest arstid teevad ühte ja sama operatsiooni. Midagi muud polekski. Sapiliiv võib olla. Neerukivid. Kops. Parasiidid. Maga soojal põrandal ilma madratsita, hommikul tunneta, kus valu on.
Sügavalt sissehingates on tugevat valu tunda valutavas kohas?

See probleem on väga paljudel, kahjuks, ja ei leita põhjust, kuid arvatavasti on põhjuseks AD-i tarbimisel, mis keeras keemia sassi ehk sõltuvus tunnsed nagu heroiiniga. Uuri sõltuvuse tunnuseid. Tavaliselt ikka kõhuvalud. AD blokeerib teatud retseptorid, toodetava aine ajus, mis nüüd puudu on. Siin aitab ainult väga palju magamine.
 
ain 08. november 2015, kl 15.26
olen saatusekaaslane selle vasaku külje vastiku ebamugavustunde osas. tegelt allpool vasakut roiet ja ülalpool vasakut puusanukki. Mitte sügaval, vaid otse naha alla. Nahk torkivalt tundlik, eriti piirkonnas mis nabale lähemal. Uuritud ultraheli ja MRT ja analüüsidega, kõik korras nagu Norras. Pole lihaserebestus, pole selgroo väärasend, pole siseelund. On see midagi psühhosomaatilist? Herpes? Hiv?
Tunnen end simulandina ja mulle tuleb ikka meelde Šveiki lugudest haigla ülemarsti käsk sanitaridele: kolmandas palatis on 2 surnud simulanti, viige nad minema.
Aga ma ei tunne ennast normaalselt.
 
kannataja 10. november 2015, kl 21.16
mul pole mingit valu. punnitamine ja surumine. ad ei tarvita.roided ei kasva minu vanuses enam, kokku ka ei tõmbu, need analüüsid ka kõik tehtud. parasiite pole. sapp on paremal ja neerud on korras. kopsud on korras. sooja põrandat pole kuskilt võtta. sügavalt hingates ei ole mitte midagi tunda. tunda on istuvas asendis kõige rohkem , pikaliasendis vähem. püsti vähesel määral. magan piisavalt ja hästi
 
kannataja 04. jaanuar 2016, kl 10.00
mitu kuud kestnud eksperiment on tehtud. kogemata avastasin ja seda kummalisemaks asi läheb. olen söönud iga päev sokolaadi. ütleme nii kuni pool suurest tahvlist päevas. ja punnitamine ribi all kadus ära. aga lisandus kehakaalu ikka tublisti. nüüd kaks nädalat ei ole sokolaadi söönud eelkõige kaalu lisandumise pärast ja punnitamine jälle platsis. nutuisu juba peal, aga arsti juurde ei saa selle lolli jutuga küll minna.
 
kannataja 04. jaanuar 2016, kl 17.51
viimane info on et see ongi psühhosomaatiline, nagu arstid räägivad. kuna allub sokolaadile, mis sisaldabki selliseid aineid, mis närvisüsteemi rahustavad. ei saa enam millestki aru. nüüd siis on valida kas punnitamine või kehakaal. kohe varsti on 100 täis. jube
 
ema 04. jaanuar 2016, kl 20.05
Kui vana sa kannataja oled? No tundud natuke lapsekene, ma sellepärast küsin.:)

KUI sul on shokolaadiisu, siis mina sinu asemel mõtleksin, mis aine see on, mida mu organism vajab? Mida shokolaad sisaldab? Üks tuntud aine on magneesium, Mg puudus võib anda küll igasuguseid veidraid aistinguid.
Söö tumedat shokolaadi, 82% - kui sa seda juba ei teinudki - ja ära seda üle 50 gr siiski söö. Mg saad ka banaanidest ja googelda ise, kus seda veel on ohtrasti.

Et kehakaal ei tõuseks, liiguta ennast rohkem, kõnni, tee trenni ja joo tublisti, ikka vett ja 2 liitrit päevas vähemalt. Ja vaata oma toitumine üle - hakka sööma iga päev 700 gr köögivilja-juurvilja, kartulit ära sinna sisse arvesta.
Selline toitumise korrigeeeimine mõjub kindasti positiivsel, kaal hakkab langema ja varsti võibolla avastad, et ei tahagi enam sholaadi, sest saad oma mineraalained ka toidust kätte.

