Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
tulin just emost
 
olenkurb 08. detsember 2016, kl 20.00
päeval hakkas jube paha, pea läks imelikuks paksuks, ei näinud enam hästi, jalad värisesid. lasin tuttaval ennast emosse viia. vererõhk 210/110. seal jäeti mind lebama ja iga 5 minuti tagant mõõdeti rõhku. rõhk langes 150/90-le kolme tunni pärast. ilma ravimiteta. kõik analüüsid ja ekg normi piires. ära hakkab tüütama. olen kurb. sest tundub et see asi ei saa mitte kunagi korda. arst kenasti rääkis ka, et kui mõõdetakse minu rõhku ja see on väga kõrge ja siis pannakse mulle peale ravimid mis alandavad vererõhku. siis nad alandavadki. aga mul ei ole ju kogu aeg nii kõrge. vaid vererõhk varsti on normi lähedane ja siis mingil ajal jälle ketrab ennast kõrgele. mulle mitteteadaolevatel ega tuvastamata põhjustel. Ja et rohu määramisega on raske, kuna rõhk ise langeb, st. haigus kui selline ei ole päris vererõhuhaigus. mida siis teha nüüd. lasti koju. mida neil teha olekski, kui mitte ühtegi kõrvalekallet veres, südames, ajus , neerudes ega muudes organites ei leitud. kurb on see et haigus on aga diagnoos puudub ja sellepärast pole sellele ka ravi.
 
Pirret 08. detsember 2016, kl 20.07
Kas sa oled seesama delfivaal, kes kaalub 150kg?
 
mari 08. detsember 2016, kl 20.39
selline vererõhk tappev.kui ei panna vererõhu tab siis rahusti.ehk aitab hoida ära.pole norm,et nii käibki ükskord on kõik
 
täpsustuseks 08. detsember 2016, kl 20.40
250kg algab õige delfivaala kaal
 
maniila 08. detsember 2016, kl 21.18
veike nõuanne. muidugi moderaator võib selle ära kustutada, aga ma ei pahanda. 100 g konjakit teeb imet:)
 
njahh 08. detsember 2016, kl 22.08
100 grammi? Palju pole v?

Aga 150/90 pole ka mingi norm rõhk. Lase endale holteruuring teha ja on selge pilt, mida rõhk teeb. Tõenäoliselt sul ikkagi on rõhk kõrgenenud ja selle stabiilsena hoidmiseks vajad mingeid tabletikesi. Ega perspektiiv saada südame- ja veresoontekahjustusi pole ka suurem asi. Pigem võtan hommikul tableti ja elan ülejäänud päeva normaalset elu ega muretse rõhu pärast.
 
närvid 08. detsember 2016, kl 22.21
perearst mida ütleb? tee äkki mõne kuuline rahustikuur läbi. esimese hooga lugesin ja arvasin et ärevushäire, see lööb samad tunnused ja veel palju muudki.tavaliselt ongi, kui kusagil muud viga ei leita on tingitud närvidest ja see võib väga erinevalt välja lüüa ja tohutult kurnav olla.
 
võibolla 08. detsember 2016, kl 22.21
ehk tasuks proovida palderjanitilku näiteks? kui tunned et hakkab rõhk tõusma? ka on ju olemas mingid tabletid mis pannakse keele alla, ka siis kui hakkab rõhku kõrgeks ajama, st igapäevaselt pole vaja võtta neid. vanemad sugulased on neid tarvitaud, hetkel ei ole küll võimalik üle küsida mis rohi see täpselt oli, aga raviarstilt ehk tasuks üle küsida :)
 
Hmm 09. detsember 2016, kl 09.58
Tundub, et asi pingelises elustiilis. Elu on stressirohke?
 
olenkurb 09. detsember 2016, kl 10.03
rohi on peal ja selle pärast ei antud emos ka mingit rohtu lisaks vaid lihtsalt jälgiti et mis edasi saab. ja kuna hommikul võetud rohi hakkas mõjuma või ma ei tea, mis selle rõhu siis sealt 200 pealt 150-ni tõi ... vestlesin pikalt kardioloogi ja sisearstiga kes mõlemad kinnitasid et 150 on minu jaoks väga hea rõhk, et normaalseks loetakse rõhku mis ei ületa 140/90, et minu oma oli lõpuks ainult tibakene üle ja sellega eraldi midagi ette võtma ei pea. samas kinnitasid nad mõlemad ühest suust et ärevushäire ei tapa ... ma ei saa nagu sellest loogikast aru, no kuidas siis ei tapa kui ärevusega kasvab vererõhk üle pea? aga nii nad mulle väitsid. kõik asjad olid korras, ekg kohta ütlesid et pole viga ja nii ongi. ma ei kaeba arstide peale, olen lihtsalt kurb, sest ei oska leida väljapääsu olukordades kus peaksin olema tuim nagu kala aga mina olen nagu leegitsev sõnn
 
