Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
pidev köhatamine
 
küsimus 03. märts 2016, kl 14.55
Mis võib olla põhjuseks? kas lihtsalt tekkinud sundkäitumine? Ei ole köha vaid üks kord khmm köhatamine. ise ütleb, et on kurgus midagi. see kestab juba peaaegu aasta. Miks mind häirib? sest teeb seda pidevalt ja kõvasti, mul käib igakord võpatus kerest läbi.
 
vanem 03. märts 2016, kl 22.17
minu lapsel oli selline käitumine närvidest
 
terav pliiats 04. märts 2016, kl 08.22
see võib olla ka maoprobleem, kui mao ülihappesus põhjustab refluksi ja maohape satub kurku. Kui magu on korras, siis ilmselt närvidest.
 
Pole mäng! 04. märts 2016, kl 12.11
Igaks juhuks võiks siiski lasta med. uuringud teha. Lähedane inimene hakkas 2008.a suvel (olles siis 27-aastane) heinateo ajal niimoodi köhatama. Arvasime, et see heinateost. Aga köha ei taandunud ka lume saabudes. Arst tegi kopsudest pildi : kopsud puhtad. Aga köha jäi. Väga häirivalt vali sealjuures. Täna teda enam pole. Lahkamine näitas, et oli kõrivähk.. Teine juhtum on sõbranna mehega, kes juba ca 3 aastat põhjuseta köhatab. Ainult suvel ei köhata. Kopsud puhtad. Ise arvab, et talle ei sobi kliima, aga on terve elu siin elanud (3 aastat tagasi igapäevaselt ei köhatanud)..
isemaag 05. märts 2016, kl 01.24
Tähtis persoon. Sellistel tekib sundkäitumine küll. Hästi kasvatatud tähtsad persoonid vähemalt panevad oma käe omal suu ette, enne kui Khhiiim teevad. Kuid tiblad ei hooli, köhivad kõikide peale. Aappiii, gripp, gripp, gripp!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!