Huvi pärast küsin, et palju sa senn seda shokolaadisöömist kaalusid? 90 kg? 85 kg? Seda on ka ikka palju - kui sa just 85-90 cm pikk ei ole.
 
kannataja 04. jaanuar 2016, kl 21.02
ma ei ole teps mitte lapsekene. mis aine see sokolaadis siis on, mida mu organism vajab ja mille pärast kadus mul see punnitamine peaaegu üheks kuuks ära. olen nõus riskima veelgi suurema ülekaaluga, et proovida kuidas sokolaad mõjub, kui nüüd uuesti hakkan seda tarbima. jah ma just seda tumedat 56% bitterit sööngi, sest magusad sokolaadid mul alla ei lähe. just seda mõrudat tarbin. liigutan ennast kenasti, sest töötan mitme kohaga, raban lastelastega uisutada, suusatada ja kui ilma ei olnud siis käisime matkadel ja basseinis ja kusiganes. mulle meeldivad porgandid, kapsas, peet, oad jne. toitumise suhtes ei ole mul endale pretensioone, kuigi jah, süüa mulle meeldib. asi ei ole üldse kehakaalus. see punnitamine ajab hulluks. kolmas aasta varsti saab täis. see peab miskine ebakõla või viga olema ja mulle üldse ei meeldi kui mul midagi viga on. enne sokolaadi söömise alustamist kaalusin 89. mis oli ka palju, kuid mind see ei häirinud. nüüd on 98 ja see juba häirib tuntavalt. olen 1,80 pikk, aga sellegipoolest on kaalu palju.
 
ema 05. jaanuar 2016, kl 15.51
Ma ju kirjutasin, et shokolaad sisaldab magneesiumi, keemilise lühendi nimi Mg. Ja tume shokolaad on ikka 82% kakaosisaldsuega, mitte 56%.

Sul endal oma toitumisele pretensioone ei ole - aga su kehal on.:) Uuri tervisliku toitumise kohta ja lastelastega uisutamine-suusatamine ei ole ikka see - kui su lapselapsed ei ole just teismelised, kellega koos nii 10 km suusaringe teed.

Ära pahanda, aga palju haigusi süüakse endale suu kaudu sisse ja ilmselgelt on sul kaalu palju. Eks see on sinu otsustada muidugi, kas ootad veel kuni häda suuremaks läheb ja käid seni mööda arste.
Või siiski korraldad oma toitumise ümber, jood vett ja hakkad ennast treenima.
 
kannataja 05. jaanuar 2016, kl 18.05
vot 82-ne ajab südame kloppima endiselt, aga 56-.ne on täitsa OK. mu lapselapsed on pisikesed ja 10 km suusaringe ma ei tee, hea kui 2 jaksan ära sõita. vererõhk ka kuram jukerdab, treenimisest on asi kaugel, selle on arstid ära keelanud. kuniks saab vererõhu kontrolli alla, kipub ikka 180 kanti ja üle selle minema pingutusega. ja magneesiumi vastu on mul ülitundlikkus, arstid keelasid selle ainega tegemist teha. ilmselt siis sokolaadis on teda just minu jaoks parasjagu. aga tänud sulle "ema". kahjuks mul pole enam ema, kelle käest asjalikku nõu küsida. selleks foorumisse jõudsingi
 
kannataja 06. jaanuar 2016, kl 11.24
lähiajal siis lähen eriarstile. las uurivad, tehku pealegi oma väga kahjulik tomograafia uuring. ma olen muutunud tõeliseks närvihaigeks selle hädaga juba. ei saa enam kannatada. pöidlad pihku et leitaks, pandaks diagnoos ja saaks alustada raviga!
 
Juhan 06. jaanuar 2016, kl 11.43
Jookse EMO ... Tee asi hullemaks kui on, vähemalt vaatab keegi üle.
 
kannataja 07. jaanuar 2016, kl 10.47
ei saa emosse minna murega mis kestab aastaid. ei saa ka valetada et tekkis alles praegu sest med.kaardis on siuksed asjad kõik kirjas
 
Katre - 08. jaanuar 2016, kl 12.26
Vaja on tegeleda organismi puhastamisega, õige vesi, mida organism omastab lisaks täis kuur vere ja lümfipuhastus ja sealt edasi.
Aga kahjuks enamus inimesi on seda meelt, et lihtsam on joosta arstide vahet, selle asemele, et vaadata veidi laiemat pilti ja otsida abi hoopis loodusmeditsiini kaudu.
Ise pole 2 aastat haige olnud sh ka lapsed mitte, sest kasutame ainult loodusmeditsiini ja väga edukalt. Ka lapse keskkõrva põletiku ravisin just loodusmeditsiiniga ära - sipelgapuu koor, musta pähklilehed ja muidugi aluseline vesi, mis viibki organismist välja toksiinid ja jääkained, mis kogu jama põhjustavadki.
Kui soovid infot ja oma kannatusest vabaneda, siis kirjuta meilile. valik on enda teha.
 
