Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
energia saamine
 
jõuetu 05. detsember 2016, kl 13.12
Olen naine, 40+, küsisin abi Kanal12 Jututoast, ja mu energia oli ainult 20 :( palun abi kuidas seda energiat saada.
 
Naisele 05. detsember 2016, kl 13.26
Naine 40+, pane telekas kinni, mine jaluta hoogsama tempoga natukene väljas, söö värskeid puuvilju, tee korralik õhtusöök. Vajadusel osta apteegist multivitamiini või Germinaxi tablette, seal on ženžen ja ingver, need annavad särtsu.
 
maniila 05. detsember 2016, kl 13.38
Tule taevas appi! Unustage see Kanal 12 ükskord ära. Ja teiseks - äkki lõpetaks selle oma nabas urgitsemise? Ma siin väga tahaksin tsiteerida ühte kommijat - aga ma ei taha ropendada:( Tõesti, otsi omale tegevus, mine tee kepikõndi, suusata, tegele natuke spordiga. Pane kodus matt maha, muusika mängima ja võimle! Kuula muusikat. No ma ei tea, leia midagi, mis sulle tõelist meeldiks. Kas sul mingitu hobi ei ole?
 
hähh 05. detsember 2016, kl 13.55
maniila Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Kas sul mingit
> u hobi ei ole?

No tundub, et sellistel ongi ainult üks hobi, teleka ees vedeleda ja kana12 jutusaadet (loe: mögasaadet) vahtida.
 
Mull 05. detsember 2016, kl 14.40
Mine kuskile metsa jalutama... kohe 3-4-ks tunniks. Pärast seda oled kui uuestisündinud!
 
Mette' 05. detsember 2016, kl 15.23
Peale kehalise tegevuse vajab organism ka piisavas koguses D-vitamiini.
 
kullerkupp 05. detsember 2016, kl 15.43
no esmalt võiksid mõelda kuhu ja miks energia kaob
 
maniila 05. detsember 2016, kl 16.08
No praegu selline pime aeg. Ega keegi ei ole siin pimeduses mingi energiapall. Aga võiks nagu vähem viriseda, kõik on mööduv. Muidugi, kui tervisega probleemid, siis on teine asi. Ega K 12 küll siin ei aita. Üks väike nipp, mis aitab immuunsussüsteemi parandada. Ise olin kunagi hullus hädas nohuga. No ikka iga kolme kuu tagant "lendas peale" ja krd hullult! No ajakirjast "Horisont" leidsin lahenduse. Pärm! Mudi pärm peeneks, kuivata pimedas (mina panin paberi vahele) ja iga päev üks teelusikatäis kuivatatud pärmi. Seal on palju B6 vitamiini. No nüüd ei taha küll K 12 nõuandja olla, aga ma ei olnud terve aasta jooksul kordagi nohus! Eks D vitamiin ilmselt aitab ka. Ise pole proovinud.
 
Eem 05. detsember 2016, kl 16.36
Ma kunagi ei saa aru, miks soovitatakse energiapuuduses olevale inimesele füüsilisi tegevusi, küll tempokat kõndi, küll kodus võimlemist või trenni minekut! Energia puuduses inimene ei taha mitte midagi neist asjust teha! Soovitaks endale selgeks teha, mis see asi on, mis energiat ära võtab, kas halvad peresuhted, halb töö. Algpõhjusega tuleb tegeleda. Aga siin loobitakse ainult sümptomite leevendusi- palaviku alandamine (trenni tegemine siin teemas) ei tühista palavikku põhjustanud põletiku kollet!
 
tule taivas appi 05. detsember 2016, kl 16.38
Neljakymppine peaks ikka täiega nìkkuma, tema aga vahib selle asemel....No ma ei leia sõnu!
Kas su vìtt siis tõesti enam rasvavoltide vahelt välja ei paista, kallis teematekitaja?
 
njahh 05. detsember 2016, kl 16.48
mida kauem inimene diivaninurgas konutab ning muretseb, seda vähemaks tal energiat jääb. Seepärast soovitataksegi millegagi tegeleda ja eriti värskes õhus viibida. See, et mingi jutusaade diagnoosis läbi sinise ekraani energiapuudust, ei tähenda, et nii ka tegelikult on.

No kui loll annab olla? Lihtsalt uskumatu....
 
maniila 05. detsember 2016, kl 17.06
Nii väike nõuanne. Mis salata, mulle hakkas see teema meeldima. Olin mina no nii 30-ne, tegin tükitööd, tervis kippus täiega käest ära minema. Mõtlesin, mida teha? Hakkasin võimlema, eriti huvitusin joogavõimlemisest (muide väga hästi mõjub:)), püüdsin ennast palju liigutada, jalutada. Samal ajal oli kodus vaja füüsilist tööd teha. Mingit virisemist, et ei jõua, ei jaksa! Kui oled haige, siis tuleb võtta haigusleht ja puhata. Oledki pikali maas ja puhkad, no alati muidugi ei saa - kohustused :( Aga tundub, et paljud naised ootavad pikisilmi, et neid läbi teleka ravitakse, samal ajal ise lösutavad diivanil. Ma ei salli silmaotsaski selliseid, vabandust väga, lödipükse.
 
to teemaalgataja 05. detsember 2016, kl 21.52
Appi, no ja mis siis Sulle öeldi "tarka" sealt kanal 12;Ddddd
Mine tee solaariumi ring ja muutud energiapommiks, mina käin juba aastaid talveti solaariumis, energiast pakatan ja kiirgan teistelegi. Solaariumist saad boonusena kena jume lisaks aga põhiline, energia on kindlustatud ja väsimus unustatud. Päikest!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!