Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Psühhiaatri juurde
 
Kikas 27. veebruar 2016, kl 18.35
Mis kusitakse ning kui kaua laheb seal? Mureks on depressioon ja veel paar probleemi. Kuid ise ma kull ei julge nendest raakida. Kui avadada arstile elu tudimuse mõtted, kas suunatakse kohe haiglasse?
 
vastu tahtmist 27. veebruar 2016, kl 18.45
ja sunniviisil ei tee keegi midagi.
Arvad, et haigekassa t a h a b kangesti raha sinu peale kulutada? Ja veel sundusega? Tule Maa peale!

Sinu tervis on sinu isiklik asi.
Kui ei j u l g e rääkida, sry, sinu probleem, põe siis edasi.
 
tahtevastaselt 27. veebruar 2016, kl 18.54
tehakse hullaris nii mõndagi. kui ikka matsu ei jaga, pole mõtet suud lahti tehagi.
teemaalgatajale: vaevalt et keegi palja deprekaga nii hirmus väga hakkab haiglasse toppima. seal kohti vähe ja järjekord sisuliselt ukse taga. haigla rohkem nagu psühhootikutele. aga kui arst tahaks 1. osakonda saata, siis see on suht ok koht. seal võib lebotada.
 
ei panda 27. veebruar 2016, kl 18.56
haiglasse, kui sa just teistele või iseendale ohtlik ei ole. miks sa kardad rääkida oma probleemidest? õppinud inimesed ja oskavad soovitada ja aidata. karta ei ole neid üldse vaja, mida rohkem ja avameelselt räägid seda rutem abi või lahenduse leiate.
 
veel 27. veebruar 2016, kl 18.58
tüdimuse mõtted? see on nii tavaline, seda kuulevad nad iga päev.
 
Ära karda arsti 27. veebruar 2016, kl 19.06
Arst ei saa sind aidata, kui sa oma probleeme täielikult talle ei ava.

Teda huvitab see ainult meditsiinilisest aspektist, ta ei taha uudishimust urgitseda sinu elu kallal ja neid on kõigil, mitte sinul üksi.

Haiglasse vägisi ei panda, kui soovitatakse, siis nõustu.

Psühhiaatriaosakond pole selline, nagi sa filmidest oled näinud, seal on täiesti tavalised inimesed oma probleemidega, nagu sina isegi. Koos saate oma muredele ehk kergemini lahenduse.
 
to ära karda 27. veebruar 2016, kl 19.13
segast peksev psühhootik, kel hääled elada ei lase, ei vasta päriselt mu ettekujutusele "täiesti tavalisest inimesest". :D ja mis puutub sellesse kelbasesse, et haiglasse kedagi vägisi ei panda, siis kas sinu arust jämejala vanglaosakonna uksest jalutavad inimesed ka vabatahtlikult sisse?
 
ise oled kelbas 27. veebruar 2016, kl 19.21
psühhiaatriahaiglas on mitu osakonda. enamus patsiente jalutab sisse ja välja vabatahtlikult.
 
kas need patsiendid, 27. veebruar 2016, kl 19.45
kes istuvad kohtu määrusega kuude kaupa, jalutasid ka sisse ja välja vabatahtlikult? kui ikka matsu ei jaga, pole mõtet üldse suud lahti tehagi. seevaldis on ainult üks, 1. osakond, mis on mõeldud mittepsühhootilistele patsientidele.
 
psühhiaater 27. veebruar 2016, kl 19.50
Depressiooniga ei hakka sind keegi niisama haiglasse sättima. Igal teisel on "depressioon". Eluga rahulolematust saaks ka juba sinna lugeda - ja ma ei tea ühtegi, kes oleks oma eluga rahul. Põhjuse leiab alati. Kuidas sa üldse tead, et sul on depressioon. alustatakse ikka psühholoogi juurest. Minu juurde tuled juba siis, kui muidu ei saa.
 
keegi paneb siin segast 27. veebruar 2016, kl 19.51
võrdsustada mingeid märatsevaid hulle, kuriteo sooritanud psihhidega ning seda kampa omakorda sogada depressiooni või ärevushäirega, nooh, gamoon!
 