Katre - 08. jaanuar 2016, kl 15.17
Loomulik happelisus ongi loomulik aga ülemäärane ei ole enam loomulik. Just organismi liigne happelisus põhjustab palavikku, haigusi, vähki, kasvajaid jne jne.
Aluselist vett võib ja ongi soovitav juua, aga peab teadme, et juua tuleb sead 15-30 minutit enne sööki, alles siis võid süüa. Sest aluseline vesi seedub juba 8 minutiga. Tavaline kraanivesi seedub (üllatus, üllatus) kuni 8 tundi. kes tahab fakte, siis kasutage neti otsinguid.
Saksa teadlane Otto Warburg on ära tõestanud, et just aluselises keskkonnas ei arene ei vähk, ega kasvaja. On väga palju inimesi, kes just tänu nendele teadmisele on elus ja terved ja arstid vaatavad neid nagu ilmaimesid. Aga nad ongi ilmaimed, siis mõistavad, mis on elu kvaliteet ja mis tähendab elada ja elada ilma tervisehädadetta.

On ilmselge, et ravimifirmad ja kõik teised nendega seotud organisatsioonid võitlevad selle teadmise ja faktide vastu, sest see on ju oht nende ärile. Mida rohkem arstimeid, seda suurem on käive ja seda suuremm on kasum - just nii see käibki.

Valikuid teeb eranditult iga inimene ise. Mina olen oma valiku teinud just loodusravi kasuks ja see on väga õige valik olnud. Tänu sellele valikule ole ise terve olnud viimased 2 aastat, kui seda valikut olen kasutanud ja on terved ka minu pereliikmed ja tuttavad, kes sama valikut kasutavad.

Kõik ei sobigi kõigile.
 
kannataja 08. jaanuar 2016, kl 17.01
ainult kaks aastat pole haige olnud? ja arvate et see on loodusravi toime?ma pole 15 aastat haige olnud, pole ütki ravimit pidanud võtma ja pole vajanud ei ravi ei veelvähem loodusravi. peale selle punnitamise pole mul miskit viga. vererõhk juba 30 aastat kipub kõrgemale kui vaja. aga mul muid haiguseid ei ole. teised minuealised topivad kahe peoga ravimeid sisse või ei söö liha, jahu, suhkrut - ühesõnaga piinavad ennast igal võimlikul moel, kui isegi süüa ei saa seda, mida hing ihaldab. ja kogu see aluseline vesi on üks paras jura. aga no igaühele oma valik, mina jään nüüd uuringute vastuseid ootama. eks siis paistab kas muudan oma meelt ja arusaamu või pole vaja.
 
Katre - 08. jaanuar 2016, kl 18.25
aga siis punnita edasi ja Ei maksa siis oma hädasid kogu maailmale kurta. Ja saa oma uuringute vastused ja olegi õnnelik. Igaüks valib tee olla õnnelik erinevalt.
Kas arvad, et delfi rahvas tuleb nüüd sinu punnitamise hädasid leevendama ?
Jah, olen tõesti viimased 2 aastat mitte haige olnud, pidades silmas ei ole olnud nohu, köha jms. Terve olen olnud kogu oma enam kui 40 aastat, ei ole olnud ühtegi hambaauku, mida enamuste kohta öelda kahjuks ei saa - ja ei ole tänaseni.
Inimorganism on juba sündides aluseline, rakuvedelik on aluseline, sperma on aluseline jne - fakte leiad absoluutselt igalt pool. aluselisest toitumisest on räägitud ammu, viimased aastad aina enam, mida happelisem on organism, seda rohkem on ka probleeme.
Kusjuures - liha söömisest ei pea selleks täielikult loobuma, kõike arukalt ja mõistlikult, kuid nii nagu sa hoolitsed enda välimuse eest, nii tuleb hoolitseda ka enda sisemuse ja selle korrashoiu eest. Kui sa näeksid enda sisse, enda soolestiku seina, millist sodi see täis on , siis hakkab sul endalgi halb. SEepärast on vajalik ja oluline ka enda puhastamine sisemiselt. Kõik need vahendid on loodusmeditsiinil olemas, aga võid ka torusiili tarbida, kui nii ennast paremini tunneksid.
 
kannataja 08. jaanuar 2016, kl 20.04
no mul samuti ei ole olnud kunagi ühtegi hambaauku ega pole ühtki välja ka tõmmatud. ma olen kohalikus hambapolikliinikus näidiseksemplar. see on lihtsalt geenidega vedanud. nagu ka kogu muu organismi töötamisega on asi ikka geenides. mõni sööb vahetpidamata kogu aeg, aga näe, paksemaks ei lähe, teine peab kogu aeg ainult dieete aga organism oskab ka porgandist ja kapsast kaloreid saada. samamoodi nagu ei maksa mul oma hädasid tõesti kogu maailmale kurta, ei ole mingit vajadust ka aluselise teooriat igal pool igas teemas kuulutada. eksole ju?! õnnelikku terveksolemist veel samakauaks.
 
kolmnurk 03. aprill 2016, kl 17.00
minul ka punnitab ribide all paremal.Pigem kolmnurgast veits eemal aga siiski vasakul pool.Käin ka nõelravis..ka minu punnitamine pole UH jäänud.Ka kopsupilt tehtud.
Gastroenteroloog arvab,et refluks?Miks?Sest üldjuhul tunnen seda punnitamist mis tõsiselt ebamugav ja surub südame aordile.Pole valu ,sellepärast mind tõsiselt pole ka võetud.Pikali sügavalt sisse hingata ei saa paneb südeme puperdama..kuna see miski on seal ees punnitamas.
 
