Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Mure kõhuga , kuhu pöörduda?
 
Kellyke 29. aprill 2017, kl 15.44
Mure selles, kõht paremalt poolt valutab, lööb ka alaselga . ja nii igapäev. Perearst saatnud soolteuuringusse, UH-sse, käinud ka günekoloogil-kõik korras. Uh -d tehti mulle küll u 2 min, umbes öeldi et jah kõik korras. Tartus ei tea ma muud kohta ka kus saaksin tasuliselt ilma perearsti saaatekirjata ultrahelisse minna. Perearstist pole mul enam mingit kasu. Kes targem teab, kuhu ERAARSTILE ma võiks oma kõhumurega pöörduda. enne lähen tasulisse kuhugi kui jään ootama ja valutama. vaatasin neid erakliinikuid ka niipalju siin tartus pole...oehhh, andke palun soovitusi kuhu minna. sest maarjamõis tahab alati saada saatekirja perearstilt
Helve Tamm 29. aprill 2017, kl 16.02
Kui raha on, siis peaks ju igale arstile ilma saatekirjata saama.
Kõhuvaluga läheks esiotsa sisehaiguste arstile.
 
ega siis 29. aprill 2017, kl 16.14
tahad, et tund tehakse või? see käibki ruttu muideks. variandid; närvid, jah imesta imesta. kui midagi ei leita on üsna tõenäoline et asi nârvides. ja need muideks võivad tekitada pisteid ja valusid lambi kohtadesse. teiseks mingi tsüst või lihasevalu, põletik kiirgab sinna oma valu. kannata küll möödub.
 
käisin 29. aprill 2017, kl 17.47
Maarjamõisasse saab väga hästi sisehaiguste arsti vastuvõtule, tasulisse registreerides saad aja kiiresti. Registreerida saad kohe kodulehel. Jah, 50 euri maksab. Mingit saatekirja pole vaja.
 
Patsient 29. aprill 2017, kl 19.20
Mina küll ei usu , et sa Kliinikumi gastros käisid ja vähemalt mõõka neelasid ja kindlasti kolonoskoopiat!
Siis sa siin nii rõõmsalt ei kekutaks!
 
njahh 29. aprill 2017, kl 20.22
kuidas pimesoolega lood on? Kas selle põletik on välistatud?
Vahel võib ka selle põletik kulgeda atüüpiliselt ja väheste iseloomulike nähtudega. Lisaks mädasele võib see kulgeda ka gangrenoosselt ja sellist põletikku on keeruline diagnoosida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!