sai üteldud mitu korda 27. veebruar 2016, kl 19.56
et deprekahaigete jaoks on ainult 1. osakond. kui seal pole ruumi, aga haiglasse oleks nagu vaja panna, siis pannaksegi kokku "mingite märatsevate hulludega" (see oli sinu väljend, mitte minu oma). ja muide, tavainimese silmis oled sa oma depreka või ärevushäirega täpselt samal pulgal "mingite märatsevate hullude" ja "kuriteo sooritanud psihhidega"... :D
 
mis 27. veebruar 2016, kl 22.26
te hirmutate ja ajate jama!Just paar kuud tagasi oli mul ühe vanainimesega vaja minna psühhiaatri juurde,aga järjekorrad on 2-3 kuud.Rääkisin siis registratuuris jutu ära,et inimene kuuleb hääli.Kohe anti valvepsühhiaatri number ja talle helistades sai vastuvõtule samal päeval.Kui vanainimene rääkis oma mure ära pakuti haiglasse jäämist.Ta oli nõus ja kodust läbi käimise järel viisin ta haiglasse.Oli 3 nädalat sees.Riided on oma palatis kapis,võib väljas jalutamas käia,koju või poodi minna.KEEGI EI HOIA KUSKIL KINNI.Peale 3 nädalat tal häälid kadusid ja kirjutati haiglast välja.Kodus võtab ravimeid edasi.Määrati ka psühholoogi ja psühhiaatri vastu võtu ajad.Käib seal edasi iga kuu.Muide see kõik tasuta,ainult haiglapäevade eest maksis.
 
Ilse 27. veebruar 2016, kl 22.56
Väga paljudel meist on vahel hetki, kus tunneme, et on keeruline toime tulla ning tahaks olukorda kellegagi arutada. Sel puhul on psühhiaater minu arvates õige spetsialist, kelle poole pöörduda.
Psühhiaater võib aidata Sul selgust saada, kas toimetulekuraskused on nii ulatuslikud, et neid peaks diagnoosima haigusena (kurvameelsus ei pruugi olla veel depressioon, depressiooni diagnoosimiseks on kindlad kriteeriumid). Ta saab välja kirjutada ravimid, mis aitavad sümptomeid leevendada ning anda saatekirja psühholoogile teraapias töö jätkamiseks. Psühholoogi juurde otse (ilma pere- või eriarsti saatekirjata) saab ainult erafirmades. Mõned psühhiaatrid on ka ise teraapia koolituse läbinud. Teraapia aitab Sul korrastada oma mõttemaailma, et Sa edaspidi elus ettetulevate stressoritega paremini toime tuleksid.
Psühhiaatri vastuvõtt kestab enamasti u 20-30 min. Arst küsib Sinult sümptomite avaldumise kohta - millal algas, kuidas raskendab igapäevast toimetulekut jms, ilmselt laseb täita paar testi.
Tahtest sõltumatu haiglaravi on siiski teemaks vaid juhul, kui hinnatakse, et oled ohtlik endale või teistele. Elutüdimusmõtteid on rasketel hetkedel ilmselt paljudel meist ning see ei pruugi veel näidata suitsiidiohtu, küllap kogenud psühhiaater tunneb selle ära.
Soovitan Sul vaadata internetis sellisele lehele, nagu www.peaasi.ee Leiad sealt ehk infot, mis võib Sulle toeks olla.
 
Doc_who 28. veebruar 2016, kl 01.08
psühhiaater, pole imeinimene, kes su ravimitega teveks teeb. Ah jaa kui näitad 500seid, siis räägitakse pudrumäed kokku.
Tablett on viimane asi, mis võik olla. Sama hea on tarvitada kokaiini. Tarvitad ravimit oled ravimi mõju all. Ravimõju möödub ja probleemid hakkavad taas kerkima. Ravim ei lahenda probleeme. Probleem jääb eksiteerima. Negatiivseid kõrvaltoimeid on rohkem, kui arvata oskaks.

Vitamiinid (D, C, B-GRUPP, B12, E) Sinu kehas mängivad sel hekel suurt rolli. Kui mõni vitamiin on tasakaalust väljas st. madal tekib vaimsed probleemid. Looduslik ennekõike.
ENNAST TULEB TUNDA! MITTE LASTA TEISTEL TUNDA.

