Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
AD Flux ja selle kõrvaltoimed
 
Mina siin 123 18. juuni 2016, kl 18.11
kes on AD Fluxi võtnud, kas teil on olnud kõrvalmõjusid?
Ma nüüd 9 päeva võtnud ja tunnen, et ärevus isegi suuremaks läinud, pea selline uimane ja ajab jubedalt haigutama, korra oli ka tõeline paanikahoog
Arst rahustit ei kirjutanud, sest see ad pidavat väga nõrk ja leebe olema.
Aga millal on lootust et paremaks läheb, millal peaks laskma uue välja kirjutada kui ikka nii kehva on olla?
Kas teistel on olnud kõrvalmõjusud ja kui kaua need kestsid?
 
üks on 18. juuni 2016, kl 18.30
Näiteks kaalutõus.
 
ei maksa 18. juuni 2016, kl 18.35
endale igast ravimist kõrvaltoimeid otsida. see võib sul olla jumalteabmillest.
 
to ei maksa 18. juuni 2016, kl 18.49
Otsida ei ole vaja, aga nt kaalutõus on AD puhul väga levinud kõrvaltoime.
 
läbi käidud tee 18. juuni 2016, kl 19.08
Need pole tableti kõrvalmõjud.Närvide probleemi korral on sellised hädad tavalised.Kui võtad AD tablette siis 1-2 kuu pärast on märgata et on parem.
Aga ära stressa,konsulteeri arstiga.Vajadusel saab ta kangemaid tablette või mõne rahusti juurde kirjutada.
Puhas AD ei tekita kaalutõusu.Kaalutõusu tekitavad tabletid mida võetakse psühhooside raviks.Kuid see kaaluteema on mõttetu.Kas on tähtsam terveks saada või kaalus püsida?
 
to läbi käidud tee 18. juuni 2016, kl 19.17
Muidugi on tähtsam terveks saada, aga kui inimene küsis, siis talle vastati nii, nagu asi on. Siiski tekitavad ka AD-d üksi väga paljudel olulist kaalutõusu, aga las siis tekitavad tõesti, kui muidu hästi mõjuvad.
 
eid_1522614be8ecfd 18. juuni 2016, kl 19.31
olen Fluxi tarvitanud aastaid, algul paar nädalat on jah uimane olla, aga mingeid kõrvalmõjusid küll pole tundnud. Kaalutõusust pole juttugi. Toime algab umbes kuu aja pärast, nii et kannatust!
 
Mis teha 18. juuni 2016, kl 19.51
Miks targutavad-hirmutavad need, kes asjast midagi ei tea. Kaalutõus on viimane asi, mida flux tekitab, pigem mõjub söögiisule pärssivalt (kasutatakse ka toitumishäirete ravis). Ärevushäire puhul väga mõjus rohi ja tõesti üks leebemaid. Alguses võivadki esineda kerged kõrvalmõjud, aga need mööduvad tavaliselt esimeste nädalatega. Kui kuu või paari pärast ikka tunned, et ravim ei sobi, räägi arstiga.
Kas arst ise sind tagasi ei kutsunud? Peale uue rohu määramist kutsutakse harilikult kuu või pooleteise pärast uuesti vastuvõtule.
 
pi 18. juuni 2016, kl 20.18
Kes ravimi kirjutas?Kas perearst? Hetkel tundub et kaldub sinna poole.Sest psühhiaater tahab alati et sa teeks kordusvisiidi et teada saada kuidas tablett mõjub.Et ta saaks sind nõustada ja tuge anda.
Perearstil on suht kama sinust.
 
Teemaautor 18. juuni 2016, kl 20.33
Pean tagasi minema oktoobris, kui midagi muutub siis helistan talle ja lähen varem
Psühhiaater kirjutas.
 
to Mis teha 18. juuni 2016, kl 22.11
Sa räägid suures osas õiget juttu, aga vaatamata kõigele sellele põhjustab ka Flux paljudel kaalutõusu. Sama ravim ei mõju muidugi kõigile ühtemoodi ja päris täpselt ette ei tea mõju ennustada. Aga jah, nii umbes 2 kuud soovitaks küll teemaalgatajal võtta, enne kui sobivuse üle otsustad. Selle aja jooksul peaksid esmased ajutised kõrvaltoimed mööduma ja võimalik hea mõju ka kohale jõudma.
 
pohh nende kõrvaltoimetega 18. juuni 2016, kl 23.52
ma olen ka seda fluxi võtnud, minuarust seal ainult kõrvaltoimed ongi.
küsisin arsti käest ka - põhitoime jäi mulle saladuseks. ma üldiselt arvan, et kui inimene ei suuda kaalu hoida siis tähendab see seda, et ta ikka oma elu ei juhi ja on depressioonis edasi - st ravim ei tööta lihtsalt.
 
naine 30 19. juuni 2016, kl 13.27
Mina võtsin FLuxiga alla. Pigem ikka amtiryptilin, Lyrica jne tõstavad kaalu.
 
ei võta 19. juuni 2016, kl 16.54
muutis frigiidseks. olin tundetu kui laip, inimese tunne hakkas kaduma. lõpetasin ära.
 
