Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
arstid ei oska diagnoosi panna
 
käbi 30. märts 2017, kl 07.23
..seepärast küsingi siin, võibolla keegi oskaks öelda või on samasuguseid kogemusi.
ûle poole aasta tagasi hakkas kehas kummaline kangus, voodist ei saanud üles, kõik liigesd valutasid.Kunagi varem oli puuk kaelas ja puugi pea jäi naha sisse mitmeks kuuks, borrelioosi siiski ei leitud.Järgnes kohutav lihasevalu, nii et tööl käin siiamaani vaid valuvaigistitega.Sabakont tulitab valutada, normaalne istumine on välistatud, vahetan pagarat või istun kummargil.Soolteuuring tehti, sest ka käär või jämesool hakkas paremal pool valutama, valu on siiamaani.Vereproov korras, antibiootikumi kuur tehtud, reumat ei leitud, vaagnas on küll selgroo kulumised, selle vastu sain mingeid kapsleid, mida peaks sööma mitu kuud.Eluisu on kadunud, valu on ja jääb.Peale vetsuskäimist sabakont tulitab nii, et läheb jupp aega, et valu kaob(kas murdunud?on paar kukkumist olnud)Soolemuutusi ei olnud ja munasarjad ja emakas ka uuritud.Endal mõistus otsas, arst enam uuringutele ei saada.Enam ei teagi, kust abi otsida. Äkki keegi oskab öelda, millega on tegu.vahetanud olen arsti neli korda, keegi diagnoosi ei oska panna kahjuks.
 
Klaarika. 30. märts 2017, kl 08.16
Arstid saavad alati oma palga kätte. olenemata sellest, kas nad ravivad kellegi terveks või ei. Sa pead leidma omale ravitseja. Siinses foorumis on olemas kümneid kontaktandmeid ja soovitusi.
 
to Klaarika 30. märts 2017, kl 08.36
sa oled rumal inimene kui arvad, et nendel foorumiravitsejatel on mingid võimed.
ainuke võime siiski on ja see on see, et suudavad naiivseid inimesi lollitada.
 
a 30. märts 2017, kl 08.46
milles süüdistada arste kui kõik proovid tehtud ja korras. arst ei saa ju ometi klaaskuulikese pealt diagnoosi välja imeda.
ehk on valude põhjuseks inimese enda aju mis lihtsalt kujutab seda ette.
 
näiteks 30. märts 2017, kl 09.08
fibromüalgia?
 
K 30. märts 2017, kl 09.17
Mul abikaasa sai abi psoriaasi ravil. Sellest nüüd mingi 8-9 aastat vast möödas, psoriaas lõi ikka suht tugevalt välja, selg, käed-jalad ja peanahk (isegi näo peal) oli palju laike. Käis 3 korda ravitseja juures ja senini (nüüd sülitan 3x üle vasaku õla) ei ole haigus tagasi tulnud. See ravija elab Jõgeva-Tartu maantee ääres Äksi kandis.
 
njahh 30. märts 2017, kl 09.32
kas borrelioos on ikka kindlalt välistatud? Äkki nö läbipõetud või vana nakkus, mida arstid ignoreerivad, aga mis võib liigestes tüsistuda. Väga borrelioosilikud sümptomid tunduvad olema...
 
noojah 30. märts 2017, kl 09.36
Kui arst ei ole suutnud häda põhjust leida uuringute põhjal, siis vaevalt foorumlased seda sinu jutu põhjal teha suudavad......
 
arvan 30. märts 2017, kl 12.39
Borrellioosi analüüsi peaks kordama, lase kasvõi oma raha eest teha, aga teises kohas, st pead teada saama, et tehtaks teises laboratooriumis. On ennegi juhtunud, kus analüüse lihtsalt ei tehta või aetakse segamini. Aastad tagasi oli üks väike uudis, kus üks teatud laboratoorium võttis analüüside vastuseid laest. See uudis vaikiti muidugi kibekiiresti maha.
 
Känd 30. märts 2017, kl 13.51
teema algataja!