Kas 09. aprill 2016, kl 11.10
ultraheli on tehtud?Ehk on neerukivid või liiv.Ka see võib valu tekitada.
 
Ära 09. aprill 2016, kl 11.19
karda pole see kompuuteruuuring midagi nii kahjulik kui sageli ei tee.Vähemalt näitab rohkem kui need ultrahelid ja radioloogiline uuring.Mina olen mitu korda käinud kompuutris,seal on päris mõnus torus olla,lausa uni tuleb peale.
 
kannataja 09. aprill 2016, kl 14.38
ja mulle ei tehta kompuutrit jätkuvalt sellel põhjusel et alles 2014 tehti ja siis oli kõik korras. et kompuutrist on oht et hakkabki kasvajaline protsess pihta. mul väga tubli perearst. ultraheliga on kõike vaadatud mitmeid kordi. röntgen on ka tehtud. aga punnitab endiselt. no panen seeliku selga ja imede ime, seelik on järsku ühe külje pealt kitsaks jäänud. ja just selle haigema - vasaku külje pealt. no ei saa sellist asja ju olla? kui paremal punnitab siis on maksaga probleem või sapiga või sapiteedega. aga vasakul pidi seal olema suhtkoht tühi koht, et kompuuter ei näita. eriti kui teha ilma kontrastaineta, sest mul selle vastu allergia. ja arst ütles seda ka et kui midagi karta siis ta tulebki. umbes, et ärge mötelge selle punnitamise peale. aga ma ei saa enam hästi hingata, kõhu surub sealt külje pealt nii ribide alla et ühku ei jätku. kuidas ma saan selle peale mitte mõelda. arusaamatu. vahepeal justkui sokolaadi süües oli parem, aga siis hakkas aga jälle .
 
njahh 09. aprill 2016, kl 16.08
kui naiivne üks Katre küll olla saab, et usub, nagu mingi (sooda)vee joomine suudaks midagi või kedagi ravida? Usk on see, mis Katresuguseid ravib, aga mitte see vesi.
 
no jah 11. aprill 2016, kl 19.55
eks ravimid ikka ``paremad`` kui soodavesi.Milleks katsetada looduslikuga kui saab kohe keemiat sisse võtta.Tagajärjed kahjuks hullemad kui soodaveel. Soodavett juba aastaid kasutanud ja kõik hästi.
 
kannataja 12. aprill 2016, kl 17.25
see punnitamine on nüüd muutunud selliseks tundeks, nagu oleks seal haav ja haavale on riputatud soola. liigutamisel on tunda, hingata sügavalt üldse ei saa. ja asi ei asu üldse kopsus vaid kõhus. kas kõhus asuvad ka samasugused närvid nagu teevad vahel haiget roietevahelised närvid? väsinud juba arstide vahet käimisest, kõik raiuvad nagu ühest suust et kompuutrit sellele kohale pole mõtet teha, esiteks ei näita midagi, sest seal ei asetse ükski organ ja teiseks on kompuuter ülikahjulik. no kuidas ma teen arstile selgeks, et kui nad ei saada mind kompuutrisse, siis teen endale ise harakiri, st. löön noa sisse ja vaatan mis seal on lahti. no ei jaksa enam
 
johanna 12. aprill 2016, kl 17.31
tegu on jämesoole kääruga, mis seal pinget tekitab, kuidas on seos gaasidega või kõhukinnisusega, muide väga levinud probleem,,,linaseemne õli võiks tarvitada mõni aeg ja teha kerget massazi ringjate liigutustega ümber naba,, ka jämesoole spasmid võivad olla
 
kannataja 13. aprill 2016, kl 17.12
pole gaase, mis ei väljuks, st. ikka tulevad välja kui tekivad. kõht kinni ei ole. lahti ka pole. normaalne on. ise kahtlustan pikemat aega jämesoole vähki lausa. naba jääb küljekondist ikka väga kaugele, vaevalt see maseeriminegi naba juurest aitab sinna külje sisse. aga eks ma siis proovin. hulluks minemise tunne on juba.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!