Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kus võib pärmseen võimust võtta?
 
loorber 21. oktoober 2016, kl 17.48
vot ongi selline küsimus. tavapäraselt leidub seedetraktis, suus, suguelundites/l, aga teab keegi võib see mõllutada ka kõrvas, silmas, ninas, peakoljus, lõualuus? kui jah, kuidas seda seal siis tunda/tajuda on? mul juba igasugused kahtlused, arstid vaatavad lolli näoga kui oma arvamised letti löön..
 
mkm 21. oktoober 2016, kl 19.03
ei, pärmseen ei mõlluta silmas ega lõuas.
 
tühiasi 21. oktoober 2016, kl 19.11
pärmiseen on tühiasi. võta raamatukogust tervise abc ja muid haigustega seotud raamatuid, loe neid ja alles siis saad aru kuipalju, kui palju on haigusi ja mida kõike sa võiksid põdeda. jube-jube.

võta töölt puhkus, võta pangalaen ja asu hoolega oma olematuid haigusi otsima.
 
njahh 21. oktoober 2016, kl 20.57
kõrvas möllamise kohta on mul kindlad andmed, ilmselt siis ninas ka, aga lõualuu ja koljuga läheb asi kahtlaseks.
 
pärmseen 21. oktoober 2016, kl 21.46
kui organismis on juba seen kontrolli alt väljas, siis on teda igas keha punktis ja pole teada, mis kandis ta täpselt möllu tekitama kukub.
seentel on omadus oma niidistik ajada üle kogu organismi laiali ja vaid immuunsüsteem ehk suudab säilitada võimu teda vaos hoida.
aint pidev koormus immuunsüsteemile on kurnav, niiet seegi võib ühel momendil segi pöörata.
tänapäeval on inimkehad saastunud vägagi erinevate parasiitidega (viirused, bakterid, algloomad ja muud eluaegsed saastajad), niiet pole ime, et tuntakse end kord vähem kord rohkem kehvalt ja vähk on muutunud pea et epideemiaks. lisaks muud imehaigused, millele kuidagi ravi ei leita ega leita...hea kui suudetakse üldse eluajal diagnoosida.
 
maniila 22. oktoober 2016, kl 00.14
pole probleemi. helista kl 10.45-14 Kanal 12 saatesse Jututuba - kõik probleemid lahendatud! eriti "andekad" on L-Eesti ja Tallinna nõiad. ringutab käsi, hüüatab "nõidus ravib!" ja hups, oledki terve:D
 
Jahjaa 22. oktoober 2016, kl 00.33
Korteris fengšui järgi asjad paigas?
Õiged kristallid kohtadele paigutatud?
Sööd sa ikka õigeid toite?
Õhu- ja veeprotseduurid koos trenniga graafikus? Suguelu reeglipärane?
Ega sul ometigi tolmu elamises ole?

Nahka ikka hooldad: hommikukreem, see mahavõtu kreemiga eemaldada ning määrida ennelõunane kreem, see vastava kreemiga eemaldada ja peale kanda päevakreem, see eemaldada enne õhtut ning katta õhtukreemiga, enne ööd loomulikult eemaldiga vana maha ja määrida öökreemiga, jne.

Kas sa inimene üldse hoolitsed oma naha eest?
 
njahh 22. oktoober 2016, kl 11.18
nojahh, seda et meie kehas on baktereid rohkem kui kehas rakke, ei maksa veel saastuseks pidada. Samamoodi on oluline, et meil kehas seened olemas oleks - keegi peab ju baktereid vaos hoidma. Immuunsus tähendabki seda, et kõik organismis olevad elusolendid üksteist kenasti balansis hoiavad. Kui kiik tasakaalust välja läheb, ongi haigus käes.
Paraku ongi tänapäeva häda pigem selles, et me üritame alustuseks bakteritest lahti saada - peseme ja küürime ja sööme AB-sid, peame imedieete ja neelame imeravimeid, seejärel üritame seentest lahti saada ja siis oleme ringiga algpunktis tagasi. Ja kui tasakaal paigast läinud, siis süüdistame tänapäeva toitu ja arste ja jumal teab veel mida/keda, aga jumala pärast, mitte keegi ei tunnista, et ta ise loll on olnud ja tasakaalu paigast löönud on.
 
to njahh 22. oktoober 2016, kl 11.37
njahh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kõrvas möllamise kohta on mul kindlad andmed, ilms
> elt siis ninas ka, aga lõualuu ja koljuga läheb as
> i kahtlaseks.

kuidas see kõrvas tunda andis? mis analüüsi peaks sealt kõrvast siis tegema?
 
