Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
meeletult tuult saanud
 
sonja 31. august 2016, kl 20.55
viibisin tugeva tuule käes pool päevast, õnnetuseks ei olnud kuigi soojalt riides. mitmendat päeva on rinnus valus nii hingates, liigutades kui ka lihtsalt vaikselt olles. oleks infarkt tulemas, siis vast oleks valu teistsugune. samuti on valus katsudes ja kõige valusam on see kõva koht mis kulgeb kurgust maoni. ree kuhu roided kinnituvad. meeletu valus, tuikab. kuidas ennast lolli õnnetut aidata? öösel magan hästi sooja pusaga, et kuidagi rindkere soojas hoida, selle koha peale on meeles, et ei tohi justkui midagi soojendavat ka panna? või mis?
 
Mari 31. august 2016, kl 21.15
Võta ibuprofeni.
 
soovitan 31. august 2016, kl 22.22
Konsulteeri perearsti või pereõega, see peaks telefoni teel olema täiesti võimalik. Las nad soovitavad, mis teha, kas mingi salviga määrida jne. Mina soovitaks rindkeret määrida hanerasvaga. Vana tuntud meetod. Hanerasv on müügil näiteks Konsumis. Head paranemist!
 
njahh 31. august 2016, kl 23.00
hanerasv aitab röga lahtistada, siin aga on valu põhjuseks roietevaheliste närvide põletik. Raviks on tõesti ibuprofen + salvid, mis aitavad ka lihasvalu ja liigesepõletike puhul (diklofenakki sisaldavad salvid).
Soojas hoidmine on tark tegu ja soojendada võib. Soojendada ei tohtinud esialgu siis, kui oli tegemist traumaga. Siin on aga tegemist külmetamisega.
 
Jüri 31. august 2016, kl 23.16
Mari Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Võta ibuprofeni.
Võta Perearstile üks kõne ,ega pole vaja oodata!
Arvan ,et Arstid on veel Tööl. Kindlasti raviga-- ravimitega palju targemad !
Ega oodata polegi vaja --saad ka Ravimid kohe peale--et kopsu ei lööks.
 
Olen Vari 01. september 2016, kl 02.22
Saba alla ka lase tuult, siis tervis hakkab tulema. Posimine ei aita.
 
nupsu 01. september 2016, kl 06.31
Mul oli kevadel sama jama. Natuke aitas capsicam salv aga mitte eriti. Võtsin voltareni tablette ja ketoprofeni tablette. Kõige paremini aitas saun ning käimine(selliselt et tohutult soe jope on seljas ja käia kuni hästi soe ja palav jope all hakkab, siis kiirelt tuppa tagasi lipsata).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!