Kas sul ehkon ka psoriaas või ehk suguvõsas
Psoriaatiline artriit on veidi sedamoodi ja lülisamba muutused ka sellega kaasnevad,kuid vaja oleks teha rö ülesvõte labakätest ja jalgadest, varvastest.

analüüsid eriti ei näita leidu selle puhul

siis sabakondi valust- kui peale vetsus käimist,kas hemaroidide suhtes ka uuritud?

Ja lihaste kanguse suhtes kas onnii, et kui saad liikuma siis pole probleemi või näiteks kuum vann teeb liigesed pehmeks ja saad liikuda
 
kamasutra 30. märts 2017, kl 16.42
ebaregulaarne suguelu või ka liig passiivne osalemine selles, põhjustavad samuti liigeste kangust.
 
autorile 30. märts 2017, kl 17.00
Söö magneesiumi, parem on veel Magne B6 vitamiini, võtab lihaskanguse ära ja teeb tuju ka paremaks .
 
Vahi puugiravijat!! 30. märts 2017, kl 17.30
Midagi ta ei võta, ära plära siin!
Ja mitte tablette õgida vaid jalavanne magneesiumihelvestega tuleb teha! Isegi tavaline JÄMEDA meresoola (toidupoest!) vann aitab, kui ca 300 g soola jalavanni peale!
TÄNA HOMMIKUL aga Star FM andis teada, et sihukese asjaga, kui puugi eemaldamine kasvõi keset selga iseendal !!! olevat HÄBIASI JA LUBAMATU EMO-sse pöörduda!
KUHU me veel oma TOLERANTSIGA jõuame???
Helve Tamm 30. märts 2017, kl 18.06
Kui tavameditsiinist abi ei saa, siis soovitan proovida alternatiivi.
Näiteks mine Ravikoda- bioresonantsteraapia. Seal Marika Liivrand. Maksab uuring 60- 80 eu. Seal öeldakse, et see ongi sellistele kui arstid viga ei leia. Mina küll prooviks, nii edasi ju ka ei saa. Googelda!
Ja kui lähed, tahaks teada kuidas läks.
 
Kiropraktikant 30. märts 2017, kl 19.36
Sabakont võib katki olla. Kiropraktiku juurde! Seljast pildid ja väänab. Kallis lõbu, aga tervis on kallim. Palju vett ja vitamiine. Maga põrandal.
 
käbi 30. märts 2017, kl 20.08
Tahangi nüüd tänada, et nii palju aitasite.Hemorroide ei leitud, seksiga on asi korras, selle artriidi lugesin googlest läbi ja on täpselt need sümptomid. Nüüd tuleb meelde, et väga pikalt valutas varem küünarnukk, selle peal on kare nahk..teisel käel aga mitte, suguvõsas seda haigust ei mäleta.Öösiti valutab selg ikka nii, et magada ei saa, sabakont veel omakorda lisab valu, õnneks tööl suurt tõstmist enam ei ole, nii elangi päev korraga ja kannatan valu.Kukkunud olen vaagnale kõvasti, ühe korra tagurpidi uisutades, teine kord rattaga, mölemal korral käis seljast tugev raks läbi, aga sellest on möödas juba aastaid.Keegi soovitas Pelgulinna haiglas ära käia kompuutri all, pidi kohe teada saama, mis viga, ootan puhkust, siis ehk lähehgi sest selle valuga enam elada ei suuda.Helve Tammele ka suur tänu, kindlasti uurin seda asja edasi..
 
puuk 30. märts 2017, kl 20.58
Kahtlustan, et laest analüüside vastuseid võttev labor asub Viljandis.
Mul sama jama, juba 6 kuud tehakse uuringuid. Avastati teises haiglas, et kunagi on olnud borrelioos. Borrelioosi analüüs sai Viljandis tehtud, kuid seal ei näidanud midagi. Borrelioosi ravimeid ei talunud, 3 päeva sain võtta ja siis läks veel hullemaks. On kõhuvalu, seljavalu, jalad valutavad, kiirabi viis südame rümtihäietega juba korra haiglasse, kuid arstid ütlevad, et analüüsi vastused nagu kosmonaudil, v.a kunagi põetud borrelioos. Ise kahtlustan neerusid, aga uriinianalüüs ei näitavat neeruhaigust. Ühesõnaga sama lugu, perearst laiutab käsi, erialaarstid panevad igaüks ise diagnoosi ja mul endal juba eluisu otsas.
 
