Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kolmnurgast vasakul kus peaks olema pankreas..kisub ..nàrib ei valuta? Mis see on?
 
Jhkk 12. detsember 2016, kl 15.30
Reaalselt ei kannata see ka survet nt.peale kõhulihaste tegemist on paar tundi nii kiskuv tunne.Trennis pingutades iiveldab..ka magu tàis tunne peale söòki kestab 3h kindlasti.2h peale söömist jube ebamugav ...kuigi siis peaks toit maost eemalduma..?
 
teadja 12. detsember 2016, kl 16.31
kolmnurgast vasakul on magu mitte pankreas. pankreas jääb kõhu ja selja vahele vasakul küll, aga ta jääb siis nagu mao ja selja vahele.vasakule mao ja kõhu vahele ulatub veel maks. iga 3 kuni 3.5 tunni tagant tõmbab magu tugevamini kokku, et väljutada viimasedki toidujäägid, mis sinna on jäänud. kui magu täis tunne kestab 3 tundi, siis nii ongi. maoga on väike probleem ja enesetunne paraneb kui maost on toit edasi liikunud.parem sellise probleemiga minna arsti juurde, võimalik on kaksteistsõrmiku probleem, aga võib olla ka midagi tõsisemat. kui kaebused püsivad rohkem kui 2 nädalat, siis peaks arstiga konsulteerima. see ei tähenda alati ilmtingimata mõõga neelamist. paljud asjad saab selgeks ka vereproovi või ultraheliga.
 
Lexi 12. detsember 2016, kl 18.42
Pakun et sapikivid
 
Lexile 12. detsember 2016, kl 19.02
Sapipõie teisel pool. Sääl on magu ja tema sul seal kollitab
 
teemaalgataja 12. detsember 2016, kl 21.02
aastatagasi samad probleemid Uh -s kõik normis.See kiskumine võtab hingest kinni keskelt vaskul ribide all ja allapoole.Trennis võimatu olla ei saa pingutada..kisub,tirib hing kinni..Joon maoteed,,võilille jne.No midagi ei muutu.
Päris nõutu ja sapikive ka ei leitud.Vahelihase songa üritati tuvastada kopsupildiga..ei jäänud peale,isegi kui on seal.
 
aa 12. detsember 2016, kl 23.30
Kas magu pole uuritud mõne haavandi suhtes?
 
nohh jahh 13. detsember 2016, kl 06.25
vali siis mõni kergem trenn. järelikult see ei sobi su kehale, mis sa piinad teda.
 
Teemaalgataja 13. detsember 2016, kl 15.14
10 kõhulihast ongi kerge..:(sondi neelanud pole.Kuna ma ei toitu selliselt mis võiks haavantõbe tekitada.Ei prae oma toite..gluteenitu ja ilma piimatoodeteta..kohvi tee suhkur ja liha "o"
 
teadja 13. detsember 2016, kl 18.34
no vot. inimene on kahjuks loodud lihasööjaks. kuna sul organismis ainete tasakaal paigast ära ja liha ka ei saa, siis pole ime et tekivad igasugused häired. ausalt!
 
muideks 18. detsember 2016, kl 20.13
valu kiirgab sinna. ega muud polegi kui see et sulle ei sobi selline trenn.
Agne Tamm 19. detsember 2016, kl 03.11
Uju parem, ja ei mingit alkoholi!
Agne Tamm 19. detsember 2016, kl 03.13
Gaseeritud jooke ka mitte!
 
teemaalgataja 20. detsember 2016, kl 11.27
loomulikultei tarbi ma gaseerituid jooke.Olen täistaimetoitlane ilma nisuta ja suhkruta ja rasvata!
Arstid laiutavad käsi:(
 
mare 22. detsember 2016, kl 09.40
hakka siis ometi normaalselt toituma. täistaimetoitlane. muidugi laiutavad arstid käsi, kui süsteem mis on aastatuhandete vältel tekkinud ja harjunud teatud toiduga, siis see kes hakkab seda ümber muutma, loomulikult peab ta hakkama saama vaevustega. ja keegi ei aita, sest taimetoitluse kohta ei ole sama pikki kontrollitud ja tõeseid andmeid. ise oled valinud endale selle tee, nüüd kaks võimalust kas hakkad toituma nii nagu inimliigile on ette nähtud või jäädki puntrasse.
 
maniila 22. detsember 2016, kl 12.21
aga mine valgustoidule, sellest ju ka siin-seal kuulda olnud. pole vaja midagi süüa, organism saab energia valgusest! no paluks nüüd mitte tõsiselt võtta:)aga fakt on see, et selline toitumisstiil sulle ei sobi. kui oled taimetoitlane, siis pead väga palju taimedest teadma, et kõik toitained kätte saada. meil on teatavasti vaja nii süsivesikuid kui rasva. kui sa kõigest loobud, siis keerad oma seedimise lõplikult tuksi. pole vaja äärmustesse laskuda. ega sul ometi toitumishäiret ei ole?
 
Kahju päris 22. detsember 2016, kl 17.52
Tegemist on ilmselt noore inimesega.
Võiks mõelda ikka enne dieeditamist ja trennitamist, et pikk elu on veel ees.
Kas on vaja oma immuunsüsteem ja seedeelundkond ära rikkuda?

Sind ei võta ju ükski arst ka tõsiselt, kui katus sõidab.

"Mitmekülgne toit" on vist tundmatu mõiste sinu jaoks?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!