Tervisemure
Kuidas saada psühhiaatri vastuvõtule?
Lihtsalt K 26. aprill 2017, kl 13.30 |
Tere
Ma ei saa hästi aru, kuidas saab psühhiaatri vastuvõtule? Olen aru saanud, et selleks, peab kirjutama perearst saatekirja.
Selleks, et te saatekirja kirjutaks, ma pean ju talle rääkima oma probleemist, aga asi ongi selles, et talle ma ei taha sellest rääkida, vaid n-ö tulevasele psühhiaatrile.
Kuidas see täpselt käib? Või ütleb selle peale hoopis, mine enne psühholoogi juurde ja siis, kui vaja tema saadab sind psühhiaatri juurde.
Väike arusaamatus mul, kuidas teil on see käinud?
Vabandan, kui on rumal küsimus, kaga ma lihtsalt ei tea, kuidas see käib.
Ma ei saa hästi aru, kuidas saab psühhiaatri vastuvõtule? Olen aru saanud, et selleks, peab kirjutama perearst saatekirja.
Selleks, et te saatekirja kirjutaks, ma pean ju talle rääkima oma probleemist, aga asi ongi selles, et talle ma ei taha sellest rääkida, vaid n-ö tulevasele psühhiaatrile.
Kuidas see täpselt käib? Või ütleb selle peale hoopis, mine enne psühholoogi juurde ja siis, kui vaja tema saadab sind psühhiaatri juurde.
Väike arusaamatus mul, kuidas teil on see käinud?
Vabandan, kui on rumal küsimus, kaga ma lihtsalt ei tea, kuidas see käib.
käinud 26. aprill 2017, kl 13.38 |
aga kohale peab mineme kui aja juba kinni oled pannud! :) ma tahtsin antidepressante ja perearst (kes tegelikult ka võib neid kirjutada)ei tahtnud mulle kirjutada ja psühhiaater nõuab, et sa probleemidest räägiksid, varu siis probleeme, mida rääkida (ikka peaks leidma :)), aga liiga keeruliseks pole vaja asja ajada!
Lihtsalt K 26. aprill 2017, kl 13.44 |
Uriinia 26. aprill 2017, kl 14.13 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
samuti käinud 28. aprill 2017, kl 21.06 |
Mai algul 30. aprill 2017, kl 13.56 |
K le 30. aprill 2017, kl 16.45 |
Lisa postitus