Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
klamüüdia (kopsu) ei taandu
 
nõutu 20. märts 2016, kl 18.30
Probleemid olid juba jaanuaris,veebruaris siiski tehti proovid ja avastati,et olen kopsuklamüüdiat põdenud,mingi näit kõrgem ja määrati antibiootikumid 2-ks nädalaks.Need ei muutnud midagi,rinnus ja kurgus jätkuvalt tuim valu, köhahood,röga Uued analüüsid antud,röntgenis käidud -kõik öeldi korras olevat.Veel kirjutati mingid 3antibiootikumi tabletti,mida pole veel välja ostnud.Kurguarstile ei saada enne kui need 3ab-d ei aita..?Kes sellise probleemiga on kokkupuutunud,jagage palun kogemusi.
isemaag 20. märts 2016, kl 19.54
Nõua alaharitud kõrgharidusega arstidelt kõikide kulude heastamist ja tasulise puhkuse vormistamist, ilmselgesti sellise kirjelduse järgi nad MITTE KUNAGI ei tohiks sattuda haigete lähedale. Selleks enesestkimõista on vajalik kõva IseLoom. Aga kõige esiteks, kuna kadalip juba läbitud, siis mitte ühtki katset enam ära luba teha, õpi oma toiduvalikus sööki ja toitu teineteisest eristama, söök on farmiloomadele ja toit on inimestele. Muuseas, metsloomad samuti söövad toitu, mitte sööki, saad selgeks ja enamus tervisehädasid haihtub nagu nõiaväel.
 
terav pliiats 21. märts 2016, kl 08.42
Minu pereliikmel oli kunagi. Esimese AB kuuriga ka haigus ei taandunud, sest õige diagnoosi sai liiga hilja. Tegi ka teise tabletikuuri ja sai terveks. Nii, et ega muu aita, kui osta tablad välja ja pead nad sisse sööma.
 
aga 21. märts 2016, kl 10.58
võta siis rögalahtstit, kui õhupuudus väga piinab, terava paprika või "cayenni pipra" pulbrit natuke kuuma joogi sees aitab samuti hästi põletikuga kaasnevat limast vabaneda. Piimatoodetest ajutine loobumine võib kiirendada paranemist.
Tabeletiravi tee ikkagi lõpuni, kui juba klamüüdia üldse üles leiti siis seda tuleb hoolikalt ravida, see pole üldse naljaasi, loe internetist selle haiguse kohta, ehk tõstab motivatsiooni ennast korralikult ravida.
 
aga 21. märts 2016, kl 11.04
Kurgule võid vähemalt 10% keedusoola lahusega loputusi teha, aga nii, et loputad ja kuristad ära ja siis lased pool tundi soolal mõjuda, st ei loputa kohe suud puhtaks ja ei joo vett peale. Kui kange janu on siis joo enne soolaga kuristamist isu täis. Sool saab siis seal natuke toimetada suus see 30 minutit.
 
küsimus 21. märts 2016, kl 12.45
Millistes ruumides töötad ja mis liiki töö?
 
nõutu 21. märts 2016, kl 16.16
Sotsiaaltöö -visiidid vanade ja haigete juurde..Värskes õhus olen piisavalt,kuid neid pisikuid võib saada igalt poolt,isegi kui pesed käsi sageli.
 
kogemustega 21. märts 2016, kl 17.27
See haigus ongi ju salakaval ja ka arstid ei ole selle tõve suhtes ühel meelel. Mõned peavad seda tuberkuloosi erivormiks. Ja ravile allub sageli kehvasti. Nii et varu kannatust ja neela aga kõik oma rohud rahulikult ära. Ja tavaliselt ei saagi sellest haigusest lõplikult jagu - aeg-ajalt ägeneb jälle. Ja ravid kannatlikult jälle. Jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!