Autorile 09. detsember 2016, kl 12.56
Kuidas une ja toitumisega on? Need on tervise telliskivid. Suits ja alko lõpetada, soolast toitu vähemaks
 
meeri 09. detsember 2016, kl 13.06
Tahaksin sind rahustada, sest maadlen ise ka selliste olukordadega. Rõhk pole küll üle 190 tõusnud, kuid 160 ja 170 on olnud. aitab ikka Valocordin dosepamiga. Võtan 6 või 8 tilka ja rõhk langeb. Sellest olukorrast on tekkinud ka ärevushäire. Kaks asja koos s.o.vererõhuhaigus ja ärevus ongi asjad, kus muud näidud on kõik korras. Miks see nii on , ei tea keegi. Lihtsalt tarvitan ka vererõhu alandajat.Ei aita kui võtad ainult vererõhu rohtu ja ei aita kui võtad ainult kas AD või natuke rahustit.Olen nii juba 9 aastat.
 
ehk abiks 09. detsember 2016, kl 14.30
Miks rõhk tõuseb,põhjusi võib olla mitmeid,aga üheks põhjuseks on liialt happeline keha ja toksiinide kogunemine.Organismis pole piisavalt vett ja toksiinid hakkavad kehas kuhjuma.Kõikidest toksiinidest 80% veeslahustuvad,aga vett pole ja esimesena regeerib südameveresoonkond ja tõstab rõhku.Kui me satume tilgutite alla,siis lastakse meile ka kehasse aluselist lahust,et happeid vähendada.Inimese kehas on üksikud happelised piirkonnad,enamused peavad olema aluselised,organism ise reguleerib.Minu soovitus 30 ml vett iga kilogrammi kehakaalu kohta ja see vesi peab olema aluseline ja kuumem kui toatemperatuur.Hommikul tühja kõhu peale kolm klaasi aluselist kuumemapoolset vett ja ülejäänud päeva jooksul toidukordade vaheajal.Kuumem peab olema sellepärast,et siis vesi ei jääks makku soojenema,vaid läheb edasi kakstesitsõrmikusse ja soolestikku,kus on juba aluseline keskkond.Vee saab aluseliseks nelja soolaseguga või koralliliivaga.Viimane annab ka veele vajaliku negatiivse laengu.Olge terve
 
meeri 09. detsember 2016, kl 16.21
Eks midagi võib su jutus õige olla. Aga liiga suur kogus vett on koormaks südamele. paljudel on vererõhu rohtudega ka kaasas vee väljutajad. Joon ise piisavalt vett, mitte kuuma, aga toa sooja pluss teed. Panen ka söögi soodat veidike nii et vesi peaks aluseline olema, aga probleemid on aeg ajalt ikka need samad vererõhu tõusud ja ka ärevus, sest mõtteis on vererõhk kogu aeg.Vererõhu tõusud on ka inimestel kellel tõesti on südamed haiged, neerud ei tööta, kilpnääre jamab. Kõike ikka veega ei ravi, muidu ei olekski haigeid
 
njahh 09. detsember 2016, kl 16.57
no selle esoteerilise toksiinide ja aluselise vee jutu võib rahuga lugemata jätta.... Lolluste peale pole mõtet aega ning energiat kulutada. Esimesed kaks lauset andsid kogu jutust juba suurepärase ettekujutuse - tüüpiline alkeemia või telegrami stiilis udujutt inimeste lollitamiseks.
 
olenkurb 09. detsember 2016, kl 19.42
no mina maadlen juba terve aasta, mis võtan ühte kindlat rohtu, enne seda jamasin ühe ja teise ja kolmanda ja kahekümneda rohuga, mis ei aitand üldse, mille kõrvalmõjud olid hullemad kui rõhk ise. eks rõhk sellest katsetamisest hakkaski kõikuma. nii arvavad arstid, et küllap ta varsti stabiliseerub, aga ma sellel aastal mingi 9 korda juba kiirabis niiviisi oma äkitselt lambist tõusva kõrge rõhuga. alkot ei pruugi ma ammu ja suitsetanud pole mitte kunagi elus.vett kasutan ohtralt, oma 2 liitrit päevas ikka tarbin ja puhast vett, sest ma muid jooke eriti ei taha üldse. kohvi ma ei joo, teed ka viimasel ajal mitte.
 
n66 10. detsember 2016, kl 08.07
Minul jukerdab rõhk seoses närvidega. Hooti tõuseb rõhk, kiire pulss ja ka jätab siis vahest lööke vahele. Närvide jaoks teen erinevaid kuure-magneesium, gaba, b grupi vitamiinid, türosiin, 5-HTP, D vitamiin nagunii talvel, brahmi, aswagandha. Närvide asi ikka tunduvalt paremaks läinud kui oli 20 aastat tagasi. Minu jaoks on juba 160 kõrge, sest tavaliselt on 120.
 
