Tervisemure
Võimalused pädeva nahaarsti juurde saamiseks?
N¤ 29. aprill 2017, kl 15.40 |
Helve Tamm 29. aprill 2017, kl 16.06 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 254 |
Helve Tamm 29. aprill 2017, kl 16.19 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 254 |
Lisan veel, et nahaarste e, dermatolooge on kindlasti ka haiglates . Nende juurde pole saatekirja vaja, iseasi ooteaja pikkus.
Minu tuttav käis Niines. Soovitati sünnimärk eemaldada. Seal operatsioon 250eu. Pani sealt saadud saatekirjaga Mustamäe haiglasse kirja ja naksti võeti ära. Ja Tallinn on tasulisi erakliinikuid täis.
Minu tuttav käis Niines. Soovitati sünnimärk eemaldada. Seal operatsioon 250eu. Pani sealt saadud saatekirjaga Mustamäe haiglasse kirja ja naksti võeti ära. Ja Tallinn on tasulisi erakliinikuid täis.
Kõigil nahaarstidel 29. aprill 2017, kl 16.59 |
pädev arst? 29. aprill 2017, kl 17.59 |
mina tean 29. aprill 2017, kl 19.18 |
soovitan 29. aprill 2017, kl 19.34 |
Teemaalgataja 05. mai 2017, kl 14.06 |
Kuna nn. haigekassaajaga saaks nahaarsti juurde alles augustis, siis ei jäänud üle muud, kui minna Niine nahakliinikusse, kus visiit maksab 50 euri. Seeeest sain aja visiidiks sama päeval.
Kõik sujus seal kenasti, vaadati üle kõik sünnimärgid jm. moodustised. Teenendus kena ja hooliv. Kahjuks tuli kulutus ette võtta, kuna riiklik artsiabi on küll puudulik, ja mõne asja puhul nagu on ka deformeerunud sünnimärk on 3 kuud ooteaega liiast.
Kõik sujus seal kenasti, vaadati üle kõik sünnimärgid jm. moodustised. Teenendus kena ja hooliv. Kahjuks tuli kulutus ette võtta, kuna riiklik artsiabi on küll puudulik, ja mõne asja puhul nagu on ka deformeerunud sünnimärk on 3 kuud ooteaega liiast.
Lisa postitus