teemaalgtajale 30. märts 2017, kl 21.16
Selja-ja sabakondivaluga mine kõigepealt Tiit Ilvese juurde. Guugelda siinsamaski tema kohta ja usu, kui tegu on seljaga, luudega, siis teeb ta sinuga ka imet.
 
valu vastu 30. märts 2017, kl 22.41
kuni pole selge, milles viga, lase omale välja kirjutada valuraviks tugevatoimeline valuvaigisti, saad vähemalt magada. Mul terve aasta alaselg valutas nii, et absoluutselt igal öösel ärkasin seljavaluga nii et jalgu ka ei saanud liigutada. Sabakondi valu ei ole. Kuna samuti uuringud midagi ei näidanud siis arst määras valuravi, nüüd võtan õhtul 2x10 mg amitriptylini ja saan vähemalt magada. Loomulikult tahaks teada põhjust, aga lõputult ei jaksa öösiti valutada.
 
AGA ARST ---NÕUAB SUURT RAHA,, 31. märts 2017, kl 07.03
Klaarika. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Arstid saavad alati oma palga kätte. olenemata sel
> lest, kas nad ravivad kellegi terveks või ei. Sa p
> ead leidma omale ravitseja. Siinses foorumis on ol
> emas kümneid kontaktandmeid ja soovitusi.
1.. Siin ON EESTIS TEHTUD ARSTIDE VÄLJA-- ÕPPEGA JUBA SUUREM VIGA--..KUS ON JÄÄNUD ARSTI VANNE ARSTI SUUR PRAKTIKA ? ? )) AGA ENNE SEDA ---ANNA AINULT SUURT RAHA....?
2. SIIN MAKSAME ISTUMISE EEST,, KA SUURT PALKA LODEVALE ARSTILE ? --JUST SELLISELE SAAMATULE ARSTILE ?-KES EI SUVATSE ISEGI ARVUTI TAGANT PÜSTI TÕUSTA---TOKSIB MIDAGI --JA MIKS - EI KUULATA ENAM --- ÜLDSE HAIGE KAEBUST--SELLINE HAIGE ON VARSTI EMOS! ?
VARSTI ON SELLE ARSTI-- VASTUVÕTU AEG KA SAANUD LÄBI:: RAVIMID KÄTTE JA MINEMA..??? KÕIK ALGAB ARSTI SUHTUMISEST;;
SEE ON AJA RAISKAMINE -- JA ARST EI TEGELE ENAM HAIGETEGA =?
 
Naised on loobunud 31. märts 2017, kl 07.31
kamasutra Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ebaregulaarne suguelu või ka liig passiivne osalem
> ine selles, põhjustavad samuti liigeste kangust.

Regulaarsest sugu-elust liiga vara ,,no 40+
45 aastaselt,,, Algavad ka suured hädad ,,arstidelt abi otsimine : Ja mees liigub värskemat otsima--teise juurde:
 
selgitus 31. märts 2017, kl 15.36
valu vastu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kuni pole selge, milles viga, lase omale välja kir
> jutada valuraviks tugevatoimeline valuvaigisti, sa
> ad vähemalt magada. Mul terve aasta alaselg valuta
> s nii, et absoluutselt igal öösel ärkasin seljaval
> uga nii et jalgu ka ei saanud liigutada. Sabakondi
> valu ei ole. Kuna samuti uuringud midagi ei näida
> nud siis arst määras valuravi, nüüd võtan õhtul 2x
> 10 mg amitriptylini ja saan vähemalt magada. Loomu
> likult tahaks teada põhjust, aga lõputult ei jaksa
> öösiti valutada.

Amitriptylin pole valuravim, vaid antidepressant. Tõelist valu see ära ei võta, vaid ainult seda, mis asub kõrvade vahel.
Helve Tamm 20. aprill 2017, kl 15.06
Ma andsin siin inimesele nõu kuhu võiks pöörduda oma murega ja ta läks ja sai abi. Tänas mind nii kenasti!
Nii et on ka siit võimalik oma hädadele abi leida!
Aga sina, kägu, tegid päeva rõõmsaks, sest nii hea on kuulda ilusaid sõnu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!