vererõhk 10. detsember 2016, kl 14.54
pole olemas haigust, nimega vererõhk nii ja naapidi.
vererõhu häire viitab mingile muule kaldele kehas või siis on üks märk paljudest, mis mõne hädaga kaasnevad.

tihti võib see olla hormonaalne, tihti mingite ainete tasakaalust väljasolek. tihti elurütmist. ka hapniku või süsihappegaasi tasakaalu häirumisest mingil põhjusel.

vaata oma elu ja olemine üle, tunneta oma keha, jälgi ennast, mida sööd ja kuidas tunned jne.
ka võivad energiad paigast ära olla millegi tõttu.
 
njahh 10. detsember 2016, kl 15.34
kõige sagedasem põhjus on veresoonte seinte elastsuse vähenemine, nende jäigastumine. Kuidas seda ravida - kas oskad soovitada?
 
Jeerum 10. detsember 2016, kl 16.40
ehk abiks Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Kui me
> satume tilgutite alla,siis lastakse meile ka kehas
> se aluselist lahust,et happeid vähendada.Inimese k
> ehas on üksikud happelised piirkonnad,enamused pea
> vad olema aluselised,organism ise reguleerib.

Isotooniline - 0.9% NaCl lahus pole küll "aluseline" ega mõeldud vere aluseliks muutmiseks, kui olukord peaks seda vajama, siis lisatakse NaHCO3.

Küll mõnel on elu ikka lihtne - loeb Riina Raudsikut ja oletab, et kõik hädad on sellepärast, et "keha" on liiga happeline.

Pole mõtet jagada oma rumalust tervisefoorumis.
 
aga 10. detsember 2016, kl 17.59
kui keegi "njahhi" küsimusele vastata oskab, oleks see revolutsioon meditsiinis.minu sellele küsimusele vastas paar aastat tagasi doktor Andrus Loog, et sellist meetodit tänapäeva meditsiin veel ei tunne ega oska...
 
nii et 11. detsember 2016, kl 12.30
Tänapäeva meditsiin? Mis see on lääne meditsiin. On olemas Hiina meditsiin, rahva meditsiin jne. Me oleme nii rohtude küüsis, et ei anna omale arugi, et on muud võimalused ennast ravida, aga see selleks. Kogu tõde aluselisest ja happelisest kehast ei ole Riina Raudsiku väljamõeldis, kurb kuulda nendel kes seda ei usu.
Aga vererõhk tõuseb närvide pinnal. Vererõhutablette tuleb proovida, milline sobib ja eelpool üks ütles, et katsetas kümneid. Vereõhutableti mõte on hoida vererõhk stabiilne ka ärritajate korral, aga milline tablett õige on, ongi individuaalne. Kui vererõhk ikka kõigub, tuleb kindlasti arstiga konsulteerida ja tabletti vahetada. Võib olla kolmas alles mõjub või kolmekümnes?
Kui ei taha minna lausa loodusravile ja seda ma usun teemalagataja ei usu, siis pea nõu perearstiga ja vaheta vererõhutablett välja, looduslikke rahusteid nagu palderjan ja piparmünt, võib ka kasutada.
 
aga 11. detsember 2016, kl 14.44
ka Hiina meditsiin pole kõikvõimas!.kuna mul on mitmeid terviseprobleeme, sebisin endale vastuvõtuaja paljukiidetud Bürklandi juurde...käisin mitmed korrad ja siis ta ütles:"ma võin sind nõeltega torkida küll, aga aidata ma sind ei saa!"....aus mees, müts maha ta ees, sest oleksin oma juhmi aruga ei tea, kui palju raha magama pannud, et paraneda...
 
:)) 11. detsember 2016, kl 16.09
Kui hiina meditsiin oleks kõikvõimas, siis ammuilma enam keegi ei põeks meil midagi... sellist ülivõimsat loodusravi poleks olnud ometi võimalik vaka all hoida sajandeid:)
Imelik, et nad ise surid ja surevad edasi samadesse haigustesse, mis meiegi.
 
marleen 13. detsember 2016, kl 18.38
aga minul on väga väga halb enesetunne siis kui ülemise ja alumise vahe on jube suur. viimastel aegadel on olnud tihti 190/82 -84 . ja enesetunne nagu oleks vähemalt 300 ülemine. keegi ei tea miks, sest rohtudega on kõik kontrolli all täpselt selle päevani, kui käest ära läheb. võib juhtuda nädalas kord, võib juhtuda pooles aastas kord. ja nii käibki nagu jumal juhatab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!