Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kõrvas käib praks, kui ma neelan või haigutan
 
Imelik 16. juuli 2016, kl 21.45
Tahtsin teada, kas see on normaalne ja kas ma olen ainuke, aga teil ka mõlemas kõrvas käib üsna vali kraks, kui te neelate vòi haigutate? Mul käib absoluutselt iga kord ja juba päris mitu mitu aastat. Kõrvavalu või põletikke pole kunagi olnud, aga need praksud on seevastu kogu aeg. On kellelgi teist veel nii? Millest see imelik hääl tuleb ja kas ma peaks ehk mures olema?
 
tavapärane 16. juuli 2016, kl 22.43
kad kõrvaarstile oled rääkinud või kasvõi perearstile. Uurida tuleb, millest see praks või kraks. Põhjuseid on mitmeid, muretse ennast arsti juurde.
 
nmj 17. juuli 2016, kl 09.50
Vaik, vaja puhastada, nt. perearst las loputab.
 
teadja 17. juuli 2016, kl 14.09
Mul sugulasel oli sama häda.Üksikasjalikult ei mäleta,aga talle süstiti mingit ainet.Ta sai igatahes sellest lahti.Mul pole hetkel vöimalik tema käest seda uurida,sest ta pole eestis.Arvan,et mine nina-kurgu-kõrvaarstile ja saad asja korda.See süst ei olevat valus olnud,aga oli ebameeldiv.
 
Praksuja 18. juuli 2016, kl 14.02
Mul oli ka vahepeal see häda, aineid küll ei süstitud. :)
Käisin arstil ja hoopis puhuti k6rvad läbi. See käis nii, et mina hingasin, arst mingi ballooniga pigistas mulle sutsi 6hku ninna. Pärast seda oli mitu päeva hea värske tunne nagu aju oleks läbi tuulutatud. Praksud ja kr6ksud ei tulnud enam tagasi, aga see värske tunne läks kahjuks üsna rutte jälle tavaliseks olemiseks tagasi.
 
Olen Vari 18. juuli 2016, kl 23.36
Suitsusaunas käimine avitab, aga kost seda suitsusauna tänapäeval leida, euroseaduste põhjal pidavat olema tervisele kole kahjulik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!