Kirstu valmistaja ja hauakaevaja 22. juuni 2016, kl 04.11
http://www.telegram.ee/toit-ja-tervis/video-ohtlike-korvalmojudega-antipsuhhootikumist-on-saanud-uleilmne-menukaup

https://ravimid.wordpress.com/2015/02/07/eestis-muuakse-kumnete-miljonite-eest-kasutuid-antidepressante/

https://www.lawyersandsettlements.com/lawsuit/seroquel.html?utm_expid=3607522-13.Y4u1ixZNSt6o8v_5N8VGVA.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F
 
njahh 22. juuni 2016, kl 12.19
kui on nõudmine, siis on ka pakkumine.

Kui kogu arenenud maailmas on moes AD-de krõbistamine ja nende abil üritatakse vabaneda sageli olematutest probleemidest, siis egas eestlane saa vähem trendikas olla.

Elu on lihtsalt nii heaks läinud, et kui muresid pole, siis tuleb nad välja mõelda.
 
to njahh 22. juuni 2016, kl 14.48
Loodan, et sa kunagi oma nahal tunda ei saa, kui tõsine haigus võib olla depressioon, ärevushäire või ka obsessiiv-kompulsiivne häire, mida selle rohuga ravitakse. Siis kaoks sul igasugune tahtmine rääkida põlglikult sellest, kuidas AD-de krõbistamine olematute probleemide ja heast elust välja mõeldud murede puhul on praegu lihtsalt moes jms.
 
Njahhiga nõus 22. juuni 2016, kl 21.53
Njahhil on ju ka õigus, depressiivne ja paanikas inimene mõtleb üle, võimendab kõike. Keskendutakse üksiti kehalistele sümptomitele jm muredele. Liiga palju vaba aega mõtlemiseks ja probleemide väljamõtlemiseks. Selge see, et paanik/ärevik/depressiivne pole sellega nõus. Ad-l 40 % raviefekti kui inimene ravisse usub, ülejäänud on platseebo. Ma ei ole ravi vastane, kellele vaja, tuleb võtta. Ise püüan teisiti hakkama saada. Ärevust, paanikat ja depressiooni esineb kõikidel. Ja tean kui raske see võib olla.
 
eelmisele 22. juuni 2016, kl 22.39
Kõikidel õnneks-õnneks ikkagi ei esine. Paha tuju, kurbust jne esineb ehk tõesti peaaegu kõikidel, aga depr. ja need teised HAIGUSENA on siiski midagi muud.
 
njahh 23. juuni 2016, kl 11.16
ei ole neid tõelisi haigeid meil nii palju. AD-sid kirjutavad arstid ikka väga kergekäeliselt, lausa topivad neid poolvägisi. Iga kaebuse peale on neil uuringute asemel kohe AD-d pakkuda.
Ja depressioon on ülemõtlemise haigus. Kui inimene peab vaeva nägema enda elus hoidmisega, pole aega depressiooni tunda.

Kas pöördelistel aegadel (sõjad, küüditamised jm taoline) oli kellelgi aega nurgas masendunult istuda, kuigi põhjust justkui oli palju rohkem kui tänapäeva pisiprobleemid?
 
to njahh 23. juuni 2016, kl 15.43
Sarnase põlgliku suhtumise tõttu ei julge kahjuks abi otsida ja võib-olla ka ravimeid võtta paljud, kes seda vajaksid.
 
njahh 23. juuni 2016, kl 19.13
kus sa seda põlgust nägid? Kirjutasin lihtsalt, kuidas mina asja näen ja sedasama on välja öelnud palju targemad tegelased kui mina.
Ma küll ei tea kedagi, kes tunneks AD-de pärast häbi või piinlikkust, pigem räägitakse sellest teistele kui auasjast. Igaüks, kel elus midagi viltu läheb või paha tuju kogeb, on koheselt depressioonis, millest seletatakse kõigile kõva häälega.
Iroonia on aga selles, et tõeliselt haiged sellest ei kõnele ja enamik meist ei märka inimese häda enne, kui ta nööri kaela pannud on.
 
kah ärevik 26. juuni 2016, kl 23.49
Tarvitan ka AD-sid, aga ma küll ei räägi sellest kui auasjast. Minu jaoks on see ravim. Tuleks teha ikka vahet ärevusel ja ärevushäirel. need ei ole üks ja sama asi. Ärevushäire ei küsi kas sul on aega seda põdeda või ei ole, see lihtsalt ON. Ja kes on seda HAIGUST põdenud, see ei arvusta teisi. Kes ei ole põdenud, see ei saagi mõista. Ma küll tarvitasin teist AD-d, aga samuti ajas haigutama, päris ära see haigutamine ei kadunudki. Aga ärevuse vastu aitas küll. Kannatust on vaja tõesti varuda. Kui mul ravi ajal oli paanikahoog, siis helistasin psühhiaatrile ja ta käskis ajutiselt doosi suurendada mõneks nädalaks, siis jälle endisele tagasi.
 
Mõjukas 06. aprill 2020, kl 18.18
Ainuke riik kus pandeemiat ei esinevat olla Põhja Koreas kus väidetavalt COV 19 on loodud kõige tõhusam ravi milleks on 12,7mm või suuremad tabletid mida jagatakse ohtralt Kõrvalmõjusid ei pidavat kaasnema ja kui esineb siis neid pole avaldatud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!