Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
tahaks teada vererõhu kohta üldise
 
anneli 08. detsember 2016, kl 20.09
kas on mingi potensiaalne võimalus, et kui mul on vererõhk pigem kõrgemapoolne kui madal, mul on natuke palju ülekaalu, aga ma pole 100 kilone veel. kas on mingi võimalus, et kui ma topin endale selga natuke liiga väikesed riided ja pesu, mis tuntavalt on liiga ümber - kas selline asi võib mõjutada vererõhu väärtuseid suuremaks? loll küsimus, aga mul on ainult kahtlus, et mõnedel päevadel kui ma kannan natuke liiga ümber sukkpükse, mis on säärtest mingid "ravivad" ja kõhuosa on ka liiga ümber ning lisaks mul suur rinnaümbermõõt ja sobiva puudusel kannan natuke väiksemat numbrit... ärge küsige miks või kuidas. lihtsalt endal on mul kahtlus, et nendel päevadel on ka vererõhuväärtused suuremad. ei taha mitte mingeid kommentaare minu teguviisi teemadel, vaid ainult sellel teemal, kas see kahtlus võib olla tõene või kujutan endale asju ette. kuna minu suurusele parajat pesu 105B ei ole tõesti eriti saada (mulle meeldib ilus pesu) ja sukkpüksid minu puusaga 128 nr. XXL pompea või teiste tuntud brändide omad on tsutsu väiksemad , aga ma ei soovi kanda turult ostetud värke, kuhu võiks mitu mind sisse vabalt mahutada ... et kas vererõhk ja minu probleemid võiksid olla seotud?!
 
---- 08. detsember 2016, kl 20.39
topi see korsetina mõjuv jama endale selga ja mine arsti juurde ning lase vererõhku mõõte, tola
kas meie peame siin arvama midagi või?
ma arvan,et sa oled rumal põssa, loobu ennast piinamast. osta telk, kui tahtejõudu ja distsipliini napib, et normaalkaalu saada ning võta see ümber, kedagi ei koti su välimus eniveis. sa oled paks ju niikuinii. väiksemad riidenumbrid ja pesu teevad sind vaid eemaletõukavamaks, kui su voldid pursuvad riietest välja nagu tõugul
 
njahh 08. detsember 2016, kl 22.12
sry, aga ma ei kujuta küll ette rinda 105/B korviga. Korv peaks vähemalt D olema, siis ei pitsitaks midagi, rõhk ka ei tõuseks....

Aga pitsitavad riided häirivad vereringet küll.
 
anneli 09. detsember 2016, kl 10.27
no ma olen natuke ülekaalus, alla 80 pole kunagi kaalunud, mul on laialiasetsevad kondid ja kõik mis nende peale koguneb, lisab sentimeetreid. 105B on tõesti õige number, kuigi poes tahetakse alati toppida ümber 85B ja öeldakse et no näete, mahub ju küll ümber. aga mina tunnen siis ennast seal sees nagu mul oleks voorusevöö ümber rinna tõmmatud, minu teada peaks pesu olema nii et kenasti ümber, ei tohi pigistada ega lotendada. paraku sellise mõõduga on eriti raske midagi parajat leida. meil Pärnus näiteks juba mõõduga 95 ei ole mitte üheski poes mitte ühtegi saada. turul on aga need on sellised vanaemadele. kuigi ma ise olen ka vanaema, ei ole ma seda oma hinges siiski veel mitte, tahaks ikka ilusat pesu, peale mehe surma eriti tunnen et tahaks ennast veel naisena tunda ja hästi tunda. sama on sukkpükstega. jala suurus on 42, lisame sinna juurde sääre ümbermõõdu kõige laiema koha pealt 60 cm ja ongi nii et ka kõik sukkpüksid tahes tahtmata pigistavad, kuigi sääred ei paista üldse paksud eriti kõrgema kontsaga (kui te ei usu, mõõtke oma mõõt ja vaadake kas olete sokeeritud).
 
maniila 09. detsember 2016, kl 10.45
kle Anneli! on ikka kõik OK?
 
anneli 09. detsember 2016, kl 11.57
on, on. kõrge rõhu käes ülekuumenenud aju ei toimi ilmselt kõige adekvaatsemal moel, kuid kirjeldasin olukorda nii täpselt kui oskasin . votnii
 
annelile 09. detsember 2016, kl 12.53
Anneli, kui sa sooned kokku surud, rõhk läheb ikka kõrgemaks. Iseasi, kui palju see vererõhu väärtust mõjutab. Ilmselt sa ise tunnetad seda tõusu veidi tugevamalt kui ta reaalsuses on. Annelikene, vaata oma toidulaud üle, koos kaaluga langeb ka vererõhuke. Edu ja rõõmu sinule!
 
naine 09. detsember 2016, kl 14.28
anneli Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no ma olen natuke ülekaalus, alla 80 pole kunagi k
> aalunud, mul on laialiasetsevad kondid ja kõik mis
> nende peale koguneb, lisab sentimeetreid. 105B on
> tõesti õige number, kuigi poes tahetakse alati to
> ppida ümber 85B ja öeldakse et no näete, mahub ju
> küll ümber. aga mina tunnen siis ennast seal sees
> nagu mul oleks voorusevöö ümber rinna tõmmatud, mi
> nu teada peaks pesu olema nii et kenasti ümber, ei
> tohi pigistada ega lotendada. paraku sellise mõõd
> uga on eriti raske midagi parajat leida. meil Pärn
> us näiteks juba mõõduga 95 ei ole mitte üheski poe
> s mitte ühtegi saada. turul on aga need on sellise
> d vanaemadele. kuigi ma ise olen ka vanaema, ei ol
> e ma seda oma hinges siiski veel mitte, tahaks ikk
> a ilusat pesu, peale mehe surma eriti tunnen et ta
> haks ennast veel naisena tunda ja hästi tunda. sam
> a on sukkpükstega. jala suurus on 42, lisame sinna
> juurde sääre ümbermõõdu kõige laiema koha pealt 6
> 0 cm ja ongi nii et ka kõik sukkpüksid tahes tahtm
> ata pigistavad, kuigi sääred ei paista üldse paksu
> d eriti kõrgema kontsaga (kui te ei usu, mõõtke om
> a mõõt ja vaadake kas olete sokeeritud).


Rind on 75B, sääre kõige paksem koht 34 cm. Kas olen šokeeritud? Ei ole. :D Kõik ütlevad, et kenad saledad jalad. Vererõhk on muidugi pigem madalamapoolne.
 
soovitus 09. detsember 2016, kl 14.42
Tere.Soovitan juua kuumamapoolset korallivett,hommikuti tühjale kõhule vähemalt kolm klaasi ja ülejäänud kogus päeva jooksul toidukordade vahepeal 30 ml ühe kilogrammi kehakaalu kohta.Kui vett pole harjunud jooma,siis sellise koguseni peab jõudma samm haaval Joodav vesi peab olema kindlasti aluseline ja toatemperatuurist kõrgem,siis ei jää makku soojenema vaid läheb kohe edasi.Kui rohkem huvi ,kirjutage!Olge terve!
 
mammi 09. detsember 2016, kl 19.44
kaalun 105 kilo, hormoonsüsteem on natuke paigast ära. ma peaksin siis jooma 3,5 liitrit vett päevas. usun et selle peale ma kas lähen lõhki või ei suuda süda sellise koguse vedelikuga toime tulla
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!