Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Suitsetamiset loobumine ja (hingeldamine)
 
Marju 12. juuni 2016, kl 17.41
Oleks küsimus, ega keegi pole samasuguse asjaga kokku puutunud nagu mina, nimelt jätsin suitsetamise kuu aega tagasi maha ja nüüd on tekkinud selline probleem, et kui füüsiliselt natuke rohkem ennast liigutada(kõnni asemel kiirkõnd) ajab hingeldama ja päris hullult. Kui suitsu tegin siis seda probleemi ei olnud ja see hakkas nüüd tekkima peale maha jätmist. Kahjuks ei ole aega hetkel arsti juurde ka minna ja uurida milles probleem võiks olla. Kas see võib olla ka üks osa niiöelda võõrutusest kuigi suhteliselt pikk aega juba möödas. Tänud kui keegi oskab midagi tarka mulle kosta ja mingeid nõuandeid anda :)
 
Oleg 12. juuni 2016, kl 17.54
See on võõrutus.ära enam suitsu suhu pane ja püüa sellest pahest lahti saada. Endal mul oli jube köha. Mina hakkasin suitsetama Venemaal sõjaväes olles aga nüüd olen õnnelik, et juba 9 aastat ilma.Eriti pead ettevaatlik olema kui paned kangemaid jooke.
 
' 12. juuni 2016, kl 20.02
Minu rouva vehib peaga ühelt küljelt teisele, arvab vist et see aitab. Päris tõsised luulud ikka. Peaksid ka proovima ehk.
 
eksnikotiinik 12. juuni 2016, kl 21.04
need on võõrutusnähud. Küll läheb üle. Mina jätsin 11a tagasi maha ja kusagil pool aastat peale mahajätmist tuli elu nohu- nuuskasin liitrite kaupa tatti, täiesti uskumatu. Aga ju siis organism nõnda puhastas ennast. Liigu ikka endiselt, joo palju vett ja küll see võhm tagasi tuleb.
 
trops 13. juuni 2016, kl 09.27
Palju oled kuuga kaalus juurde võtnud?
 
pi 13. juuni 2016, kl 17.02
Midagi siiski ei klapi.Peale suitsust loobumimist peaks võhma ja jõudu juurde tulema hoopis.Äkki oled 10 kilo kaalust juurde võtnud?Kui ei, soovitaks siiski perearsti juurde uuringutele minna.
 
naine30 14. juuni 2016, kl 09.58
Võõrutusel võib olla igasuguseid sümptomeid.

Ma muidugi ei saa aru "Kahjuks ei ole aega hetkel arsti juurde ka minna", see tähendab, et pole siis asi nii hull. Ehk on võimalus telefonikonsultatsiooniks.
eid_1559fd160e68c1 14. juuni 2016, kl 20.47
Jätsin suitsetamise maha ligi 9 aastat tagasi (tõsi, Champixi nimelise ravimi abil), aga mingeid võõrutusnähte või vaevusi küll ei esinenud. Ei mingit hingeldamist, köha jne. jne. Kaalu tuli juurde mõni aasta hiljem, aga hormoonraviga. Praegu teen kepikõndi 8-10-12 km, aga hingeldama ei aja. Ja suitsuisu pole selle aja jooksul kordagi tundnud. Õnneks!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!