Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
õhupuudus ha pidev haigutamine
 
kurb 01. mai 2017, kl 09.23
Millest küll tingitud kohutav õhupuydus.Öösel une pealt ajab lausa üles ja pean hakkama haigutama ja õhku ahmima ja tekib lausa minestushoog ja silme ees läheb mustaks.Abi ei saa kuskilt,et ikka see va stressivärk ja ei muud.
 
luise 01. mai 2017, kl 13.12
Mine uneuuringule.On olemas unearstid.unekabinet.Minul jäi öösiti üldse magades hing kinni.Tulemuseks sain uneapnoe diagnoosi.Nüüd magan unemaskiga ja hingamine korras.
 
aga 01. mai 2017, kl 17.46
millist abi sa ootad? tee rahusti kuur läbi ja hakkab parem.
 
ootan inimeste kogemusi 01. mai 2017, kl 18.07
Sa eelmine arvad,et ma pole seda kuuri teinud.Rahustid kuuluvad juba minu igapäevaelu juurde aga ei aita midagi.Tervis jätkuvalt väga kehv.
 
@@ 01. mai 2017, kl 20.23
püüa rääkida perearstile ja küsi saatekirja kiiremas korras kardiologile... tundub olema infarktieelne seisund või väga lähedane sellele
Helve Tamm 01. mai 2017, kl 21.30
Ei saa aru, kas raviks on ainult rahustid? Kohe kindlasti saatekiri kopsuarstile ja kardioloogile! Kui ikka guugeldada " õhupuudus", siis leiad väga palju oletatavaid vasteid mis seda tekitab. Ja see pole üldse naljaasi.
Järjekorrad ju pikad, ei saa niisama oodata!
 
jah rahustid 02. mai 2017, kl 20.09
Kõik on perearsti sõnul närvidest ja ainult AD d peaks aitama aga asjalood tervisega lähevad hoopis halvemaks.Tegelikult peaks vastupidi olema,et kui tervis logiseb,siis sellest lähevad närvid läbi.
Helve Tamm 02. mai 2017, kl 21.26
Kui vana sa oled ja kus elad? Sul võivad närvid läbi olla, aga ad ravib ainult depressiooni. Peab ikka ise konkreetne olema ja nõudma saatekirja kopsuarstile. Annan sulle tõesti väga hea kopsuarsti, dr. Kuulpak Ida- Tall haiglas. Ainuke arst, kes pani kohe tomograafi alla. Soovitan palavalt!
Pead ikka ise võitlema, see õhupuudus ei ole normaalne. Kàid ära ja kui midagi ei leitta, on ju hea. Siis südant uurima. Ja kui kuidagi ei saa, siis maksad 50eu ja võtad tasulise aja. Tegutseda tuleb!
 
AD 02. mai 2017, kl 22.29
mul selline kogemus, et meeletu haigutamine tekkis antidepressandi kõrvaltoimena.
 
ghhhh 04. mai 2017, kl 12.11
Võimalusi on palju alates aneemiast (Hgb ja ferritiinid kontrollida,) allergiatest, astmast, stressist, paksust verest kuni milleni iganes. Esimese asjana prooviks viirpuu tilku, need aitavad südamel hapnikku käte saada ja südame aspiriini või veerand tavalist. Aga perearsti juurde esimese asjana, eriarstide juurde pääsemine võtab aega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!