njahh 22. oktoober 2016, kl 13.16
õnneks ei elanud ta minu kõrvas, tuttav kõrvaarst kunagi lihtsalt ütles, et seen kõrvas on oluliselt hullem kui suus ja keelel. Niipalju ütles, et pidi hullusti sügelema - küllap siis väliskõrvas.
 
seen kõrvas 22. oktoober 2016, kl 13.21
Täpselt nii on. Juba aastaid sellega hädas, mingil määral päästavad olukorda ciprobay hc tilgad. Määrin väliskõrva, läheb veidi kergemaks. Muidu sügeleb väga hullusti.
 
lollus ja universum on lõputud 22. oktoober 2016, kl 22.40
no see on ju super, kui seeneniidistik üle keha laiali, siis äkki ajab kuskil viljakehad ka välja ja seenekaste on omast käest
 
Pärmseen 27. oktoober 2016, kl 13.22
Alles eile googeldasin samal teemal, sest mul keele peal koguaeg paks valge kiht. Hakkasin hapendatud kurki sööma, toorest hapukapsa vedelikku jooma jne. Infot on netis palju. Üldiselt tuleb magusad asjad,pärm, saiakesed sh. jahu kõik ära jätta, sest need just toidavad seeni. Üritan vabaneda, aga kerge pole.
 
teadja 28. oktoober 2016, kl 11.47
pärmseen võib silmas ja kõrvas tegutseda vägagi edukalt
 
Seenemikk 28. oktoober 2016, kl 15.19
Seen on meie organismi loomulik osa. Hulluks läheb asi siis, kui mingi teguri mõjul tasakaal paigast ära läheb ja seen saab omale "suuremad õigused", kui talle vaja oleks.Teguriteks võivad olla haigused, ravimid, stress jne...
Seent arsti poolt väljakirjutatud seenevastase rohuga tappa ei saa. Juba enne, kui ravikuur jõuab lõppeda, on ta tagasi ja veelgi vihasemalt, kui enne.
Aitavad ainult taimsed vahendid ja dieet.
Ravimtaimedest siis küüslauk, sipelgapuu koor, päeva(siili)kübar jne. Kõige tõhusam on sipelgapuu koor.
Toidust tuleks kas ajutiselt või igaveseks välja jätta valge jahu ja valge suhkur. Puuvilju, mett, vahtrasiirupit väga vähe, sest sealgi on seene lemmiktoit- suhkur- sees. Kui seen väga hull on, siis võiks mõneks ajaks ära jätta ka teised teraviljad. Ja muidugi ka piimatooted. Et , mida siis süüa? Liha, kala, mune, juurikaid, lehtsalateid, avakaadot, hapukurki, hapukapsast..... Ja alati võib toetava vahendina võtta piimhappebakterite kapsleid.Mõneks ajaks peaks piirama ka kartuli söömist. Ühesõnaga, seent ei tohi toita, siis ta tõmbab ennast jälle tavapärasesse olekusse tagasi.
 
pipar 04. november 2016, kl 13.59
loorber Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> arstid
> vaatavad lolli näoga kui oma arvamised letti löön.
> .

- mitte ainult ei vaadata lolli näoga, vaid reeglina ka suust ei tule ühtegi mõistlikku nõuannet. kehvemal juhul irvitatakse ridade vahel sinu üle ja antakse mõista, et mida sina loll ka tead.
täpselt nii - seen võib välja lüüa kõrvas, ninaneelus/ninakarbikutes, väga tihti anuse ümbruses. viimasel juhtumil sügeleb periooditi ja meeletult, sellest on netis foorumiteemasid olnud, inimesed on rääkinud kuidas nad aastaid on eesti "arstidelt" tulutult abi otsinud. üks inimene sai lõpuks nõu suvaliselt soome apteekrilt, kes anuse ümbruse probleemi kohta ütles, et see on seen. soovitas perearstil lasta kirjutada Diflucan-i (toimeaine flukonasool) - ja nii oligi, selguski et tegu seenega.
seda candida seent on vist kümme erinevat liiki veel, ja tundub et meie eesti arstidele on see väga tume maa kahjuks siiani.
põhimõtteliselt on loomulikult tegu nn 'elustiili' haigusega, ja peale rohu võtmist on varem või hiljem seen tagasi, aga minu arust on selle Diflucani söömine üks vähestest võimalustest üleüldse kindlalt teada saada, et kas on siis probleem seene vohamises või mitte ! kui selgub et tegu seenega, eks siis tuleb üritada hambad ristis toitumise ja kõikvõimalike looduslike vahenditega sundida teda taanduma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!