Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
keda küll süüdistada?
 
põdeja 29. oktoober 2015, kl 18.36
Külastad oma perearsti ja räägid oma väsimusest , et no tõepoolest enam jaksu pole.Küll uurib üht ja teist viga aga ilmsiks tuleb hoopis paanikahäire.Arst ei suuda inimesel õiget diagnoosi leida ja ei saada ka ühegi eriarsti vastuvõtule.Keda siis nüüd õieti süüdistada? Kas tuleks vahetada perearsti?Selline tegu oleks lausa karistatav.
 
..... 29. oktoober 2015, kl 19.07
Mulle küll tundub, et Su arstil on õigus. Väsimus ongi sageli ärevus/paanikahäire sümptom. Lisaks tundub Su jutu järgi, et Sul on ka mingi psüühiline probleem. Vastava arsti juurde saab täiesti iseseisvalt ja ilma saatekirjata.
 
kas 29. oktoober 2015, kl 19.08
...... sai ära panna???
ise on raudselt psüühika haige inimene
 
OOH.. ISELOOOM. 29. oktoober 2015, kl 20.40
Oma ravim ürita ikka perearstilt saada. Ütle, et vajad lõõgastust ja oled pinges aeg-ajalt.

Need psühhiaatrid ja psühholoogid on koolis läbinud ohtliku koolituse kus nad on selgeks saanud pärast kakast gümnaasiumi, et inimese ajuteid on võimalik oma kusega täita. Ise loomulikult on sirged ja puhtad vigadest, otse loomulikult! Kuidas kakal käib ja mis mulje endast jätab aga teise üle otsustab nii nagu teaks mis peas tal toimub. Sellised on läbinud evolutsiooni ja bioloogia teadusharu täieliku koolituse+ jumala enda käest on saanud õpetusi.. NOT!

Mõni selline asetaks beebi kenasti pannile ja laseks säriseda. Ei oot, ta vaatab beebit ja kujutab ette, et see säriseb.
 
põdejale 29. oktoober 2015, kl 20.51
keda nüüd süüdistada ? Mulle tundub, et sinu soov on kedagi süüdistada enda probleemides, lisaks veel karistada kedagi, kas või arsti... Palun vaata ennast peegli ees ja küsi endalt, mis sul on viga ?
 
eelmisele 29. oktoober 2015, kl 21.35
ma nimelt ei vaata kunagi peeglisse.Seega , ei tea samuti mis viga.Kombeks midagi muud teha, kui va peeglit vahtida.Ülejäänutelt ei tule samuti ühtki normaalset vastust.Mingi imal iba trükitud ja muud kasulikku ei miskit.
 
Miks te küll ilgute? 30. oktoober 2015, kl 04.06
Ma rääkisin ka umbes kolmveerand aastat perearstile, et enam ei jaksa, ei olla püsti ega pikali, näost valge jne.
Lõpetas ka sellega, et soovitas psühhiaatri juurde minna. Õnneks oli psühhiaatril isa, kes kroonilise artriidi tõttu tarvitas ka nagu minagi palju tugevaid valuvaigisteid, millel erinevad kõrvalnähud. Sellest tulenevalt soovitas tungivalt vereanalüüse korrata. Ja oligi praktiliselt viimane hetk, sest hemoglobiin oli 49, kuna proovi tehti, CITO, siis laborist helistati perearstile ja nõuti minu kohest saatmist vereülekandele haiglasse.
Muide, vereproove mu perearst küll selle kolmveerand aasta jooksul tegi, aga miskipärast hemoglobiini näitajad teda ei huvitanud, sest haigusloost võis hiljem leida 4 kuud tagasi tehtul allapoole igasugust normi.
Ja veel. Seal, kus mina elan küll pole õnnestunud perearsti vahetada, isegi peale sellist intsidenti.
 
sama siin 30. oktoober 2015, kl 06.59
mulle täpselt samuti ei viitsi vereproove teha ja katsetame ühte ja teist rohtu.Ikka kohutavad peavalud, tasakaaluhäired ja abi ei kusagilt.Kõik ikka korras ja ainult närvid haiged.
 
Keda muud siin ikka süüdistada 30. oktoober 2015, kl 10.00
kui seltsimees ansipit..
 
