Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Mesilane
 
Liilia 13. juuni 2016, kl 22.02
Tere

Täna juhtus selline lugu ,et mesilane jäi juustesse kinni ja nõelas pead ( pealae keskele ). Läksin hirmust segi ja vanaisa ehmatas ka ära. Tiris juukseid ,et mesilane välja võtta. Nõel sai muidu 2 minutit hiljem ära võetud. Kuna mul on epilepsia, palusin emal et ta helistaks arstile aga ema ei saanud arsti kätte ning uuris googlest. Vanaisa tahtis minna kiiresti haiglasse ,et üle vaadada, kas kõik on korras aga kuna ema sõnul pidi valu paar tundi kestma siis loobusime. Hingamisega ei ole olnud raskusi ja pea paistetama ka ei läinud, siis isiklikult arvan ,et asi pole hull. Aga muret tekitab see ,et peavalu on kestnud nüüd umbes 8 tundi. Ei ole küll nii suur valu kui alguses aga siiski annab tunda. üritasin magama jääda - raske oli ja pärat ärkamist hakkas uuesti valutama. Pärast nõelata saamist käis veel pea ringi ja jalad värisesid aga nüüd on korras.

Kas keegi oskab nõu anda või kuidagi aidata? :)
 
Liilia 13. juuni 2016, kl 22.04
Vabandan ,et postituses võib leida kirjavigu :)
 
Mis tüübid siin küll elutsevad? 13. juuni 2016, kl 22.24
Helista mõnda lähemasse EMO-sse ja küsi konsultatsiooni KUI EPILEPSIK , mulle pole küll keegi keeldunud nõu andmast. 24/7 perearsti nõuanne kah tel.1220,
aga sealt on ka sihukest soovitust kuuldud, et... :(
 
pi 14. juuni 2016, kl 01.06
Mesilase käest nõleta saamine on siiski ohutu.Ohtlik on üksnes siis kui on allergia mesilase mürgi vastu.
Ise olen korra vaablase käest nõelata saanud.Pärast tekkis nõrkus ja pidin lamama.Kuid mingi tunniga see möödus.Varem olen ka mesilaste käest nõelata saanud kuid mingeid reaktsioon pole järgnenud.
Ma arvan et hetkel oli närvipaanika suurim probleem.
 
pi 14. juuni 2016, kl 01.09
Hetkel on arusaamatu miks peavalu rohtu ei võta?
 
eiei 14. juuni 2016, kl 01.28
kui selleajani midagi jutunud ei ole, siis korras. peavalu arvatavasti ongi närvutsemisest ja pingeolukorrast.
 
Olen Vari 14. juuni 2016, kl 06.28
Ainult ühe mesilase mürk on ju terviseks, küll on inimesed haridusega lolliks tehtud johhaidii!
 
njahh 14. juuni 2016, kl 17.02
eluohtlik allergiline reaktsioon tekib minutitega kui tekib. See, et nõelamise koht on mõnda aega valus, on täiesti loomulik. Peavalu on sellest mõttetust paanikast, mille te nõelamise ümber korraldasite. Rahune maha, siis kaob ka peavalu. Enam ei mõjuta mesilasemürk epilepsiat mitte kuidagi. Võta oma ettenähtud ravimeid ja unusta mesilane ära.

Ei ole enam vaja kuskile helistada ega EMOsse joosta - need soovitused on küll pärit lollidelt, kes end targaks peavad. Eriti paistab sellega silma see "elutseja", kes igas teemas teisi paika panna üritab.
 
Ampsaja 15. juuni 2016, kl 15.18
Valmistu selleks, et kui juba ei ole, siis üsna pea hakkab su pea valutamise asemel sügelema! Ma sain kunagi mesilase käest suraka talla alla ja ollallaaa, mis trall siis kestis 3 nädalat. Käisin ringi nagu süte peal ja otsisin suvalisi servi ja nurkasid, kuhu vastu jalatalda nühkida. Kodus kratsisin joonlaua, kammisaba jm ettejuhtuvate esemetega. Pärast u nädalast kannatamist roomasin apteeki nuruma, et andke ometi midagi sügeluse vastu. Andsid mentoolpiiritust, ega see eriti ei aidanud.
Üks tohlakas tuttav kuulis ja pistis kohe kaagutama, et jaajaa, Tallinna mesilased on niiv6rd mürgised saastunud keskkonna pärast. Päris kähku jäi vait, kui kuulis, et see mesilane n6elas mind tema kodu lähedal maakohas.
Valmistu peasügamismaratoniks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!