Kui su vitamiinitase on madal, siis tõsta tase peaagu maksimumi ja sa tunned tulemust. Kindlasti pead ennast tundma, kui suuri koguseid vitamiine talud. Enne tee test vitamiinidele! Alusta väiksemat kogustega nt. D vitamiin 500IU C vitamiin 100mg, B12 5mg E 50mg . Tarbi mõnda aega ja siis pea vahet.

Tervisejooks ja magamine, vesi on sel osas oluline lüli.
15min jooksu iga päev ei ole palju.

Seewaldis sai keegi 8 erinevat rasket diagnoosi mida ei olnudki. Tipptasemel pärdikud Seewdaldis töötavad ainult raha nimel. Tapavad inimesi seal. Kahju, et te köögipoolt ei tea ega ole näinud. Hullem, kui USA õudukast tapamaja. Peksmine, patsientide ära kasutamine ja provotseermine. Vale diagnooside määramine. Vale ravimite andmine, et esile tõsta kõrvaltoimed, et saaks neid ravida ja patsiente haiglasse kauemaks, isegi eluksajaks jätta.

http://www.everydayhealth.com/columns/therese-bo...

http://www.drweil.com/drw/u/ART00696/depression-...

http://kellybroganmd.com/b12-deficiency-brain-he...

Why Antidepressants Don't Work for Treating Depression
www.huffingtonpost.com/dr-mark-hyman/depression-medication-why_b_550098.html


Happy pills can give you digestive problems and make you MORE depressed

http://textuploader.com/5zufv
 
njahh 28. veebruar 2016, kl 10.20
kle Doc, millal sa viimati psühhiaatrit külastasid? Ikka parajat segast peksad.... jälle üks alkeemik siin tarka panemas.
 
kah üks 28. veebruar 2016, kl 14.43
kirjutasin ka oma arvamuse, kuid see ära kustutatud...ju siis oli ebatsensuurne
 
täitsa huvitab kohe 28. veebruar 2016, kl 20.10
njahh pole kuskilgi teemas millegagi rahul ja jääb mulje, et ta arust kõik puhta vildakad ja vajavad tema teravaid, halvamaigulisi kommentaarimisi ja paikapanemisi.
raske sul, njahh, see korrapidamine.
 
Doc_who 28. veebruar 2016, kl 21.02
njahh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kle Doc, millal sa viimati psühhiaatrit külastasid
> ? Ikka parajat segast peksad.... jälle üks alkeemi
> k siin tarka panemas.

Pole vaja neid psühhiaatreid külastada, milleks? Terve, kui purikas. Vitamiinid mängivad suurt rolli vaimsel tervisel. Mõstus lõikab liiga palju ja kellegi kahjuks, eks paljud kommenteerivad, et vaja Seewaldisse minna ehk teisisõnu vaja tarkus, teadmised ravimitega alla suruda.
Segasusest on asi kaugel. Kui mõistust pole ja ei näe, mis ümerringi toimub, siis minge ja tarbige ravimeid peoga. Keegi ei keela k.a mina! Lõpuks jõuate, kui jõuate sinnamaani, mõistate, et ravim ei aita. Pealegi ravim pärsib kehas vitamiine jms. ja lõpuks kurdetakse teiste tervisehädade üle. Kas antidepressantide mürgised kõrvaltoimed kaaluvad kasutamise üle? Ei! Mõned tarvitavad aastaid ja probleem ikkagi kestab? Miks ravim ei aita? Vaja teist ravimit tarbida (vahet pole sama koostis,teine nimetus)? Kui inimesel on vaimnelangus, siis taastumine võtab aega ja vajagi taastuda ja aega, mitte joosta ja võtta ime tablett. Sama võiks teha unega, milleks koguaeg magada, kui saab tabletiga ennast üleval hoida, jõuab rohkem tegemisi, töid ära teha, kuhu siis jõuate? Psühhiaatrid kirjutavad ravimeid hea meelega välja sama toimeainega, kuid erineva nimetusega. Proovi teist ravimit ka! :D
Küsin, kas 5 aastane ja alla laps peab tarbima antidepressante? Kindel ei! Kahjuks tänapäeval antakse lastele peotäitega, sest lapsi on palju ja loomulikus kasvueas, rahutud, närvilised, mida annab ka teisiti parandada, mitte ravimitega. Aga inimene valib ikka lihtsama viisi! See on hullem, kui laps tarbib alkoholi, aga alkohol on alla 18 keelatud, ravimid mitte.
Otsutate ja valiku teete Teie, infot (tõde) jagan mina.