... 30. oktoober 2015, kl 10.42
Keegi ütles väga õigesti, et väsimus on laiskuse tundemärk. Aja jalad kõhu alt välja ja hakka tegutsema, elama. Mida halada.
 
aga 30. oktoober 2015, kl 16.05
paks naine on jällegi laisa mehe viga.Kuidas tegutseda, arsti peale kaebuskiri esitada? Mis see jalgade kõhu alt vlja tõmbamine muidu tähendaks.Kui arst pole suuteline inimesele diagnoosi panema , siis ta lihtsalt pole mingi arst.
 
kas 30. oktoober 2015, kl 17.36
mandlid uuritud, on terved? Nendest ka tekib krooniline väsimus
 
uuritud 30. oktoober 2015, kl 17.58
mandlid terved ja arvatavasti kehakaalu jo- jo effekt ei ole ka sellest tingitud.Abi saada lootusetu ja ühesõnaga ravida ennast ise nii kuis oskad ja võimalusi on.Arstid, kes ravida oskavad on ammu siit Eestist sääred tõmmanud ja jäänud parajad opakad, kes mujal hakkama ei saaks.
 
vastus on 30. oktoober 2015, kl 19.56
postituse pealkirjas, keda süüdistada ? Lõpeta süüdistamine ja süüdlase otsimine, siis kaovad su hädad iseenesest, proovi kohe ja kohe näed tulemust.
Edu ja armastust sulle :)
 
ei lõpetaks 31. oktoober 2015, kl 15.58
laseme aga edasi ja ilma kedagi karistamata ja süüdistamata.Tüüpiline eestlane.Nii asjad ei käi ja hing ihkab midagi muud ,sest see arst on hea asemel hoopis halba korda saatnud ja paljude elud nüüdseks rikkunud.Ei oska ravida , siis mingu lauta lehmi lüpsma.
eid_15612493e91a62 31. oktoober 2015, kl 17.20
kontrolli kilpnääret, palu tsh näit vereproovis määrata! alatalitlus teeb küll hullult väsinuks.Borrelioosi pole? ja jäta need õelad targutused lugemata, need haiged näägutamised teevad terve inimese ka haigeks
 
aga milles küsimus! 31. oktoober 2015, kl 19.01
Aga kust sa, teemaalgataja, võtad, et su arst ei oska diagnoosida? Kas oled ise arst? Ilmselt mitte! Asi ei ole ju selles, et arst ei oska diagnoosi panna. Oskab küll! Ja ta suunaski sind erialaspetsialisti juurde. Lihtsalt sulle ei meeldi see diagnoos.
Seega - mine siis psühhiaatri juurde ja saad teada, kas su arstil oli õigus või mitte. Praegu aga paanitsed siin .... ja hädaldad, et arst arvab olevat paanikahäire, aga sulle see ei meeldi. No paljudele ei meeldi see haigus, mille arst inimese juures leiab. Ega see haigust olematuks tee!
 
eelmisele 01. november 2015, kl 12.59
tuled arsti kaitsma.Kui talle räägitakse, et inimene on väsinud ja vajab abi ning ei tule sellise asja peale nagu depressioon, siis peab küll tõeline lammas olema.See on maailmas juba varsti haigus nr 1, peale vähi muidugi.Kle ja mõni arst on lollim ,kui laudatalitaja ja ei tea oma erialast mitte midagi.Psühhiaater ei osanud samuti diagnoosi panna ja isegi ravi mitte määrata.Seega tegu siiski ravimatu haigusega ja inimene ravigu ennast ise.
 
elsa 01. november 2015, kl 13.33
lollikesel lolli elu, süüdista nii kuis jaksad, aina parem hakkab. ära siis väsi!
 
aga milles küsimus! 01. november 2015, kl 14.30
No aga mingu siis teemaalgataja ja käigu psühhiaatri juures ära. Ja viimane kirjutab saatekirjale, et ei ole paanikahäiret..... kui tõesti ei ole. Eks siis arst uurib edasi ja suunab veel kuhugi. Kusagilt peab ju peale hakkama.

Aga see väide, et "mõni arst on lollim ,kui laudatalitaja ja ei tea oma erialast mitte midagi"räägib juba enda eest. Arst on ülikooliharidusega ja ei tea midagi:) No tõepoolest - selge ju, kuhupoole diagnoos kisub!
 
eelmisele 01. november 2015, kl 17.28
lase samamoodi edasi.Mis puutub haridus asjasse, kui pole haritust.Kui sa näeks milline see arst välja näeb, siis oleks jutt teine.
 
elsa on hea 01. november 2015, kl 17.30
ei väsi elsake ja sina samuti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!