Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Milline ravim
 
Palun 28. juuni 2016, kl 13.19
Tere!Palun kirjutage milline ravim(ei julge enam Ad kirjutadagi sest siis targutajad platsis) on kõige paremini aidanud ärevushäire ja sellega kaasneva depressiooni ravil.Kahjuks on seda haigust viimasel ajal paljudel ja seda ei tasu alahinnata ja selle üle naerda.Niisiis ootangi Teilt kel sama haigus olnud või on milline ravim on olnud Teile tõhus.Aitähh abi eest!
 
kah üks 28. juuni 2016, kl 15.17
leia hobi! leia hea sõber! leia holistilise teraapia tegija!unusta pillikesed, need ei aita!
 
eid_1522614be8ecfd 28. juuni 2016, kl 19.39
Depressiooni raviks vajad ikka AD-d, mille määrab psühhiaater. Ära loe ullikeste postitusi, kes igasugust tablettravi maha teevad. Minule aitas hästi Flux, aga võtma peab vähemalt pool aastat. Rahustid ja unerohud käivad vajadusel kõrvale, aga need ei ravi haigust! Jõudu sulle!
 
eid_1522614be8ecfd 28. juuni 2016, kl 19.42
Kust sa tead, et pillikesed ei aita? Hobid ja holistika on kenad asjad, aga kui tegu on haigusega, siis tuleb seda ravida, kui vaja, siis pillikestega!
 
johanna 28. juuni 2016, kl 21.02
kindlasti magneesium, kuid mitte oksiidina,,,parem on isegi õlina peale määrida, organismi üldine karastamine, sportimine , positiivne tegevus ja mõtted...
 
Päikest 28. juuni 2016, kl 22.16
On sul keegi lähedane, kes mõistab ja saab sind aidata rajale tagasi? Tean kui raske on välja minna ja alustada liikumisega, inimeste keskele minemisega. Kaaslasest on suur abi, et saaksid jalutama, rattaga sõitma, mere äärde. Hingamist oled proovinud? Hingad nina kaudu lühikeste tsüklitena sisse nt lugedes kaheksani ja aeglaselt välja.

D vitamiin toetab ja omega 3.
Oma soovi järgi ju rohtu ei saa küsima minna. Määrab psühhiaater või ka perearst. Väga palju saad enda jaoks ise ära teha. Proovi ka stressi teed või hea une teed. Kõik see võtab aega meeletult...Proovi ka negatiivsete mõtete dieeti st mitte üle minuti kulutada neg mõttele.
 
n66 29. juuni 2016, kl 10.42
Kui asi pole väga hull, siis jah magneesium, B grupi vitamiinid, türosiin, GABBA, 5-HTP. Loe nende kohta. Ise kasutan neid vaheldumisi.
 
AD 29. juuni 2016, kl 22.36
Mina ravin ärevushäiret Alventaga, mille kirjutas mulle psühhiaater. Esmalt tarvitasin Cymbaltat, aga pärast üht viirushaigust see enam ei sobinud ja siis läksingi üle Alventale. Toimeaine on sama. Nüüdseks juba 1,5 aastat. Olen oma ärevushäiretest võitu saanud ja praegu "võõrutuskuuril", mis edeneb küll aeglaselt aga vähemalt siiani hästi. Sõbrad, lähedased, liikumine, hingamine, vitamiinid jm mis siin soovitatud on küll head, aga need üksi ei aita, kui on juba ärevushäire. Kui niisama ärevus, siis küll, aga kui ikka tõsine ärevushäire, siis need ei aita sellest välja tulla. Tean, sest olen selle läbi käinud. Õigemini olen loodetavasti lõpusirgel selleks korraks.
 
njahh 29. juuni 2016, kl 23.59
no kuulge, see mis ühele on hea, võib teisel asja hullemaks ajada. Ravi määrab ikka arst, mitte delfi naistekas.
 
Päikest 30. juuni 2016, kl 02.02
Ad, kõik on siiski kinni enda mõtlemises. Pole vaja kaotada inimesel usku, et ilma Adta kohe mitte ei saa. Saab küll ja tean samuti mida räägin. Ad toime on 40%, ülejäänud on niikuinii platseebo.
 
Mina veelkord 30. juuni 2016, kl 13.17
Teie pooletoobilised pange ikka ona nimi ka siia kirja. Tahaks teid, kes te siis enda nõrgamõistuslikkust kõigiga jagate, reaalselt ka näha.
AD ise on siin....
https://www.youtube.com/watch?v=Xrzcdvs4V2Y
 
pi 01. juuli 2016, kl 02.49
Ajuvaba teema.Arst valib ikka ravimi ja mitte patsient.Ravimi valimisel võetakse arvesse sinu iga,sugu,kroonilisi haigusi ning millised on närvi haiguse süptomid.
Näiteks ravim mis sobib ühele võib sulle olla vastunäidustatud.
 
Magy 01. juuli 2016, kl 15.25
Üldiselt peaks arstid arvestama kroonilisi haigusi ja muid tegureid aga kas nad seda ikka kõik teevad.Ei ole kindel.Määratakse AD ja vaadatakse kuidas sobib.Kui ei sobi katsetatakse uut.Seepärast saan aru inimestest kes siin teemades küsivad kogemusi.Ja on ikka küll abi vastajate kogemustest.Kasvõi selles et saaks arstiga arutada siin nimetatud AD kohta ja sobibust.Kui arstid saaksid esimese korraga sobiva tõhusa ravimi siis ju kõik korras ja termadid ei püstitata.Paraku aga alati nii ei ole.Seega on ikka hea kui siin vastatakse.Arst ju ise eibtarvita neid ja môju kohta kogrmus puudub.
EI ole mõttetu teema ja vastake ikka
Päikest kõigile!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!