Kuna mul on väga palju tuttavaid, lähedasi k.a lapsed surnud ja saanud tõsiseid tervisekahjustusi antidepressantide kasutamisest, siis jätkan info (tõe) levitamist, kuni võiduka lõpuni.
Maailm ei vaja teisiti mõtleijaid, vaid allujaid, kellele diktaatorid kõik ette tsiteerivad. Kas kõik diktaatorid on ausad? Oleks see vaid nii!

Alkeemia - muutumise kunst ja elamise teadus!
 
kullerkupp 28. veebruar 2016, kl 22.26
mul tekkis küsimus, et kui tõde teatakse, siis miks on lastud oma lähedastel, k.a lastel surra või saada tervisekahjustusi antidepressantide kasutamisest?
:)
 
usaldada tahaks ja tuge tahaks ka 28. veebruar 2016, kl 23.12
ja seepärast minnaksegi arstide juurde, loodetakse, et saab abi, usutakse igasugu jura ja propagandat, sest infot on seinast seina ja võta siis kinni, kus lõpeb tõde ja kust algab puhas pettus ja jõhker äri.

pealegi, keda sa siis uskuma peaksidki ja kelle juurest sa abi otsima peaksidki, kui on arstid, kes peaksid nagu ainult inimestest, nende eludest ja tervisest hoolima. neid ju selleks pikalt koolitatud, nemad peaksid teadma ju.
kui kõik peaksid meditsiini 5+ valdama, siis poleks arste üldse vajagi. kui kõik teaksid seadusi ja paragrahve 5+, siis poleks ei juriste, advokaate, notareid vajagi, jne.

ikka ju usaldad ja loodan targema peale ja see on loogiline.
aga kahjuks on minugi ringkonnas inimesi, kes kaotasid suurest usaldusest algul tervise ja edasi juba elu.
mõrv meditsiini käe läbi, ütleksin selliste juhtumite kohta.
ainult, me ei tea sellest tõesti eriti midagi, sellest ei räägita eriti ja kui pole otseselt asjaga kokku puutunud, siis ei taha kellegi teise kogemusest ka õppust võtta, sest mida teab naabri karla, kui on ometi "hooliv" meditsiin ja targad arstid, kes ka nagu "hoolivad".
 
Doc_who 29. veebruar 2016, kl 01.37
kullerkupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mul tekkis küsimus, et kui tõde teatakse, siis mik
> s on lastud oma lähedastel, k.a lastel surra või s
> aada tervisekahjustusi antidepressantide kasutamis
> est?
> :)

Naljast on asi väga kaugel! Keda usutakse, kas seda kirjutatud või arsti, Ikka arsti.
http://ssristories.org/paxil-likely-played-impor...
https://youtu.be/RwCUDCQMLwY?t=1h11m58s -1h16
https://youtu.be/RwCUDCQMLwY?t=1h20m52s
https://www.youtube.com/watch?v=j4bYng7X7Kk suri, set artsid arvasid, et on vaismelt haige, mida tegelikult ei olnud! Väga lihtsalt käib diagnoosimine sh Seewaldis, kus oled eluaegne patsient.

Vastan, info ei jõudnud nendeni kahjuks, jõudsid ette, ja hakkasid ravimed tarvitama ja alles siis said aru, et midagi on valesti, kui keegi suri või tekkis tervisega probleeme. Hakkasid uurima ja leidsid vajaliku info, mida ARST NENDE EEST VARJAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÜKSKI KÕRVALTOIME EI MÖÖDU JÄEJESTIKUL RAVIMI TARBIMISEL! JOO VIINA, KAS SAAD KAINEMAKS?
Kuulati arsti, sest arstil on ühiskonnas staatus ja teadmised (peaks olema, kuid tutvuse läbi tehakse kiirkursused ja hakatakse tablette välja kirjutama).

