Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Vermox
 
Murelaps 17. mai 2016, kl 17.13
Kas keegi teab kas vermoxit saab ka niisama apteegist ilma retseptita. Kirjutatakse et see on retseptiravim aga samas mõned ütlevad et antakse ka niisama. Teab keegi midagi rääkida?
Uriinia 17. mai 2016, kl 17.55
Antakse ilma, kui oma kiisu zooapteegis ette näitad.
Rahvusvahelised sõltumatud teadusuuringute instituudid on veenvalt tõestanud, et soolenugiliste raviks on kõige efektiivsem kiisuravi.
 
Lastele keelatud! 17. mai 2016, kl 17.59
Võtke alati VERMOX´it täpselt nii, nagu arst on teid juhendanud ja pidev meditsiiniline jälgimine on
vajalik kuni sümptomite taandumiseni (nt tuleb uurida väljaheidet).
 
.... 17. mai 2016, kl 20.11
küsi apteegist ja mitte nimetuse, vaid toimeaine järgi - mebendazole. Ei pruugi kõigile sobida.
 
Murelaps 17. mai 2016, kl 20.39
Küsingi siis lihtsalt et kas oleks mingeid teisi ravimeid usside vastu? Vōi miks ei või küsida nime järgi? Mis tal on sellist et ei pruugi kõigile sobida? Vabandust kui imelikud küsimused aga esimest korda kuulen sellest rohust ja tahaks rohkem uurida
 
Murelaps 17. mai 2016, kl 20.58
Ja kas on kellelgi selle rohuga kogemusi?
 
Ussid 17. mai 2016, kl 21.27
Ravim retseptiga, proviisor ei saa sulle seda leti alt anda, kõik ravimid on arvel. Helista oma perearstile ja ütle, et pepu sügeleb või nägid kakas usse, kirjutab sulle retsepti välja. Tasub rääkida ausalt häbenemata lugu ära, et kiisul olid, need nakkavad inimesele lihtsalt.

Iga ravim on mürk. Kui Vermoxit liiga tihti ei söö, ei tee ta midagi inimesele. Vermox peatab ussikeste elu ja nad tulevad kakaga välja. Inimese rakkudele ta nii ei mõju, aga muidugi koormavad kõik ravimid maksa ja neere. Kui sul aga on ussid, peaksid vermoxit võtma. Rohi on efektiivne. Piisab ühest tabletist ja 10 päeva pärast veel teine, et kõik ussid sureksid.

Vanarahva tarkused käsivad küüslauku ja kõrvitsaseemneid süüa kui ussid kallal. Tasub proovida, aga efekti ei pruugi olla
 
ussid 17. mai 2016, kl 21.31
Infoleht:
https://www.kliinik.ee/ravim/vermox-100-mg/id-5586
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!