Vaata kui hea puberteete 12-17 (loomulik kasv) vaigistada. Lapsel on midagi viga, ole nüüd anname ime tableti ja vait ta ongi.
Ravimi tarvitamisel tekkivaid kõrvaltoimed ei seostata, just lõpetamisel on kõrvaltoimed rasked ja ohtlikud sh alustamisel.

http://jimstonefreelance.com/testimony1...
https://chriskresser.com/the-dark-side-of-antide...
https://www.youtube.com/watch?v=C6IF2ipLI8k
http://ssristories.org/17-year-old-girl-kills-se...
http://ssristories.org/16-year-old-girl-hangs-he...

Kui palju on vaja veel laipu, et inimesed mõistaksid, kui ohtlik antidepressandid on?

DSM-V loe läbi ja mõtle!
 
Doc_who 29. veebruar 2016, kl 01.39
usaldada tahaks ja tuge tahaks ka Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ja seepärast minnaksegi arstide juurde, loodetakse
> , et saab abi, usutakse igasugu jura ja propaganda
> t, sest infot on seinast seina ja võta siis kinni,
> kus lõpeb tõde ja kust algab puhas pettus ja jõhk
> er äri.
>
> pealegi, keda sa siis uskuma peaksi
> dki ja kelle juurest sa abi otsima peaksidki, kui
> on arstid, kes peaksid nagu ainult inimestest, nen
> de eludest ja tervisest hoolima. neid ju selleks p
> ikalt koolitatud, nemad peaksid teadma ju.
> kui
> kõik peaksid meditsiini 5+ valdama, siis poleks a
> rste üldse vajagi. kui kõik teaksid seadusi ja par
> agrahve 5+, siis poleks ei juriste, advokaate, not
> areid vajagi, jne.
>
> ikka ju usaldad ja looda
> n targema peale ja see on loogiline.
> aga kahju
> ks on minugi ringkonnas inimesi, kes kaotasid suur
> est usaldusest algul tervise ja edasi juba elu.

> > mõrv meditsiini käe läbi, ütleksin selliste juht
> umite kohta.
> ainult, me ei tea sellest tõesti
> eriti midagi, sellest ei räägita eriti ja kui pole
> otseselt asjaga kokku puutunud, siis ei taha kell
> egi teise kogemusest ka õppust võtta, sest mida te
> ab naabri karla, kui on ometi "hooliv" meditsiin j
> a targad arstid, kes ka nagu "hoolivad".

usaldada tahaks ja tuge tahaks ka, seda leiab, aga väga kaugelt.
Kahjuks tänapäeva medistsiin on puhas äri. Õnneks on ka arste, kes rahast ei hooli, vaid inimesest. Enne jõuad tervise totaalselt ära rikkuda, kui jõuad tõelise arstini. Milleks arstid käivad ainult bakalauruse kraadi taotlemas? Miinimum kraad arstil peab olema Magister. Kõige parem Doktori kraad omandatud. Kahjuks kõik ei saa arstiks.
Õige, hetke olukord on keeruline ja vaja tuge, kus saada. Kedagi ei ole võtta kohe. Ainuke lahendus arstile ja ime tablett. Kuigi ajamöödudes näeb inimene teist lahendust ja mõistab, et tablett ei olnudki tegelik vajadus. Arst peab oleam sõltumatu.
Selleks inimene lähebki ja käib 10 aastat arstiteduskonnas, et enda teadmistega inimesi ravida. Sama ka ametnik, poliitik, kes peaks esindama inimest, töötab hoopis inimese vastu ja esindab kellegi kolmandate huvesi.

http://ssristories.org/paxil-likely-played-impor...
https://youtu.be/RwCUDCQMLwY?t=1h11m58s -1h16
https://youtu.be/RwCUDCQMLwY?t=1h20m52s
https://www.youtube.com/watch?v=j4bYng7X7Kk suri, sest artsid arvasid, et on vaismelt haige, mida tegelikult ei olnud! Väga lihtsalt käib diagnoosimine sh Seewaldis, kus oled eluaegne klient. Arst vaatab sulle peale ja ütleb diagnoosi, kas arst on selgeltnägija? Diagnoose ei saa enam muuta ja istudki eluaeg ravimite otsas ja arstid ehitavad uhkeid häärbereid ning sõidavad džiipidega ringi, siis ainult inimeste tervise arvelt.

The real power of Vitamins!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Doc_who 29.02.2016 10.21.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!